KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Arkadaşlar bot alacam. CameL Thropyh düşünüyorumda satılan yer bulamadım onun dışında sizin önerileriniz neler bütçem 200ytl ile sınırlıdır. peşin alacağım. marka model ve Ankara'da satıcı önerisi yapabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ankamall e git, gez, birini beğenirsin mutlaka. kar falan için, düzgün bişey alayım diyosan adidasta güzel şeyler bulabilirsisn. camel mağazasıda var orda, bot vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bot alcaksan timberland al derim.istanbul'da metroda 180 milyona almıştım alışveriş sitelerine felan bak,bence aşağı yukarı aynı fiyata bulabilirsin ankara'da da bulabilirsin bilmiyorum ama yani sadece bot önerebilcem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben niye timberlandı 250 dolara falan aldım yahu 180 ytl ye kadar mı düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ucuz ya botlar çok pahalı değiller genel olarak. adidas almak istemiorm yeşil timberland cat harley camel bunlardan biri düşünüorm.. ankamall in neresinde camel mağzası var wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yeşil kunduraya git cat standına bak. gözüne çarpıcak süper bişeyler elbet bulucaksın çünkü bu sefer her ayağın sevdiği şeyleri yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ankamall ın en üst katında ek binada olması lazım camel'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 lumberjack iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 camel gecen sene aldım ayaa hantallastırıyor sana onerım bot gıyme kısa yaza dayanıklı klıma kuul ozel spor ayakkabıları oluyor markasını hatırlamadım cok ender satılıyor hatta gıt onlardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 timberland al.. gerisi traj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 gel sana Ankara merkez komutanlığıının kışlık botlarını verem.Ne Su ne kar ne hava geçiriyor ahah. : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ..:) asker botu ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Apache said: camel gecen sene aldım ayaa hantallastırıyor sana onerım bot gıyme kısa yaza dayanıklı klıma kuul ozel spor ayakkabıları oluyor markasını hatırlamadım cok ender satılıyor hatta gıt onlardan al gore tex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 timber iyidir her pantolonun altına rahatlıkla giyebilirsin öyle bir bottur yani :) harley vardı 2 sene önce bota göre pantolon seçmek zorunda kalıyordum bir zamanlar hoş geçti o günlera artık fgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aldım timberland. waterproof modeli.. camel active olmuş bizim throphy hemde 6 yıl geçmiş üzerinden.. aldığım bütün mallar eskiymiş camel thropyh diye. camel active olmuşta bizim camel'la alakası da kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 harley i tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben 10 sene kadar önce merrell bot aldım öle denk geldi , aman aappim ne güzel bottur bu böle, inanılmaz rahattı o zamandan beri merrell kullnıyorum sırf, hoş o zamandan beri 3 bot aldım ve yetti bana yanı, cooook sağlam ayakkabilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben harleyle yürüyemiyorum ama(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Camel al. Ama bot alma. Kısa bot dedikleri tiplerden al. Hem rahat, hem sıcak tutuyor, hemde görünüşü güzel. Ankamall da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 goratex al 190 milyon ve kesinlikle su geçirmiyo test edip onaylanmıştır mükemmel bi ayakkabı 190 milyondan başlayıp 250 milyona kadar çıkıyo ama kesinlikle su geçirmiyo ve feci sıcak tutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 wildpervert said: Apache said: camel gecen sene aldım ayaa hantallastırıyor sana onerım bot gıyme kısa yaza dayanıklı klıma kuul ozel spor ayakkabıları oluyor markasını hatırlamadım cok ender satılıyor hatta gıt onlardan al gore tex? eet snrm en kralı sümerbank botları timber falan traş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 merrell canavardır gore tex dediğiniz nane kumaştır, teknolocidir.. ayakkabı markası değildir ama.. bunlar teknolociyi şirketlere verirler (misal salomon, rossignol falan) şirketler ayakkabıları, montları, pantolonları üretirler. üzerine çakarlar ibareyi (GORE-TEX) diye bunun gibi bi de vibram taban geyiği var.. o da işe yarar. ikisinin de olduğu bi rossignol botum var (sadece karlı havalarda falan giyerim aslında bot falan sevmem hiç) pek iyi hoş. ama tabanı biraz fazla sert ve kalın (ayaklar üşümüyor hiç ama ^_^) normal zamanda nike acg ve camel active kullanıyorum ki çok aşırı soğuk veya kar olmadığı sürece yarı yolda bırakmazlar, sorun çıkartmazlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 cat al geç. aslında hala o model varmıdır bilmiorum ama nike'ın bi serisi vardı, air tabanlı spor ayakkabı fakat üstü bot, rahat ötesi über bişey, eskidi rengi küle döndü hala inatla giyiyorum. bulursan ondan al, ben böle bot görmedim hayatımda. satılıyomu şu an bilmiorum. 4 yıl evvel almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 klasik deri ağır hantal botlardan alma bilek hizasını biraz geçen, gore-tex kumaşlı spor tipli bot tarzı ayakkabılardan al, görünüşü cıvık olmasın, çok kahverengi de iyi deil bu modellerin çizme kadar uzun olanları var ama pek kullanışlı dğeildir herhalde ek not: bu gore-tex ler çimento da geçirmiyor, kazayla çimentoya girdikten sonra temizlemek için üstüne su dökmüştüm bana mısın demedi ama yetersiz su yüzünden üstünde kuruyan çimentolar ayakkabının rengini soldurdu. bi de bor yağı da geçimiyor ama leke bıraktıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Laraken said: harley i tek geçerim. harley güzel bot tabi de her kotun altına gitmiyor maalesef, ayrıca yürünmüyor sdf. yani burda anlatmak istediğim şey zaten kısıtlı bir süre giydiğimiz bişeyi herşeyin altına giymek istiyor insan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar