lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 VPN le çözülür mü bu iş? Harbi bi bilen varsa söylesin, alalım olsun bitsin valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 şaka gibi cidden 00.00 da gidiyor net direk. Kologarn'da hiç oynıyamadım dc den. şansıma bir de sürekli bana geliyor eye beam. en son girdiğimde kesmişlerdi bossu. heralde benim kaçmamdansa onlar benden kaçtı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Frostmane gg, 300-400 ms ama fightta spiketı, cast ederken neredeyse 900msli castler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Baalzebub said: thorim oynatmadi tum gece. her combata girisimde dc oldum. sonra denedigimde girdim ancak 2-3 sn lik spikelarla devam edebildim anca. vpn falan nasil aliniyor parasi neyse versek de kurtulsak ya. O farklı bir olay (: Thorim ve Northrend Beasts fight başında bağlantın çok iyi olsa bile dc alıyorsan şu rehbere göz atman gerekecek. http://elitistjerks.com/blogs/cadfael/302-fixing_chain_disconnecting.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 YF şu an 140ms filan veriyor tüm sunucularında. 60-70 ms derken bile sakat oynuyorum, 140ms ise akşam eziyet var demektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sıkıntı sezdim akşama patlayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 zaten patlamış patlayacağı kadar daha ne olacak ? zırt pırt latency yükselir spike gelir şartlara bak ne hoş ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bu Gamepath, wowtunnel, lowerping i deneyen var mı? YF den biraz daha iyi birşey var mıdır diye umut içerisindeyim de.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Nessarien said: Baalzebub said: thorim oynatmadi tum gece. her combata girisimde dc oldum. sonra denedigimde girdim ancak 2-3 sn lik spikelarla devam edebildim anca. vpn falan nasil aliniyor parasi neyse versek de kurtulsak ya. O farklı bir olay (: Thorim ve Northrend Beasts fight başında bağlantın çok iyi olsa bile dc alıyorsan şu rehbere göz atman gerekecek. http://elitistjerks.com/blogs/cadfael/302-fixing_chain_disconnecting.html bununla alakali oldugunu sanmiyorum ya. tum gece zaten spikeli ve lagli gecmisti. zaten tek tek addonlari kapayip da denedim, ardindan tum addonlari kapattim sonuc yine ayniydi. 1-2 defa dc olmadim sadece. soyle bir sey buldum bu arada: http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html#info regedit ayarindan farkli oldugunu sanmiyorum ama bende ise yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Şuanda oynanabilir değil raidi bıraktım an itibariyle adamı delirtir hasta eder bu telekom 120-140 ile login oluyorum raid esnasında pat diye 1200 lere uçuyor. Ee zaten 50 deneme ile sınırlı tt yüzünden birkaçını heba etmeyi göze alamadım. Alkışlıyorum; durdular durdular tam gününde netin içine ettiler, çok süper... Başka sorun yaşayan yok mu ? Neden tek qq yapan benim normalde bu başlığın dolup taşması lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ankara - baya kötü şu an. gerçi benim sorunum bölgesel gibi, telekom dnsine bile timeout oluyorum o kadar kötü. YF bile fayda etmiyor. raide kadar düzelmesini umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ankara gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ankara göçtü resmen. YF ile 500ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Şaka gibi hala düzelme yok nasıl bir olay bu ya...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 İstanbul da oynanabilir gibi. 300 ms yf ile bağlıyım, anca 300 veriyor, ona da şükür diyoruz. Hoş belki benim bölgedendir, çok sesini çıkaran yok demek herkeste sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gg, anub 25de replace ettirdim kendimi, combata girer girmez dc, süpersin telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Gerçi hard mode geldiği için blizzarddan kaynaklı lag da var o instanceda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Instanceta problem var sanırım, başkaları da combata girer girmez DC oluyorum diyor (başkaları = swe etc.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 evet blizzard sorun swelolcikler bile ağlıyo lag diye. bizde iptal ettik raidi. ne güzel heroic yapıcaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Nasıl ya, sweler kütür kütür oynuyordu bizde, ben fu demekten sıkıldım adamlar "third world internet connections ftl" demekten sıkılmadı bütün gece. Heralde her 5 dakikada bir dc oldum. Raide alınmayınca herkes çıktı 25 kişi online kaldık beni replace edemediler de.. bir de gittim üstüne anubdan düşen hayvani trinketi aldım, bitince wgye gittik t9u da ben aldım falan, ne yüzsüz bir adammışım lan ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bende sadece northrend beast in ilk boss unda buton lagi oldu, registeri script ini filan da denedim fayda etmedi. Geri aldım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ahah şuan connectingi bile geçemiyorum, severim böyle ttneti ben ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Aynen. Ramazanın başından beri preTBC dönemine döndük resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Dün benim bağlantım sürünüyordu bugünse çok iyi ilginç aman aman bozulmasında dün zaten delirtti beni :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 msn aciver de 2 msg atiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar