Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare'da linkleri dizmek


zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Premuim rapid kullancısıyım ama linklere tık tık tık tık tıklamaktan hayatımın bir bölümünü boşa harcadığım kanaatindeyim. Şifremi girip linkleri c/p ettiğimde hepsini pıtı pıtı yükleyen bir program bilen varsa paylaşabilir mi?

Şimdiden terazinize tıklar, replerinizden öperim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

flashget kullanıyorum ben.
linkleri kopyalayıp yapıştırıyorum gayet rahat, login to server'ı da ayarlıyorum tabii.
ama eğer linkin sonunda .html varsa flashget de .html olarak indirir, o yüzden linkleri önce bi notepad'e kopyalayıp ctrl+h ile .html kısımlarını yok edersen rahat edersin sonradan uğraşmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

idm yeni çıkan 5.12 sürümüyle şu an 1 numara gözümde. speed limiter la hızı sabitleyebiliyoruz artık. onun haricinde rapidshare ile indirmek için site logins kısmına rapidshare account bilgilerini girmeniz gerekiyor. benim izlediğim yol şu indirmek için: öncelikle linkleri bir text dosyasına kopyalıyorum. daha sonra bu kopyaladığımız linkleri rapidshare sitesindeki link checker ile kontrol ediyorum. hepsi yeşilse text dosyasını kaydedip IDM altında tasks da import text file la bunu göstertip start main queue ile çocuğu pardon job u koyuyorum. thanks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben site logins demedim direkt rapidden direct downloadu aktif edince oluyor yani illa IDM ye bilgilerinizi yazmanız gerekmiyor
son update ini yapmadım bende 5,11var ama en kısa zamanda indiririm güzelmiş hoş her zaman netlimiter açık ama:F
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Down Them All! Bir FireFox programı olup sayfada çıkan hertürlü link olabilir şeyi gösteriyor,bannera kadar.Sende istediklerini (Senin durumunda download linkleri) seçip sıra ayarını yapıyorsun (aynı anda kaçı inecek? şeklinde bir ayar) gerisini DTA hallediyor.

Manga indirirken acayip işe yaramıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...