pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Telefon ettim ttnete. Kadınla konuşuyorum, bağlantı hızımda sorun yok pingler kötü diye. Dedi oyun mu oynuyorsunuz, evet wow oynuyorum. Blizzard'ın sunucularında sorun olabilir dedi. Saygı duydum kendisine ve yavaşça telefonu kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bir kadının ağzından çıkan en seksi kelime : Blizzağrd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Abi hemen sorayım raide az kaldı da. YF basic paketle ToC'da bazı bosslarda olan bağlantı yetmeme sorunu devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Ya bilmiyorum da YF bazen çok pis geri tepebiliyor. bende hep kötü sonuç verdi mesela. Çok dc olmuyorsan gir slakcla. mt falan değilsin inşallah sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Yok healer oynuyorum :D O sorun yoksa artık YF'a geri dönebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pekaziz said: Abi hemen sorayım raide az kaldı da. YF basic paketle ToC'da bazı bosslarda olan bağlantı yetmeme sorunu devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 kötü bugün bağlantı ben de hala 350-400lerde geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 @Pekaziz, mesela 25m ilk bossta ToC'ta combata girdikten sonra 5-6sn lag spike oluyor YF varken ama YF yokken DC yiyebiliyorum bazen, onun dışında benim hiç sorunum olmadı YF'yle, bir de aynı şekilde Onyxia'da whelpler geldiğinde ilk aoede spike oluyor yine 10sn falan sonra düzeliyor ama hep. Hiç DC yemedim YF kullandığım 1 ay sürecinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Genel sorun olmasa YF'a geri dönecektim de bizim loncadaki bütün Türkler ağlıyor şu an. Biraz daha bekleyeyim en iyisi. 400ms bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Nedir bu çektiğimiz ya pffz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 oh be wow u bırakmısım iyiki kafam rahat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 World of Starcraft veya Diablo 3 online oynarken de olacak bu sorunlar ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 abi YF vista'da nasıl kullanıyoruz? Freecap içerisinden wow'u çalıştırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Sockscap kullanıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 100-130 ms sylvanas son bi kac gundur hic bisi kullanmiyorum vize haftasinda hep boyle oluyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 YF enhanced paketle 2k ms ve instant dc yiyorum ne kadar güzel allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 pekaziz said: World of Starcraft veya Diablo 3 online oynarken de olacak bu sorunlar ama :D yani bıraktım derken bi süre ara verdim dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ombakkombak said: abi YF vista'da nasıl kullanıyoruz? Freecap içerisinden wow'u çalıştırmıyor Windows 7 Pro 64 bit kullanıyorum. YF ile birlikte Proxifier 64 bit için olanı kurdum. Sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kız arkadaşımda vista var. freecap diil sockscap kullanıorum. direk çalışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Lag devam mı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ee bugünde mi patlak yoksa arayacam valla TTyi bende mi sorun var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Az önce aradım ben, yurtdışı çıkışlarında sorun var dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekvatoria Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 TT'nin çıkışlarındaki sorun kısmen çözülmüş sabah gelen maile göre %87'lik bir kısmı halen sorunluymuş ama :) From: NOC TurkTelekom Sent: Friday, November 06, 2009 10:06 AM To: NOC TurkTelekom; issarizabakim Subject: YNT: Yurtdışı kesintileri Merhaba, Yurtdışı kaynaklı kesintilerimiz kısmen düzelmiştir. Şu anda servis kalitenizi olumsuz yönde etkileyecek bir kesintimiz bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunulur. Turk Telekom Network Operation Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 yalancıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 400ms hala off. Baydım cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar