Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Çanakkale'den bir arkadaşımla konuşurken msnde bir anda sesi kesildi cevap gelmedi az bir süre sonra telefondan mesaj geldi deprem oldu diye.kontorum vs hiçbir şey yok ulaşabileceğim. olan biri var mı çanakkale de durum nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 şimdi tekrar yazdı msnden de korkmuş fena.büyüklüğe falan bakılan bir yer vardı adresi neydi oranın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ankarada çanakale yakında istanbul mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 geçmiş olsun. Kandilli Rasathanesi - Son Depremler bayağı bir bala depremi gözüküyor. belki çanakkale daha yazılmamıştır filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gecmis olsun bu aralar gozum devamli kandillide. ankara, adana ve ege denizinde devamli depremler meydana geliyor. insallah buyuk bir deprem olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 4.7 şiddetinde Gülpınar açıklarında görünüyor, ne kadar çok deprem olmaya başladı son günlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 geçmiş olsun ç.kaleli vatandaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 fena korkmuşlar..aslında büyük bir şey değilmiş de bu aralar çanakalede deprem olursa sular altında kalıcaz falan lafları çok dönmüş herhalde bunlar da denize çok yakın bir yurttalar tüm yurt fırlamış aladığım kadarıyla.neyse ki bişey yapacak bir büyüklükte değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 merkez üssü çanakkale gülpınar açıkları 4.7 şiddetindeymiş deprem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bende kuzenle konuşuyodum onun da sesi kesildi. sonra konuştuk o da korkmuş baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tamam sakin, çanakkale yıkılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ben niye hissetmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 geçilmez olcaktı o düzelt hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 geçmiş olsun tüm çanakkalelire biizmde geliboluda yazlıgımız war geç vakit olmasaydı akrabaları aricaktım ama yarına kaldı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla ben de çanakkaledeyimde gülpınar a göre boğazın öbür tarafıonda kaldıgım için hiçbişi hissetmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Erzincan'da 4.0 büyüklüğünde deprem. Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, deprem bugün saat 16.05’te kaydedildi. arka arkaya gelio depremler birden 6.0 fln bile olsa kitlencez gibi Allah sonumuzu hayıretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kusura bakmasın da o kadarcık depremden korkuyosa o arkadaşın onu döverim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kız milleti değil mii amann amman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 taz said: kusura bakmasın da o kadarcık depremden korkuyosa o arkadaşın onu döverim ben! hahaha onu geç, ankara'da 4.5 şiddetinde deprem olduğunda milletin kütüphanesinden kitapları felan fırlıyıp düşüyormuş. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar