DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Merhaba. Mevcut battle grouplar arasında en iyisi hangisidir? Yani kısa bekleme süreleri oynamayı bilen adamlar filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bunu cevaplarken bonus soru olarak en zorlu battlegroupu da söyleyin plix :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Iddialara gore US = Bloodlust, EU = Cyclone en zorlu Battlegroup.[PVP'cilerin toplandigi diyelim.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Cyclone/Blockout/Misery güzel battle grplari gerek BG bekleme süreleri gerek arena rant'ı açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Okuduğum kadarı ile sanırım Rampage en iyi 2. Battlegroupmuş. Bu Realmlerden birinde oynayan varsa bg bekleme süreleri arena bekleme sürelerini söyleyebilir mi? Horde kısmında kazanma oranı nedir filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 misery deyken eskiden 1 dakika faladi av bekleme suresi, bilemedin 2.vek nilash frostmane falan saglam serverlar bunlar pvp bakimindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Misery de 2v2 arena hariç hiçbirşey için beklemiyorsun. Sanırım 2v2 eşleştirmede sorun var. Ve duydugum kadarıyla en kalabalık olanıda misery. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 convinctionda iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Misery Horde'da WSG ve AB süreleri son zamanlarda pek iyi değil, 5-6 dakikaya kadar çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 vindicationdan uzak dur 1 saat - 45 dakka av sirasi 25-5 arasi wsg ab eos sirasi arenalarda pek sorun yok ama honor kasamiosun aman diyim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Reckoning yönetir. Pvp bakımından yani.Limitleri zorlamak için seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Elitistjerksde miydi bi sitede gördüydüm ama... Honor için battleground için diyosan en iyi sıralar miserydeymiş. İstisnasız 24 saat 15-20 snde AV sırası geliomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Rampage de 7/24 av var , bg lerde çok hızlı gelir, beklemezsin yani hiç, BG lerde horde nin üstünlüğü var gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ben vindication'dayım :) Kafamda migrate etme fikri var bakalım eğer edersem ya Vek'nilash ya da Neptulon'a ederim sanırım henüz karar veremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ben ruin'deydim. Zaten hepi topu 4 server var Ruin'de çile tam anlamıyla hiç sevmiyordum. Şimdi misery'deyim daha bg yapmaya başlamadım ama çok iyi duyumlar alıyorum, bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Forumlardaki genel dönen tartışmaları, ve EU daki meşhur elemanların çoğunun(turnuvalarda falan olanlarda) migrate ettiği server Stormscale.pvp capital of euwow denio forumlarda buraya.ve bg de cyclone cidden. yani herkesin iyi oynadığını soyleyenler var burda bazı serverlar icin ama sacma gelio bana sonucta hicbiyerde herkes ii oynayamaz ama soyle soyleyim cyclone da 31.000+ tane 2v2 takımı vardi s2 de :) yani cok fazla oynayan var ve bunlarin icinde gercekten eu daki en iyi oyuncularin cogu var eger kasarim diosan cyclone ozellklede stormscale derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 tuh bende stormrage deyim birde stormscale deki iyi pvp cileri hiç görmedim ben :P cyclone da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 misery çok iyi. Max 30 saniye beklersin sıra gelmesi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 rampage baya iyidir. wsg dışında ally alır bgleri. nerdeyse sıraya girmeden sıra gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 blackout'ta horde instant bütün maçlar bildiğim kadarıyla hala, kazanma oranı da daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 walla allah belasını versin blizzardın 20 tane pvp server arasına 1 tane pve-rp (oda bizimki) earthern ring koymus cyclone da numunelik en basit anlatım ile agzimiza siciolar =( yemin ediorm bg yapmaktan tiksiniyorum ben ehu. sağlam rankli grubun yoksa girme cyclone a kebap yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 hızlı sıra geliosa bence o bi yere kadar avantajdır. blizz geçenlerde açıklamıstı "bazı bg lerde çok geç sıra gelmesinin nedeni sınırlı sayıda server olması ve cok fazla kisi sirada oldugu icin hepsini ayni anda sokamayisimiz" tarzinda bise demislerdi..yani aninda gelen serverlar varsa yada bg ler bilinki ordaki oyuncu sayisi dusuktur :) ne yalan soyleyim 2v2 de 15 dakkalık queue ler goruyoduk cyclone da :P allahtan simdi duzellttiler bi nebzede rahatladık lol ha bunun nesi avantaj derseniz bu server olayini duzelttiklerinde ki yavas yavas duzeltiolar ard arda ayni takima 6 7 kez gelme olasiliginiz olmuo(reckoning de ve convictionda cok basima geldi) ..bi antiniz geldiginde bazen ard arda gelip şamar oğlan oluodunuz.ama burda karinca surusu gibi takim var .bence dikkate alin eger arena yapcaksaniz pvp yapcaksaniz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sanırım Rampage BattleGroup'undan bir realm seçeceğim. Neptulon için pve olarak o bg'un en iyi realmlerinden diye duydum bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu battle group denen dalgayi seciyor muyuz, yoksa belli sunucular belli battle grouplara mi bagli? Frostmane'deyim bu arada, herhalde 70 olunca kadar araliksiz kamplanmam sonucu o gazla PvP'nin allahini yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya kor'gallın bulundugu battle group a yeni iki server eklendi sanırım.. o gunden beri gunduzleri AV kazanmak hayal gibi oldu sanırım horde icin.. İşin salak kısmı ise gece 12 den sonra hicbir AV yi kaybetmememiz :D sanırım ufaklıklar daha iyi oynuyor allylarda :D adboabdabvşddaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar