Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlocklar

Stblack

Öne çıkan mesajlar

Xo said:

grim - total annihilation evet forumlarda sayfalarca tartışıldı o x2 sulfuras warr vs grim olayı.. hdd'nde ise açıp bir izle o kadar mı izbe olunur.. amcam blade flurry / ar açmış warriorlar interceptten, disarmdan vs bir haber, kıç kıça auto-attack takılıyorlar :p ve orada gösterilen, eğer 2 warrior idiot gibi oynarsa rogue 2 sini de alabilir mi? evet aldı..

Xo movie yapılırken ben oradaydım basitce orada tonla düel denediler o tutup en güzel gözüken 2yi aldi olay şudur malum dodgefang evasion birleşince bruteforce vuramior e zate direk fangie yi cs+ks kitlior grim sonucda ikisi buna vuramazken bu patir patir yagıyor bf ile zaten orada konuşuldu beraber girin ayri durmayin diye yani bütün koşullar grimin lehine orada
buna ek olarak 2-3 kere paket etti Jupei orada ama koyulmuyor tabi onlar..
uzun lafın kısasi bi nevi "yapma" scene sayılır onlar :>

Grim'i zaten mageye rollattık zaten buda yeni moviesi
Merciless Gladiator - Didzi 3
[video]http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=55972?feature=oembed" width="459">

//Edit:
@ NEOZEPRON
Iniyor iniyor :>
Sosyal ağlarda paylaş

Mesal buyurun Grim:Total Annihilation da Grim recoil'i bi güzel paket ediyor amma ve lakin izleyin bakalim şu movieyi ::o

[video]http://www.stage6.com/user/Regalya/video/2035374/Grim-VS-Recoil-(No-sound)?feature=oembed" width="459">

//edit:Boyutu 6mb üşenmeyin 52 sny sadece :>
Sosyal ağlarda paylaş

16 k hp ne ya yok artık gir gearıma bak itemlerime bak eksik olanı sölersin.14k ya anca vuruorum.Bilerek konusun lütfen.Socketlere de bakarsın.Bi arkadas yok hs dl 20 k falan demis.İyi de arkadasım 20k olucak yoksa zaten instant yatarım.Bir tane bile escape ability koymamıslar classa.Melee yapıstı mı üstüne artık ole duruosun.Fake dl atıosun ki kick vursun pummel vursun akıllı adamlar 2 sn de bekliyor zaten.Anlayın artık su classın mantıgını.Orgrimmar duellerini kast ederek lock imba ffs diyorsanız zaten yorum yok...
Edit:Bu arada zaten wound poison,ms,aimed shot olmayan takım kaldı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Wish olay yerinden bildiriyor :
Dun bir sey deneyelim dedik ve 3 v 3'de Disc Priest/Resto Druid/MS Mace Warrior setup kurduk oynamaya basladik. Conviction'da ilk gecemizde 1900 gorduk.
Peki nasil gorduk?
Warlocklar sayesinde gorduk. Bize sert gelen Hunter setuplarini, CC setuplarini parcalayan Warlock[genelde yanlarinda Rogue + Healer oluyor.]'lar o kadar caresiz ve outdpsed kaliyorlardi ki bize karsi.. Rogue Druid Warlock ve Rogue Shaman Warlock takimlarindan toplam 150 puan aldik sanirim.
Neden?
SL/SL Warlock yeterince iyi bir DPS class degil. Eger rahat bir sekilde survivali yuksek bir takimla ilk mana poolunu kullanana kadar dogru duzgun zarar gormeden felhunterlardan kurtulursaniz[Rogue Priest'i nukeluyor bu sirada ama 4x HoT ve Abolish Poison ile olmuyor Priest.[Ki Pain Supression var kritik durumlar icin.]] takimini -1 oynatmaya basliyor. CC'leri ne yazik ki ne Warrior'a karsi ne de Druid'e karsi efektif degil[Hicbir Druid fear range ve sightinda durmuyor artik. HoT at gec pillar arkasina...]. Priest zaten nukelenen target oldugundan ona atilacak Fear da etkisiz.

Kisaca Drain'i ve Fear'i etkili bir sekilde kullanamayacaklari setuplara karsi gercekten cok caresizler. Ne dps yapabiliyorlar, ne de CC. Hani diyoruz ya hem dps, hem cc diye.. Tam tersi.

[buyuk ihtimalle Paladin setuplarina karsi da cok rahat kazaniyorlardir. warlock>casting]
Sosyal ağlarda paylaş

cursebringer said:
adam geldi bana sap vurdu cs attı (2 combo)(skill nedir dien arkadaşlara cvp).peti saldım üstüne ona gauge attı kaçtı invis oldu.sona geldi cs attı ve bf ve ar açtı vurmaya başladı.cheap shottda trinket kullandım blind attı direq ve petimi kesti gene kaçtı.ben demon talentiyle peti çıkarmak için tıkladım sap yedim.sap bitti cs yedim cs den sonra kidney yedim ve hpim %17 kaldı.stun bitti cos açtı hp %3 flnken taş attım %25 gibi bişi oldu adam vanish attı.sonra ben peti çıkardım adamı gördüm ama ona dot atana kadar sap yedim.sonra cs kidney yerdeyim.

@mahmut tuncer
ya bisi sorcam sen nası anladın adamın 3 kere vanish attıgını bi anlat bakalım cogunu combattan cıkarak invis olmus ya doru okuyarak yorum yapın ya da hic yapmayın hele karsıdakini assagılayıcı bi tavırla hic yapmayın.kotu warlockmus peh...
Sosyal ağlarda paylaş

Stblack said:

ya bisi sorcam sen nası anladın adamın 3 kere vanish attıgını bi anlat bakalım cogunu combattan cıkarak invis olmus ya doru okuyarak yorum yapın ya da hic yapmayın hele karsıdakini assagılayıcı bi tavırla hic yapmayın.kotu warlockmus peh...

Xo said:
3 kere vanishsiz combattan cıkarttıysan o rogue'u.. no offense ama l2p :(

vanish diyerek iyimser davrandım, öbür türlüsünü düşünmek bile istemedim açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...