Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayın Podcast'i üzerine..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çoğunluk bu sunucuda galiba? Ben de burda başlıyayım bari. Oyunun çıktığını daha demin öğrendim. Irk, class vs bi haberim. Giriş ekranında rastgele seçip gircem sanırım. :)
Mesaj tarihi:
Ya sıra beklemekle falan uğraşmak istiyorum aslında. Ama nerdeyse 1000 mesajı görünce burda başlayasım geldi. Destruction ne onu bile bilmiyorum ama güzel bir şeye benziyor. Bugün aldım oyunu. Yüklüyorum şimdi.
Mesaj tarihi:
Aynen bende bugün aldım WAR. Çok uğraştırdı lanet acc. activation ama fenrislerden çıkarken patchlemeye başlamıştı. Uniye dönünce karar vericem ne oynıycağıma. Chosen veya Marauder diyordum ama sexdice healer sokmaya çalışıyor aklıma.

Sırf Sam'i kesmek için witch hunter açıp arkadan fortlayasım varya neyse :>
Mesaj tarihi:
Serverda sıra olması benim çok hoşuma gidiyor valla. Girmeden önce 1 saat ders çalışmayı becerirsem ders zamanı ders, oyun zamanı oyun konseptine yeni bir anlam kazandırıcam.
Mesaj tarihi:
Bu sunucuda çoğunluk destruction'daymış galiba. Ben de katılmak istedim ama o kuyrukta bekleyecek vaktim ve sabrım olmadığı için vazgeçtim. Axe bite pass'ta order olarak başlicam sanırım.
Mesaj tarihi:
valla bu mavi zealot seti var, ayakkabısı var bende, random bi parçası daha olursa şahane oluyor, random iki parçası daha olursa daha da şahane oluyor. set olmayan parçalara da talibim bıktım yeşillerle gezmeye, gidip PQ kasasım da yok. parası neyse vericem, vurucak kırbacı vurucam kırbacı!
Mesaj tarihi:
t1 de paspas yapıyor order homoları bizi.
Direk t2 yemi geçsem ? Yada optimum pvp/pve ile mi ilerlesem ? (ie renkown itemlarını alana kadar pvp sonra aoe/pubq grind)
PUG marauder nasıl bir işkencedir ayrıyetten
Mesaj tarihi:
arcane said:
valla bu mavi zealot seti var, ayakkabısı var bende, random bi parçası daha olursa şahane oluyor, random iki parçası daha olursa daha da şahane oluyor.

Çok kötü o set ya, itemlerde 10 WP falan var.

http://www.wardb.com/item.aspx?id=434414
http://www.wardb.com/item.aspx?id=434426

Bu ikisi var bende de, 3. parça ile belki (ki bonusla beraber anca kurtarıyor) giyerim.
Mesaj tarihi:
ben anlamadım set ler bnusları oldu mu "eh anca kurtarır" halde şu ana kadar gördügüm.

ayıp günah yazık

hayır bi de terbiesiz sorcerer halimle gidip 20 witch hunter kesmemi fln istio aaaa :(
Mesaj tarihi:
K8P'de oynanan belli başlı senaryolar var, diğerleri (şu an için) hiç tutulmuyor.

Özellikle şu son "bütün senaryolara heryerden sıra alabilme" update'nden sonra, Tor Anroc en popüler senaryo mesela.
  • Yeni Oluştur...