Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam YF yi kurdum satında aldım freecapide kurdum bütün ayarlamalarıda yaptım fakat freecapten oyuna girerken bağlantı yok diyor :S:S proxifier denedim onda oldu ama ondada lag oluyor nedense

bi fikri olan varmı acaba daha öncede kullanmıstım hiç böyle bi sorunla karsılamamıstım
Mesaj tarihi:
ya merak edıyorum cidden sizin baglantılarda sorunmu var yoksa serverdan servera degısıyormus stormrage serverındayım latencyım gun boyunca 100-200 arası hatta genelde 120 filan hayatımda hıc yf de kullanmadım merak ettim sızlerdekı problem ne bende adsl kullanıyorum hehe
Mesaj tarihi:
dün geceye kadar bendede sorun yoktu türkyieye geldiğimden beri 1 aydır yani ama dün cok feci biçimde lag basladı kıpkırmızı su anda bar raidlerde sıkıntı oluyor 1 aylıkta olsa ihticayım var şu anda

ayrıyetten yf ile ilgili sorunumu gidericek birisi yokmudur :(

freecapden denilen yerlere herşeyi yaptım sildim yükledim hala tık yok localhost yazıosun işte servera o kadar bildiğim daha önce yaptıgım şey calısmıyor simdi hasta etti adamı :S
Mesaj tarihi:
Dün sabah 6'ya kadar falan oynadım gayet normaldi, bir saat önce girdim Pyro'nun dediği durum vardı, 500 civarı diyip 1500 gibi hissediliyordu. Zamanla görünen de 800'lere çıktı zaten, kapadım ben de.

Klasik TT, tebrikler.
Mesaj tarihi:
Amacım TT'yi savunmak değil ama guildde sorunca 2-3(elin swesi) kişi de daha öyleymiş sonra düzeldi dediler biraz önce. Bende hiçbir değişiklil olmadı ama eheh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...