Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Çoğunluk bu sunucuda galiba? Ben de burda başlıyayım bari. Oyunun çıktığını daha demin öğrendim. Irk, class vs bi haberim. Giriş ekranında rastgele seçip gircem sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mirage baslamaddan once sırayı sor bence:)1 saat 51 dakıka sıra verıyor,tak 67 dakıkadır sıra gelmesını beklıyorum desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becky Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 1 saat 14 dakka süre pff bekle dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mirage sana Black Orc yakışır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bence herkese zealot-shaman yakışır => Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 1 oyun girmedim 500, 10 yenilmişler zaten dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ya sıra beklemekle falan uğraşmak istiyorum aslında. Ama nerdeyse 1000 mesajı görünce burda başlayasım geldi. Destruction ne onu bile bilmiyorum ama güzel bir şeye benziyor. Bugün aldım oyunu. Yüklüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Aynen bende bugün aldım WAR. Çok uğraştırdı lanet acc. activation ama fenrislerden çıkarken patchlemeye başlamıştı. Uniye dönünce karar vericem ne oynıycağıma. Chosen veya Marauder diyordum ama sexdice healer sokmaya çalışıyor aklıma. Sırf Sam'i kesmek için witch hunter açıp arkadan fortlayasım varya neyse :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 beklerim her zaman ama genelde beni koruyan arcane & doggy oluyor, deneyen WH'lerin başarı yüzdesi düşük. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Serverda sıra olması benim çok hoşuma gidiyor valla. Girmeden önce 1 saat ders çalışmayı becerirsem ders zamanı ders, oyun zamanı oyun konseptine yeni bir anlam kazandırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 20+ Willpower veren lvl 25+ itemlarınıza talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu sunucuda çoğunluk destruction'daymış galiba. Ben de katılmak istedim ama o kuyrukta bekleyecek vaktim ve sabrım olmadığı için vazgeçtim. Axe bite pass'ta order olarak başlicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 loadingden sonra karakter ekranına dönüyor, sorun mu var serverda kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Sparkcaster said: loadingden sonra karakter ekranına dönüyor, sorun mu var serverda kuzum? http://forum.paticik.com/read.php?71,3615955 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 lvl 25+ zealot itemlarınıza talibim, paying well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 sen söyle farmliyim ben arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 valla bu mavi zealot seti var, ayakkabısı var bende, random bi parçası daha olursa şahane oluyor, random iki parçası daha olursa daha da şahane oluyor. set olmayan parçalara da talibim bıktım yeşillerle gezmeye, gidip PQ kasasım da yok. parası neyse vericem, vurucak kırbacı vurucam kırbacı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 t1 de paspas yapıyor order homoları bizi. Direk t2 yemi geçsem ? Yada optimum pvp/pve ile mi ilerlesem ? (ie renkown itemlarını alana kadar pvp sonra aoe/pubq grind) PUG marauder nasıl bir işkencedir ayrıyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 arcane said: valla bu mavi zealot seti var, ayakkabısı var bende, random bi parçası daha olursa şahane oluyor, random iki parçası daha olursa daha da şahane oluyor. Çok kötü o set ya, itemlerde 10 WP falan var. http://www.wardb.com/item.aspx?id=434414 http://www.wardb.com/item.aspx?id=434426 Bu ikisi var bende de, 3. parça ile belki (ki bonusla beraber anca kurtarıyor) giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben anlamadım set ler bnusları oldu mu "eh anca kurtarır" halde şu ana kadar gördügüm. ayıp günah yazık hayır bi de terbiesiz sorcerer halimle gidip 20 witch hunter kesmemi fln istio aaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 arkadaşlar siz bu sunucuda fazla senaryo sırası bekliyor musunuz? ben alarielle'de khaine's embrace için saatlerce bekliyorum, med/med orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 K8P'de oynanan belli başlı senaryolar var, diğerleri (şu an için) hiç tutulmuyor. Özellikle şu son "bütün senaryolara heryerden sıra alabilme" update'nden sonra, Tor Anroc en popüler senaryo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Genelde senaryoya gore 1 dakika ile 15 dakika arası bekleniyor ama hızlı sıra gelen alıp sürümden kazanılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abso akşam bi premade troll crossing yapalım yav witch huter yarmam lazım 18 adet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bugece first kill hero 40 lvl yaptık:9ancak bişi cıkmıyormus,bi saat boşuna çabalamışız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar