Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Beast within 1v1 için çok imba ama düşününce uzun combatlarda direk yalan olma söz konusu, bu da arenada lockların aksine hunterlara katlanabilmemizi sağlıyor. İki tane yetenekli, biri hunter biri warlock oyuncunun kapışmasını izlemek isterim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Warlock alır kanımca, çünkü hunter'ın life regain şansı yok gibi bir şey. Gerçi ben mortal strike davasından beri pvp yapmıyorum ama ne kadar değiştirmiştir dengeleri bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Curse of exhaustion işlese, adiye bağlayıp hunter gibi bir sınıfı bile kitelar diyicem ama beastwithin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 -Wissy said: Az bi skill kullan. Void sacrifice et, meleeye kos. Ordan drain spamle. 18 saniye goz acip kapayincaya kadar gecer. Ha evet deathcoil atmak gibi super zor ve yetenek isteyen bir seyin 18 saniye boyunca hunterlara atilmamasi cok buyuk haksizlik warlocklara ama olsun. kesemedim dedimmi herhangi bi cümlemde böylemi oldu dedim ? hayır 1500ratinglerle gelip bık bık ediyorsunu üzülüyorum sonra nedir bu yerme çabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hele o bm hunter güzel bir ap sahip ise hiç bir caster class yenme gibi bir şansı yok.Caster olupda karşıdaki hunter turp gibi kırmızı oldunu görürseniz boşuna enerji harcamayın kasmayın nasılsa alamicanız oturun uslu uslu ölümünüzü bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bazı akıllı hunterlar Bloodlust Brooch trinketini fake beast within olarak kullanmaktalar, tetikte olun. Teşekkürler Jim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 -Wissy said: Az bi skill kullan. Void sacrifice et, meleeye kos. Ordan drain spamle. 18 saniye goz acip kapayincaya kadar gecer. Ha evet deathcoil atmak gibi super zor ve yetenek isteyen bir seyin 18 saniye boyunca hunterlara atilmamasi cok buyuk haksizlik warlocklara ama olsun. o tatik tam bir hüsran kasmayın boşuna.void sacrice et max 3 sn dayanır drain yaparsın çat arcane patlar tepende dispel olur büyü çat pet stun gelir 3 sn ettimi 6sn terar drain life edersin aaa bakarsın üstünde aimed shot gelen %50 lilik bir azalma var derken çat bi arcane daha patlar tepende tabi orada petin hoşnut olmicak critlier hunter critlier max 14-15 sn gg olmuş olursun.Yani boşuna kasmayın derim onu bana 207894328470943287342890 lock yaptı hepsinede yazık oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 warlocku amma abartmışsınız yahu. :-P stunlock rogue ile her türlü warlocku alırsınız :) görünmez olup, peti uzakta başkasıyla uğraşırken arkasına geçip stun'ı koydunuz mu zaten trinket'i yoksa gerisi çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 herkeste rogue var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ama o hunter stundan 1 sn çıkartırsan yazık olur o rogue açar bw atar wing clipi peti salar üstüne wing biter atar petin stunını sonra cons. shot öle böle derken bi bakmışsın rogue gg.=)ha o rogue alma ihtimalide var azda olsa am lock asla yok öle bir şansı ve lüxsü zuahahzuahahzuahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bone said: warlocku amma abartmışsınız yahu. :-P stunlock rogue ile Stunlockun lock u gitti stun ı kaldı, cheapshot attın, resistler 0 cp le patlarsın öyle , kidneyshot atarsın dodgelar resistler. Tutturdun mu trinketler sonra yaldır yaldır koş Bone said: zaten trinket'i yoksa gerisi çok basit. E yani rogue un da trinketi yoksa gerisi çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Slayer77 arkadasim sizin gibi gencleri pistlerde gormek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Draine baslarsin. Arcane gelir, tekrar draine baslarsin. 1 tusa 2. kez basmak mi zor? Petten stun gelir, trinketle cikarsin melee range girersin. Aimed falan yemezsin zaten 1 v 1'de trap disinda. Bu arada dotlar vuruyor. Siphon Life da calisiyor. Zaten 490 resillience, 14k hp, SL lock 18 saniyede senin senaryoda bile yatmaz ya neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Fin said: -Wissy said: Az bi skill kullan. Void sacrifice et, meleeye kos. Ordan drain spamle. 18 saniye goz acip kapayincaya kadar gecer. Ha evet deathcoil atmak gibi super zor ve yetenek isteyen bir seyin 18 saniye boyunca hunterlara atilmamasi cok buyuk haksizlik warlocklara ama olsun. kesemedim dedimmi herhangi bi cümlemde böylemi oldu dedim ? hayır 1500ratinglerle gelip bık bık ediyorsunu üzülüyorum sonra nedir bu yerme çabası. Kesebiliyorsan sorun ne? Daha kolay kesmek mi istiyorsun? 1500? lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 14k hp 4000 milyon resi felan lockda default mu geliyor? kendinizi hakli cikarmak icin nasil da pohpohluyosunuz classlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yok arkadas yuksek ratinglerden bahsediyor ya. Ondan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bone said: warlocku amma abartmışsınız yahu. :-P stunlock rogue ile her türlü warlocku alırsınız :) görünmez olup, peti uzakta başkasıyla uğraşırken arkasına geçip stun'ı koydunuz mu zaten trinket'i yoksa gerisi çok basit. bu haftaki "bonec ile zaman tuneli" programimizda 2005 yilini ziyaret ettik... Bir dahaki hafta gorusmek uzere Az Sonra: "Beast Within konusunda stunlock muhabbeti" adli sabah cayi programimizla birlikte olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Xhunarion said: Bazı akıllı hunterlar Bloodlust Brooch trinketini fake beast within olarak kullanmaktalar, tetikte olun. Teşekkürler Jim. haha iyimiş, bu arada hyjal exalted ring proc effect te kırmızı yapıyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 O zaman yakında ben BW açtım animasyonu eklenir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Ya bir ara harbi o trinketi abuse ettiler, şu buffları görme olayından önce anlamak için nova harcıyorduk. Acayip işe yaradı yani. Hangi lock'un sl/sl olup olmadıgını, stealth olanın druid olup olmadıgı da anlaşılıyor. Şu-ke-la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 -Wissy said: Slayer77 arkadasim sizin gibi gencleri pistlerde gormek istiyoruz. eğer bl de isen yada bg lerde bl ile denk geliyorsan herzaman beklerim.her türlü class açığım beklerim.Nick: Leroniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 HellHound said: bu haftaki "bonec ile zaman tuneli" programimizda 2005 yilini ziyaret ettik... Bir dahaki hafta gorusmek uzere Az Sonra: "Beast Within konusunda stunlock muhabbeti" adli sabah cayi programimizla birlikte olacaz bunu diyince ne oldu şimdi, boyun mu büyüdü hahahahaha :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bone said: HellHound said: bu haftaki "bonec ile zaman tuneli" programimizda 2005 yilini ziyaret ettik... Bir dahaki hafta gorusmek uzere Az Sonra: "Beast Within konusunda stunlock muhabbeti" adli sabah cayi programimizla birlikte olacaz bunu diyince ne oldu şimdi, boyun mu büyüdü hahahahaha :)-D hayirda super espri yapmis doggy yere dustum okucunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Innuendo said: 14k hp 4000 milyon resi felan lockda default mu geliyor? Fabrika çıkışlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ya neyi tartışıyorsunuz ben şahsen lockları kesiyorum AR/prep/hemo ne ararsan var bütün cd leri kullanıyorum ama yanımda 3 kişi daha oluyor -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar