knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Benimde kötü şuan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 400 ms altını görmedim 3 gündür : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 berbattı gene ya spike giriyor paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 su an authenticating de kalıyor, servera baglanamadım daha çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 SES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 abi bu saaatte de olmaz freya hmode :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Çılgın bi lag başladı :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Off rezil oldum şu bağlantı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 selam YF yi kurdum satında aldım freecapide kurdum bütün ayarlamalarıda yaptım fakat freecapten oyuna girerken bağlantı yok diyor :S:S proxifier denedim onda oldu ama ondada lag oluyor nedense bi fikri olan varmı acaba daha öncede kullanmıstım hiç böyle bi sorunla karsılamamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ya merak edıyorum cidden sizin baglantılarda sorunmu var yoksa serverdan servera degısıyormus stormrage serverındayım latencyım gun boyunca 100-200 arası hatta genelde 120 filan hayatımda hıc yf de kullanmadım merak ettim sızlerdekı problem ne bende adsl kullanıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 dün geceye kadar bendede sorun yoktu türkyieye geldiğimden beri 1 aydır yani ama dün cok feci biçimde lag basladı kıpkırmızı su anda bar raidlerde sıkıntı oluyor 1 aylıkta olsa ihticayım var şu anda ayrıyetten yf ile ilgili sorunumu gidericek birisi yokmudur :( freecapden denilen yerlere herşeyi yaptım sildim yükledim hala tık yok localhost yazıosun işte servera o kadar bildiğim daha önce yaptıgım şey calısmıyor simdi hasta etti adamı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ttnetmi patladi bugun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Sanırım. Dün gece raidde bile max 120 ms görürken şimdi 400 lerde geziyor ama sanki 2k ms casting vs ye bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Dün sabah 6'ya kadar falan oynadım gayet normaldi, bir saat önce girdim Pyro'nun dediği durum vardı, 500 civarı diyip 1500 gibi hissediliyordu. Zamanla görünen de 800'lere çıktı zaten, kapadım ben de. Klasik TT, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Amacım TT'yi savunmak değil ama guildde sorunca 2-3(elin swesi) kişi de daha öyleymiş sonra düzeldi dediler biraz önce. Bende hiçbir değişiklil olmadı ama eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Pfff :( Bugün çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ya düzelirse burayı güncellersiniz dimi, bayıldım artık girip denemiyorum bile :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ms normak gozukuyor yeşil su an ama 5k ms varmıs gibi lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Böyle hani 300-400 gösteriyor hani oynarım diyorsun ama sürekli lagspike spike spike. Arena partnerim dövüo beni böhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 duzeldi :) gene 85ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Çok güzel bağlantı var bugün sizde aynı güzellikleri yaşıyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Huh? Sabah biraz güzeldi de son 2-3 saattir 500 ms altını görmedim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Kesinlikle Faster Ping deneyin arkadaşlar, çok fayda sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bağlantı fenalarda bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Tam raid sırasında göçtü bu akşam /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar