Todesengel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bütün realmler gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 twilight's hammer da gg, connecting deyip kalıyor. böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 login de bir problem var. Connected diyip kalıyo bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Evet ya hepsi yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bazı serverler var ama benimki yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Frostmane düzeldi valla, sizinkiler de düzelmiştir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 YF cilerle uzun yazışmalar sonucunda serverloft da bir server açtırabildim. Türkiye'den bağlanmak için en iyi seçenek. Server numarası ems32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ne alaka bir fark yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Castiel said: ne alaka bir fark yok :p 50 ms düştü bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bende 50 ms düşse 30 ms ile oynarım herhalde :D benim latency 80 100 aralığında o yüzden bir değişiklik göremedim ^^ nasıl yazışmalar yaptınız onu anlamadım tavsiye üzerine server açıyorlarsa neden yine parise server açmıyorlar o kadar çok isteyen var sizin derdiniz neydi nasıl iletişime geçtiniz neler talep ettiniz biraz anlatır mısın ona göre bende paris için aynı yolu izleyebilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 YF ile raidlere girince ping ucuyormu hala yoksa duzeldi mi o sıkıntı? Solo iken sıkıntı yoktu bende YFde ama raide girince sapıtıyordu bayadır. Trias said: YF cilerle uzun yazışmalar sonucunda serverloft da bir server açtırabildim. Türkiye'den bağlanmak için en iyi seçenek. Server numarası ems32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 onun sebebi ulduar thorim hard mode ile başlayan ve togc ile devam eden birçok fight esnasında (25m) bağlantı kullanımının 400kbit/s dolaylarına fırlaması ve 256lık paketin bu hızın altında kalması idi :) durumu sezip 4096lık paket kullanmaya başlamıştım o gün sonrası bir sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Castiel said: bende 50 ms düşse 30 ms ile oynarım herhalde :D benim latency 80 100 aralığında o yüzden bir değişiklik göremedim ^^ nasıl yazışmalar yaptınız onu anlamadım tavsiye üzerine server açıyorlarsa neden yine parise server açmıyorlar o kadar çok isteyen var sizin derdiniz neydi nasıl iletişime geçtiniz neler talep ettiniz biraz anlatır mısın ona göre bende paris için aynı yolu izleyebilirim ^^ olay şöyle gelişti. (benim yf ile yaklaşık 10-15 kişi wow oynuyor) Yf ile en iyi 150-300 arası ping ile oynayabiliyorduk. Sonra lowerping olayı geldi. Onun serverında oyunda 100 ms aldık. (LP in share yapamıyorsunuz) traceroute sonuçlarında LP in serverloft denilen yerde serveri oldugunu anladım. Bu serverloft Turkiye ye en az hop ile ulaşılabilen almanya serverı ve yf cilerin burda bir serverı yok. Niye fransa degil, çünkü TTNetin fransada POP noktası yok. Fransa bize yaramaz yani. Bu durumu YF cilere yazdım, LP sizden daha iyi, oraya yöneleceğiz, burada server açmazsanız dedim. Tabiki 2 saat içinde cevap geldi :D. Christian Blum via RT Raidler de bir sıkıntımız yok. 4mbit kullanıyoruz. 10-15 kişi raid yapabiliyor. Ama combat log , recount yassak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hmm anladım fakat yazdığının aksine paris serverları açıkken en iyi latency değerlerini görmüştüm ha gerçi siz 300lere varan latency görmüşsünüz bende ise o konuda bir sıkıntı yoktu bölgesel mi yoksa başka birşey mi bilemeyeceğim ^^ diğer bir konu ise yfyi paylaşmak mümkün mü ? ben aynı anda birden fazla kişi login olamaz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Castiel said: hmm anladım fakat yazdığının aksine paris serverları açıkken en iyi latency değerlerini görmüştüm ha gerçi siz 300lere varan latency görmüşsünüz bende ise o konuda bir sıkıntı yoktu bölgesel mi yoksa başka birşey mi bilemeyeceğim ^^ diğer bir konu ise yfyi paylaşmak mümkün mü ? ben aynı anda birden fazla kişi login olamaz diye biliyorum. port kısmında "relay for others" ı seç istediğin kadar kişi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 aaa bunu bilmiyordum ^^ gerçi işime yaramayacak hiçbir hesap bilgimi paylaşmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 öeh deli lag basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oyuna girdigim gibi dc yiyorum, neyden kaynaklandigini anlamis degilim. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 lag mi var hafiften? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 https://www.gandi.net serverlari realmimle ayni ulkede oldugundan buradan vps alacagim da, pek bir bilgim yok bu konuda. bilgisi olan biri yardimci olabilir mi? birkac ufak sorum var (nasil alinacagi, 1 share'in yeterli olup olmayacagi, daha sonra nasil kurulacagi vs gibi) tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Trias said: Castiel said: bende 50 ms düşse 30 ms ile oynarım herhalde :D benim latency 80 100 aralığında o yüzden bir değişiklik göremedim ^^ nasıl yazışmalar yaptınız onu anlamadım tavsiye üzerine server açıyorlarsa neden yine parise server açmıyorlar o kadar çok isteyen var sizin derdiniz neydi nasıl iletişime geçtiniz neler talep ettiniz biraz anlatır mısın ona göre bende paris için aynı yolu izleyebilirim ^^ olay şöyle gelişti. (benim yf ile yaklaşık 10-15 kişi wow oynuyor) Yf ile en iyi 150-300 arası ping ile oynayabiliyorduk. Sonra lowerping olayı geldi. Onun serverında oyunda 100 ms aldık. (LP in share yapamıyorsunuz) traceroute sonuçlarında LP in serverloft denilen yerde serveri oldugunu anladım. Bu serverloft Turkiye ye en az hop ile ulaşılabilen almanya serverı ve yf cilerin burda bir serverı yok. Niye fransa degil, çünkü TTNetin fransada POP noktası yok. Fransa bize yaramaz yani. Bu durumu YF cilere yazdım, LP sizden daha iyi, oraya yöneleceğiz, burada server açmazsanız dedim. Tabiki 2 saat içinde cevap geldi :D. Christian Blum via RT Raidler de bir sıkıntımız yok. 4mbit kullanıyoruz. 10-15 kişi raid yapabiliyor. Ama combat log , recount yassak :D recount neden yasak abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cok kastiriyo mu cidden baglantiyi recount ve log? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oyuna giremiyorum bi 10dakkadır,bende mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bende teknikal bir sorun var diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 login server patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar