Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya şu saatte bile spike var allah belanıv versin ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 su takilmalar inanilmaz can sıkıo ya. kafayi yicem 50 ms var pat 10 sn takilio dc tukendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 WTFast aldım 300-400 olan ms 50-100 arası. Çok iyi 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yauw bu wtfast'ın muhabbeti nedir? Nasıl oluyor da bir programla bu kadar latency farkı oluyor bir de her hafta yeni email adresi açıp, trial'ından kullanmamı engelleyen sistemi nedir bunun? cevabım yazıyormuş :) Your trial account will disconnect from the game every 20 minutes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 30 dakka önceye kadar 70 pingle oynarken 2000+ ya fırladı quicknet başkasında var mı bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yunusemre said: yauw bu wtfast'ın muhabbeti nedir? Nasıl oluyor da bir programla bu kadar latency farkı oluyor bir de her hafta yeni email adresi açıp, trial'ından kullanmamı engelleyen sistemi nedir bunun? cevabım yazıyormuş :) Your trial account will disconnect from the game every 20 minutes. trial al, survey doldur 1 haftalık beleş versin. süre dolunca yeni bir mail adresi al cookie'leri temizle,survey'i tekrar doldur yeni hesapla sınırsız wtfast hesabın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ggggggggggggggggggggg reported from ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 kimse yazmamış ne zamandır. lag sorunu yok heralde kimsede benden başka. 64 bit w7 kullanıyorum. ms devamlı 300 civarında. 500 lere fırladığı oluyor. regeditten yapılan ayarları da yaptım, hiçbirşey değişmedi. 8mbit bağlantıyla 500 ms alıyorum devamlı. abv ttnet mi demem lazım yoksa ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum? mesela bu dword satırlarını 32 bit ya da 64 bit oluşturmamın bir farkı var mı regeditte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 benim 32bit vista ve dedigin gibi ttnet 8mbit kullaniyorum ve ayni sekilde genelde 300-500 arasi ms, regedit yapsamda yapmasamda. O yuzden sorunun sende oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 çok optimist düşünüyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ben cata'dan sonra yeşil ekrana hasret kaldım artık tt midir, blizz midir bilemiyorum da wotlk'da yemyeşil ekranım çok nadir sararırdı şimdi anca kızarıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 guernica said: kimse yazmamış ne zamandır. lag sorunu yok heralde kimsede benden başka. 64 bit w7 kullanıyorum. ms devamlı 300 civarında. 500 lere fırladığı oluyor. regeditten yapılan ayarları da yaptım, hiçbirşey değişmedi. 8mbit bağlantıyla 500 ms alıyorum devamlı. abv ttnet mi demem lazım yoksa ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum? mesela bu dword satırlarını 32 bit ya da 64 bit oluşturmamın bir farkı var mı regeditte? Belki biliyorsunuzdur ama regedit ayarlarının çalışması için "Microsoft Message Queue(MSMQ)Sunucusu" windows özelliklerinden yüklü olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yunusemre said: ben cata'dan sonra yeşil ekrana hasret kaldım artık tt midir, blizz midir bilemiyorum da wotlk'da yemyeşil ekranım çok nadir sararırdı şimdi anca kızarıyo :( +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 SoulCube said: çok optimist düşünüyorsun bence. ttnet sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ama nickin pesimist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 @orochi o registeryi yaptım zaten. değişen bişey yok. abv telekom o zaman ya. gg edit: program ekle kaldırdan olandan bahsediyorsun sanırım. onu da etkinleştireyim. bi fark olursa yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 abi 2 haftadır 400 ms altını görmedim. abv ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 izmir kablonet 3000ms ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 proxy ile 50 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 hangi proxy'yle? Bir de bu proxy nasıl tcp/ip'den ayarladığımız proxy mi oluyor? Oyun için ayarlayan fln bi prog. vs mi vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 şu proxy işini bilen biri açıklayabilir mi? ya da link neyin verin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?43,3042562 Baggio'nun rehberi vardı bununla ilgili olarak oradan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 3-4 gündür berbatötesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rastgele DC falan oluyoruz oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yarım saattir 2-3sn delay ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar