Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi neler oluyo 5k nın altına inemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu gun baya fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Patch günü + yurt interneti = RAGEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 noluyo ya? Ttnet'e mi bişi oldu yoksa Wow Server'ları mı kafayı yedi yada benim oyun çıldırdı, 60 80 latency ile oyun oynuyorum allah bozmasın hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben nıye takılı kalıyorum peki realm selection da yahu??bı benmı dus almadan oynamaya calısıyorumki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 selam kafemde cok ilginc bi sorun var grim batolda 2.5 ile 5 k arası lag oluyor ama dunemaulda dalaranın en kalabalık zamanında bile 200 ms yakınlarda oturan arkadaşlar evlerinden 150 200 ms ile bağlandıklarını söylüyorlar. sizce neen olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 IP ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 109.228.244.66 sabit ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dps class larla oynayıp oyle folowa alıp soyluyorum gruba lag falan fısman ıdare edın dıye.napalım barı belek jp kazanalım bu lag devrınde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 quiknet fiber kullanıp son birkaç gündür yüksek ping alan var mı? 100 ms oynarken bi spike yiyorum 300e çıkıyo, bi süre sonra düzeliyo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Lag zaten var da, fps düşüşü yaşayan varmı? minimum ayarlarda dalaran dışında 20 fps görüyorum 2 gündür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Son 3-4 gündür 400 ms altı görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bugün çıldırdı resmen, 700-1300 arası ms.. düşmüyor da :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bir sorun olduğu kesin 100 le oynarken birden 1500-2000 lere tırmanıyor sonra 400 lere dusuyor sonra gene 1500 lere cıkıyor bunlar hep 20-30 sanıye arası oluyor hatta bazen o kadar artıyorkı dısconnect gelıyor. Genelde 80-90 la oynarım hep 2-3 gundur problem ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 theCio aynisi bende var. Uydunet-bakirköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bahçeşehir'de de aynı, geçen seneki problem ise bizim bu taraflarda (bakırköy/bahçeşehir vs) 6 aydan önce düzelmez yine. Birde beyefendiler kabulde etmez problem olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Aradim ben sinyal iyi dedi dayı her zamanki gibi. Birde tabiki fişi çek tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Geçen sene bana 6 ay boyunca aynı şeyleri söyledi durdu, mecburen kotalı adsl aldım. Biri patlakken diğeri idare ediyordu, şimdi 2si birden patlak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Superonline Fiberoptikçilere Perşembeden beri ciddi sorun yaşıyodum, ama sorduklarım genelde lag sorunu olmadığını söylüyordu. Sonra 2 tane daha fiberoptikçi arkadaşla konuşup farklı bölgelerde oturmamıza rağmen aynı sorunu yaşadığımızı öğrenince sorun superonlineda heralde dedim. Bugün de guildde millet lag mag diyodu "fiber misiniz" diye sorunca hepsi evet dediler. Haliyle evet fiberoptikle wow arasında var bi haltlar. 4 kere teknik desteği (0850 222 0 222) aradım. İlkinde bir ayarlar düzelttiler olmadı, ikincisinde genel çalışma var dediler, üçüncüde sesiniz parazitli geliyo dediler, kısaca hep farklı şeyler söylediler. Sonunda 4.de konuyu bilen bi adama denk geldim. "konunun farkındayız yurtdışı çıkışları problemli, 2 gün içinde düzelmesini bekliyoruz" dedi. Bunun dışında daha önce de wow'a özel bir sorundan şikayetler geldiğini söyledi. Kısaca arayıp söyleyin ama hemen genel bir bağlantı problemine yoruyorlar başta, "hayır internetim downloadım iyi, sadece oyunda böyle böyle" diye özellikle vurgulayın. En azından ne kadar çok şikayet, o kadar hızlı sorun giderimi olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eh sorunun bende olmadığına sevindim. teşekkürler rewendor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 patch geldiğinden beri oynayamıyorum kıbrısta 150-200 ms ile oynarken bir anda 2 k lara çıkıyor,sonra dc. random dungeon yaptırmıyor,quest yaptırmıyor sıkıntıdan bayılacam artık ve buna bir çözüm de bulamadılar hala,bu kadar fark eder mi yahu bi patchle kesin içine ettiler oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 işin ilginç yanı,hani lag spike girer yersiniz bi bakarsınız böyle 20 saniye oyun kasar,bakarsınız 5k+ms var noooluo falan,şimdi bana 40-50 saniye giriyor ve 1.5k ms gösteriyor. eskiden spike a girdiğinizde yazı yazardınız en basitinden onun ne zaman çıktığına göre davranırdınız,şimdi yazılar anında çıkıyor hiç bi şekilde anlayamıyorsunuz kaç saniye spike yediğinizi. abv blizz başka dicek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu arada ben de bakuden baglanıorm, banada oluyor arada. Sordum mılletede oluomuş abv blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yf ile girdim simdi 300 lere dustu 5-6 k dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Spike yiyormusun, pingin düşmesi önemli değil. Packet loss oldukça oynanmıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar