janis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Karazhan 'da 100 ms , Dunemaul'da 500 ms + Spike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Abi bütün gün yeşil, peak houra girdik mi akşam 9da direk 900+ ms. Bir of çeksem dağlar yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bağlantı sapıttı az evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Frostmane dün akşam rezildi. Bağlantı 200-400 ms arasında gidip geliyordu, fakat feci şekilde lag spike vardı. nedir bu çektiğim çile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 sylvanas yalan oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 1 Haftadır acaip Spikelar var Chromaggusta... Diğer serverlarda da halen sorunlar devam etmekte mi... oyundan soğutmakta adamı bu durum... Yok DC yiye yiye Tanklık yapıyorum ilginç oluyor şu sıralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Bizim buralarda da son birkaç gündür aynen dediğin gibi, kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Son yazdığım mesajdan beri acayip lag spike yiyorum. Hayattan soğuttu yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bu gece kötü ya. YF den en iyi msi hangi serverdan alıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 130ms şu anda bende, ems18'i kullanıyorum. Ama bir sorun var gibi, arada spike yiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ankarada sağanak yağmur vardı gün boyunca, muhtemelen ondandır -.-' Bende de 280 ms falan şuan ama spike yiyip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Lag var mı sizde de? Modem resetlere rağmen 1k+ MS sürekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ulduar da Thorin fightına başlarken en az 5 kişi dc yiyodu. Sonra gm devasa boyuttaki Jolmungara bakmadan odaya girin diye bi fikir sundu. Yere bakarak odaya girmesi ve dc yemesi arasında 3 sn vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Dün öğlen 1-4 arası feci lag baslamıstı, bugün de yine aynı saatlerde cozuttu ve şu an min 2k ms, dcler vs. İzmir'den bildiriyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Dün gece ve bugün itibariyle Your-Freedom ile ya da onsuz farketmeksizin spike'lar arasında boğuluyoruz birkaç arkadaş. Kablonet kullananlar rahat gibi ama adsl ile oynanmıyor. Problemin yerel mi ya da burada da yaşanların olup olmadığını merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 su an net genel olarak çok kötü wowla alakası yok balinaların çiftleşme mevsimiymiş akdenizde ama küresel ısınmadan dolayı eş bulamadıkları için bizim fiberkoptiklerle çiftleşiyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sabahtan beri rezalet kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yf falan kurtarmıyor. Raidlerde dc, normal min 250ms, spikelarda 1300+ms peeh telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 tam algalon onundede olmazki ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Dün geceden beri hayvan gibi lag, spike, dc ne ararsan var. Dün çıldırıcaktım raidde, şu anda da girdiğim gibi dc yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Telekom patlak evet. Dün ilettim kendilerine kendime özel dille =) Anlarlar belkim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 şu an itibariyle 3-5 serverda 2k + ms :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Sabahtan beri oyunun % 75 ini lag spike olarak geçiriyorum. Your-Freedom da etki etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 2-3 gündür iyiydi bugün yine uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 yf ile girdim 5k dedi normal girdim 12k dedi.. ulen telekom gene sövdürdün 7 ceddine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar