Osso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 HMM FORUM KURALLARI =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Osso said: oha double post? GOD LİKE !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 oha double post? nerde lan eski sistem bozuldu bu yeni sistem fcuk teh system ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yuh. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 94 kilo. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 7 kilo vermişim ben saygılar sana da abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 seni bisikletinle birlikte bostancı sahilde görmek isterim ahefuaehufahea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 çok var o aşamaya hayatta bostancıda bisiklete binmem abi burdan mis gibi çanakkale yapariz seninle falan bi haftalık tur güzel olmaz mı? tayt giyeriz cok şeker olur di mi ? >:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 dur geliyorum msn'e bekle sen hafuaehufea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 pedli pedli mis gibi abi sele batmaz hem rahat yolculuk icin otobüslerede taytla binelim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Oha o değilde osso ne aldıysa bende ondan istiyorum.. Temizmiş baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 konu hortlamışken belirteyim tekrar: ip atlamak(tu) bide şeyi gördüm süt kilo yapar mı diye sormuşsun mesela, günde 1 bardaktan zaten hiç bişey olmaz light süt ise mücize gibi bişey bence yazın her sabah 250 içiodum ben mesela. unutma formül şu alınan kalori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 1 aylık diet ilk 2 gün birşey yemedim sonraki 8 gün sadece kahvaltı yaptım ondan sonra birşey yemedim geri kalan 20 gün gündüz 1 adet yumurta beyaz peynir 1 adet kepekli ekmek akşam saat 6 dada doyana kadar ne bulursam yiyodum 6 dan sonra kesinlikle hiçbirşey yemedim yaklaşık 1 ayda 101 kilodan 91 kiloya düştüm hala aynı şekilde devam dengeli beslenme bu olsa gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Necro Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben yılbaşından bu yana 13 kilo verdim.80 im su an yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ve durmak yok yola devam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 heyt beaaa kimin öğrencisi kop bea kim tutar seni:D ben halen 94'üm ülehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… byzasz Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bir ara biraz elim sıkışıktı, istediğim gibi yiyip içemedim, 6 kilo vermişim kaşla göz arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 5 kilo aldım ayı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben de yiyorum yiyorum kilo veremiyorum hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben de yiyorum yiyorum sonra koşuyorum kilo alamıyorum nerde yanlış yapıyorum ben kilo almak istiyorum. sadece koşsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben emomuyum niye öyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ne yersen ye sen biraz at gibisin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 daverc said: Çok yüksek kilolardan inse de insan pek güzel sonuc olmuyor genelde. Saglık acısından cok iyi tabi ama estetik acıdan büyük beklentilerde bulunmamak lazım. Ben 97 kilodan 73 e kadar cardio ve diet ile indim boyum 185 , vücüdumun diger yerleri somalili atletlere dönmesine rağmen üst beden kısmı ve göbekte hâlâ bol miktarda yağ kütlesi var, ve onlarin tamamen erimesi icin sanırım 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Sanırım bu yağ birikiminden çok derideki esnemeden oluşan deformasyon, bunun da caresi sadece estetik operasyon, konuyla ne alakasi var ben de bilmiyorum. Dediğin eğer çocukluktan beri şişmansan ve yeni zayıflamışsan doğru. Çocukluktan şişman olmakla sonradan şişmanlamak arasında bayağı fark var o konuda. Bu durumdaki insanların her ne kadar şansları daha azsa da zayıflamanın yanında ciddi derecede spor yapmaları gerekiyor o zaman yağı eritebilirsin bir ihtimal. Belli bir yaşa kadar şişman değil de sonradan şişman olan insanlar zayıflayınca da düzeliyor tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 101 den 89 kiloya düştüm gündüz 12 de akşam 6 da yiyorm istedigim kadar kilo sabitlendi yavaş yavaş düşüyo sporda yapsamn heralde şimdiye 80 kilo olmuştm 1.5 ayda 12 kilo fena deil sanırım spor yapmadan anca bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 4 ay önce adamınbiri sayesinde bi gaz geldi. Ulan dedim bi zayıflayayım. Çalıştım, ettim. Sonucu göstermek istedim, telefonun dandikliği, kötü foto oldu. Boy 1.85 Kilo 117'ydi 4 ay önce. Şimdi 98. Çalışmalara devam. Yalnız vücudun diğer kısımlarında gördüğüm ufalmayı göbek ve meme kısmında aynı oranda göremedim. Neyse. Bir miktar meme ihtiva eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 9.sayfa (Toplam 10 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 1 aylık diet ilk 2 gün birşey yemedim sonraki 8 gün sadece kahvaltı yaptım ondan sonra birşey yemedim geri kalan 20 gün gündüz 1 adet yumurta beyaz peynir 1 adet kepekli ekmek akşam saat 6 dada doyana kadar ne bulursam yiyodum 6 dan sonra kesinlikle hiçbirşey yemedim yaklaşık 1 ayda 101 kilodan 91 kiloya düştüm hala aynı şekilde devam dengeli beslenme bu olsa gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben yılbaşından bu yana 13 kilo verdim.80 im su an yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ve durmak yok yola devam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 heyt beaaa kimin öğrencisi kop bea kim tutar seni:D ben halen 94'üm ülehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bir ara biraz elim sıkışıktı, istediğim gibi yiyip içemedim, 6 kilo vermişim kaşla göz arasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 5 kilo aldım ayı oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben de yiyorum yiyorum kilo veremiyorum hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben de yiyorum yiyorum sonra koşuyorum kilo alamıyorum nerde yanlış yapıyorum ben kilo almak istiyorum. sadece koşsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben emomuyum niye öyle diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ne yersen ye sen biraz at gibisin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 daverc said: Çok yüksek kilolardan inse de insan pek güzel sonuc olmuyor genelde. Saglık acısından cok iyi tabi ama estetik acıdan büyük beklentilerde bulunmamak lazım. Ben 97 kilodan 73 e kadar cardio ve diet ile indim boyum 185 , vücüdumun diger yerleri somalili atletlere dönmesine rağmen üst beden kısmı ve göbekte hâlâ bol miktarda yağ kütlesi var, ve onlarin tamamen erimesi icin sanırım 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Sanırım bu yağ birikiminden çok derideki esnemeden oluşan deformasyon, bunun da caresi sadece estetik operasyon, konuyla ne alakasi var ben de bilmiyorum. Dediğin eğer çocukluktan beri şişmansan ve yeni zayıflamışsan doğru. Çocukluktan şişman olmakla sonradan şişmanlamak arasında bayağı fark var o konuda. Bu durumdaki insanların her ne kadar şansları daha azsa da zayıflamanın yanında ciddi derecede spor yapmaları gerekiyor o zaman yağı eritebilirsin bir ihtimal. Belli bir yaşa kadar şişman değil de sonradan şişman olan insanlar zayıflayınca da düzeliyor tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 101 den 89 kiloya düştüm gündüz 12 de akşam 6 da yiyorm istedigim kadar kilo sabitlendi yavaş yavaş düşüyo sporda yapsamn heralde şimdiye 80 kilo olmuştm 1.5 ayda 12 kilo fena deil sanırım spor yapmadan anca bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 4 ay önce adamınbiri sayesinde bi gaz geldi. Ulan dedim bi zayıflayayım. Çalıştım, ettim. Sonucu göstermek istedim, telefonun dandikliği, kötü foto oldu. Boy 1.85 Kilo 117'ydi 4 ay önce. Şimdi 98. Çalışmalara devam. Yalnız vücudun diğer kısımlarında gördüğüm ufalmayı göbek ve meme kısmında aynı oranda göremedim. Neyse. Bir miktar meme ihtiva eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar