Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yay Erkeği

Luinir

Öne çıkan mesajlar

grubu : ateş
uğurlu günü : perşembe
uğurlu sayısı : 3
uğurlu taşı : turkuvaz
uğurlu renkleri : mor, morumsu maviaz
uğurlu çiçekleri : leylak, mor menekşe
uğurlu kokuları : nergis, zambak
en belirgin özelliği : canlılık
en büyük ideali : dünya çapında ün
en büyük hatası : alaycılık
en büyük arzusu : gezip, görmek

iyimser, hareketli, neşeli ve meraklıdır. ayrıca çok yönlü ve beceriklidir. bilmeye, öğrenmeye büyük önem verir. bilginin yayılmasında rolü vardır. zevk aldığı sürece bir çok şeyi aynı anda ister. beklemekten ise hiç hoşlanmaz. süre uzadıkça sinirlenir ve saldırganlaşır. çünkü son derece sabırsızdır. dereyi görmeden paçaları sıvamak onun bir başka özelliğidir. arzu ettiği bir şey kesinleşmeden onun olduğunu kabul eder. bu yüzden de sık sık düş kırıklığına uğrar. riske atılmaya, eylemeye geçmeye bayılır. bu cesaretten çok merakını gidermek içindir. çok güzel ve etkileyici bir konuşma tarzı vardır. sadece dinlenmek ve düşünmek için susar.

yay burcunda doğan erkek neşeli, hareketli, cana yakın, hayatı seven bir tiptir. merakı yüzünden bir çok konuya ilgi duyar ve dolayısıyla da geniş bir bilgisi vardır. hangi konuyu açarsanız size söyleyecek bir lafı vardır. ayrıca sözleri çok eğlenceli ve ilginçtir. aklına koyduğu zaman karşısındakini oyalamasını bilir. ama kendisi çift karakterli bir burçtandır.bu da onun bir çok yöne birden gitmeyi istemesine, yeniliklerden hoşlanmasına, çabuk bıkıp sıkılmasına sebep olur.

karşısındaki kişiye birdenbire sevdiğini söyleyebilir. üstüne çok düşüp onu memnun edecek şeyler yapabilir. fakat sonra aniden bir karar vererek uzaklaşabilir. sorun karşı tarafta değil yay burcu erkeğindedir, çünkü fikir değiştirmiştir. hatta evlenmeye karar verse bile biraz düşünmenizi tavsiye ederiz. çünkü sevgisi çabuk söneceği için iyi netice vermeyecektir. bu nedenle elinize fırsat geçti diye bu erkekle hemen evlenmeye karar vermeyin.

bu erkek oldukça havaidir ve güzellikten, cazibeden etkilenir. karşısındaki kişiyi merak eder ve hemen incelemeye başlar. fakat onu oyalamaz ve dikkatini çekemezseniz, hemen sıkılır ve yeni bir arayışın içine girer. yay burcu erkeği eğlenceye çok düşkündür. enerjisi fazla olan erkek sporuda eğlence kapsamına alır. sürekli gezmeye, eğlenmeye ve spor yapmaya meraklıdır. bağımsızlığına çok düşkündür. bu nedenle yanlız oturmayı tercih eder.

ps. iste bu benim burcum, yasasin
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda gördüğüm en vurdum duymaz en sallamaz en düzenbaz en dedikoducu en ağzı gevşek en alışverişe çıkılmaz burçdur kendisi bunlara ek olarak asla başarılı bir işte bulunduğunu henüz göremedim habire birşeyler yapıyor ama birde sonunu getirse yaptıklarının bravo helal diyeceğim ama neyse...
zaten örnek vereyim alışverişe çıktık beni kendi çağırdı beyefendi aldığı ve beğenmediği keten pantolonu değiştirecek güya tiffanye girdik ikimizde gidip keten pantolanlara baktık benim bakarken ki tepkilerim olmaz... çok büyük... çok dar... cepleri çok göte kayık... modeli iğrenç... rengi iğrenç... tamam ben baktım bitti 3 dakikayı geçmedi benim bakmam söz konusu şahıs gitti 6 tane farklı keteni aldı girdi sırayla her birini denedi 4 tanesinin bir büyük modelelini 1 tanesinin bir küçük modelinin denedi ve en son gitti değiştirmek için girdiğimiz ketenin bir büyük boyunu aldı!!! ayyyyh delleniyorum hatırladıkça X( ona o an artık nasıl baktıysam dağ gibi çocuk pıstı resmen oh olsun ona 45 dakikamı yedi yaa!!!! bir bayanla alışiverişe çıksam hadi neyse onların kaprisleri anlaşılır ama alışverişe çıktığım hiçbir bayan o kadar denemeden sonra tutupta başka birşeyle değiştirmeye getirdiğinin bir küçük yada büyük modelini almadı yaaa ya bu nasıl bir kararsızlıktır!?!?!?! X( neyse kısacası benim bu acılı anımdan çıkarılacak ders neymiş asla ama asla bir yayla helede erkekse kesinlikle alışverişe çıkmayın !
bunun dışında onlara ne söylerseniz söyleyin kendi alacakları yerden alırlar ve genelde tersden alırlar düz versiyonları üretilmiyor eleştirdiğinizde anında sizi eleştirmeye çalışır halbuki bir anlasa biz onun iyiliği için söylüyoruz ama nafile isterseniz onun en yakın arkadaşı olun dalgınlıktan yada birşeylerin peşinde olmaktan sizide aksatacaktır bin kişi ona bu yenmez desin 1 kişi ona yenir desin kalkar gider yer bu derece dengesizdir ha burdaki bulunan yaylara laf atmıyorum ben kendi yay erkeği olan arkadaşımla başımdan geçen mevzulardan bunları yazıyorum ama pek de yalan olduğunu sanmıyorum ha tabi yay burcu kadını ile çok güzel sohbet edilir çok yönlüdür konuşkandır yorumları isabetlidir erkeğe oranla %80 daha çekilir daha kabul edilirler en azından daha istikrarlılar ve daha başarılılar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...