Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo verme sorunsalı


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
1 aylık diet

ilk 2 gün birşey yemedim sonraki 8 gün sadece kahvaltı yaptım ondan sonra birşey yemedim geri kalan 20 gün gündüz 1 adet yumurta beyaz peynir 1 adet kepekli ekmek akşam saat 6 dada doyana kadar ne bulursam yiyodum 6 dan sonra kesinlikle hiçbirşey yemedim yaklaşık 1 ayda 101 kilodan 91 kiloya düştüm hala aynı şekilde devam dengeli beslenme bu olsa gerek :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daverc said:
Çok yüksek kilolardan inse de insan pek güzel sonuc olmuyor genelde. Saglık acısından cok iyi tabi ama estetik acıdan büyük beklentilerde bulunmamak lazım.
Ben 97 kilodan 73 e kadar cardio ve diet ile indim boyum 185 , vücüdumun diger yerleri somalili atletlere dönmesine rağmen üst beden kısmı ve göbekte hâlâ bol miktarda yağ kütlesi var, ve onlarin tamamen erimesi icin sanırım 50 kiloya kadar inmem gerekiyor. Sanırım bu yağ birikiminden çok derideki esnemeden oluşan deformasyon, bunun da caresi sadece estetik operasyon, konuyla ne alakasi var ben de bilmiyorum.


Dediğin eğer çocukluktan beri şişmansan ve yeni zayıflamışsan doğru. Çocukluktan şişman olmakla sonradan şişmanlamak arasında bayağı fark var o konuda. Bu durumdaki insanların her ne kadar şansları daha azsa da zayıflamanın yanında ciddi derecede spor yapmaları gerekiyor o zaman yağı eritebilirsin bir ihtimal.

Belli bir yaşa kadar şişman değil de sonradan şişman olan insanlar zayıflayınca da düzeliyor tekrar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

4 ay önce adamınbiri sayesinde bi gaz geldi. Ulan dedim bi zayıflayayım. Çalıştım, ettim. Sonucu göstermek istedim, telefonun dandikliği, kötü foto oldu.

Boy 1.85
Kilo 117'ydi 4 ay önce.
Şimdi 98. Çalışmalara devam. Yalnız vücudun diğer kısımlarında gördüğüm ufalmayı göbek ve meme kısmında aynı oranda göremedim. Neyse.

Bir miktar meme ihtiva eder.


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...