benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 50gb upload kotası var.onu geçmişindir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 20 50 100 diye mi ne vardı. 100lük olandan abone olduğuna emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 sizin mahalleye destek vermiyolarsa tek yapmanız gereken 3 tane yöneticiyi kafalamak. yöneticiler dilekçe verecek o mahalleye bağlanmasını sağlıyabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 100'lük olana kayıtlıyım, eminim. Yani en azından 100'e kayıt etsin diye 5 kere söyledim kıza, ne yaptı bilmem. Upload da 18 GB seviyesinde şu an yahu. DÜn gece mail attım, ilgili birime talimat verdik diye reply geldi, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bugün kamilin bi tanesi gelmiş süperonline dan bizim yazaneye 29 liraya öyle böyle değil süper bağlantı hemde limitsiz falan diyince annem sazan gibi atlamış oo tamam hemen geçiyoruz demiş bende telefonu sessize almışım uyuyorum 10 kere aramış duymamışım. uyandım aradım annemi 8mbit limitsize geçtik süperonline 29 lira ehehehe çekti adil kullanım kotası bilmemne salaklıı varmı dedim o ne dedi. yaklaşık 3.5 dakkada ayaklarım götüme vura vura yazaneye koşarak, olayın detayını öğrenerek süperonline cı kamili aradım. gerizekalı herifin bana dediği şey "KARDEŞİM RAHAT OL BEN BU ZAMANA KADAR 30 GB KOTAYI GEÇEBİLEN GÖRMEDİM" diyo varmı böyle bir olay arkadaş. herife konuyu soruyorum ben varmı böyle bişey düşürülüyomu hiç bilgim yok diyorum herif bana 30 U GEÇEMEZSİN ABİ ZATEN diyo. süperonline ı aradım bir ton kavga gürültü ile sözleşmenin iptal edilmesi için beyan verdim. adamlar aldılar onaylanıcak bu dediler bekleyin sözleşmeniz aktif olmicak dediler eyw dedim telefonu kapattım. ha bu arada telefonunuza kullanıcı adınız bılmemnenız falan mesaj olarak gelir onları sallamayın dedi herifler. eyw dedim kapattım. eve geldim yemek yedim mesajalr geldi işte kullanıcı adınız şu bilmemneniz şu diye. ulan google a giriyorum girmiyo etmiyo hiçbişey yapmıyo bi f5 çektim ttnete bağlı böyle bir abonelik nosu yok bilmemne yok kullanıcı adınız yanlış olabilir falan demeye başladı. aradım müşteri hizmetlerini tekrar dedim ulan aktif olmicak dediniz aktif olmadan önce sözleşme iptal olsun diye başvuru yapıyorum dedim. böyle böyle durum oldu dedim iptal zımbırtısını görmeden neye göre onay yapıyosun sen diye heriflere küfür ediyorum çok haklısınız beyefendi diyo hırsınıda alamıyosun. abicim ben para vermek istiyorum dedim 110 lira vererek akk falan olmadan direk tran tran 8 mbit baglıyomusunuz dıyorum yok yapamıyoruz beyefendi siz yeni üyesiniz 1 ay olmadan bişeyler yapamıyoruz öyledir böyledir diye bir tonda goygoy yaptı karı bana telefonda. HA BU ARADA BUNLARIN HEPSİ BİR YANA hatuna soruyorum diyorumki tamam arkadaş siz beni üye yaptınız peki benim bu üyeliğim iptal oldugu zaman benim ttnetteki üyeliğim piç oluyomu dedim normal bi şekilde durucakmı yoksa dedim beyefendi kusura bakmayın yeniden başvuru yapmanız lazım diyince... şimdi abicim. bana 3 5 bişi söyleyin nolur ben çatlamak üzereyim sinirden. bu süperonline denilen zımbırtı ttnetten daha kaliteli bir vaziyettemidir nedir? kullanılıyomu? müşteri hizmetlerinden tam performans alabiliyomusunuz? bağlantılarınızda abicim böyle böyle abv süperonline diyebilicek kıvama hiç geldinizmi? bunları soruyorum çünkü yarın sözleşme iptal oldugu zaman gidip 8mbit sınırsızın sınırsızı akk olmayanına geçiş yapıcam eğer ttnetten daha kaliteli ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Fiberden bahsediyosan ttnete dönüp bakmazsın. 100 gb akk al yeter. Fiberin hızından inanılmaz memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 fransuxa, sozlesme veya taahhut falan imzaladiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 SeaGle said: 100'lük olana kayıtlıyım, eminim. Yani en azından 100'e kayıt etsin diye 5 kere söyledim kıza, ne yaptı bilmem. Upload da 18 GB seviyesinde şu an yahu. DÜn gece mail attım, ilgili birime talimat verdik diye reply geldi, bakalım. ben 25gb'dan 100 e geçmiştim.25gb ı geçince hız düşmüştü.aradım 2 gün kavga ettim, zar zor hallettiler. teknik servisi arıyorum, aboneliğe aktarıyor.kadın bana tarifeleri tanıtıyor orda.başlarından savmak için sağa sola aktarıyor adamlar.tam rezalet bu superonline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Fransuxa said: bugün kamilin bi tanesi gelmiş süperonline dan bizim yazaneye 29 liraya öyle böyle değil süper bağlantı hemde limitsiz falan diyince annem sazan gibi atlamış oo tamam hemen geçiyoruz demiş bende telefonu sessize almışım uyuyorum 10 kere aramış duymamışım. uyandım aradım annemi 8mbit limitsize geçtik süperonline 29 lira ehehehe çekti adil kullanım kotası bilmemne salaklıı varmı dedim o ne dedi. yaklaşık 3.5 dakkada ayaklarım götüme vura vura yazaneye koşarak, olayın detayını öğrenerek süperonline cı kamili aradım. gerizekalı herifin bana dediği şey "KARDEŞİM RAHAT OL BEN BU ZAMANA KADAR 30 GB KOTAYI GEÇEBİLEN GÖRMEDİM" diyo varmı böyle bir olay arkadaş. herife konuyu soruyorum ben varmı böyle bişey düşürülüyomu hiç bilgim yok diyorum herif bana 30 U GEÇEMEZSİN ABİ ZATEN diyo. süperonline ı aradım bir ton kavga gürültü ile sözleşmenin iptal edilmesi için beyan verdim. adamlar aldılar onaylanıcak bu dediler bekleyin sözleşmeniz aktif olmicak dediler eyw dedim telefonu kapattım. ha bu arada telefonunuza kullanıcı adınız bılmemnenız falan mesaj olarak gelir onları sallamayın dedi herifler. eyw dedim kapattım. eve geldim yemek yedim mesajalr geldi işte kullanıcı adınız şu bilmemneniz şu diye. ulan google a giriyorum girmiyo etmiyo hiçbişey yapmıyo bi f5 çektim ttnete bağlı böyle bir abonelik nosu yok bilmemne yok kullanıcı adınız yanlış olabilir falan demeye başladı. aradım müşteri hizmetlerini tekrar dedim ulan aktif olmicak dediniz aktif olmadan önce sözleşme iptal olsun diye başvuru yapıyorum dedim. böyle böyle durum oldu dedim iptal zımbırtısını görmeden neye göre onay yapıyosun sen diye heriflere küfür ediyorum çok haklısınız beyefendi diyo hırsınıda alamıyosun. abicim ben para vermek istiyorum dedim 110 lira vererek akk falan olmadan direk tran tran 8 mbit baglıyomusunuz dıyorum yok yapamıyoruz beyefendi siz yeni üyesiniz 1 ay olmadan bişeyler yapamıyoruz öyledir böyledir diye bir tonda goygoy yaptı karı bana telefonda. HA BU ARADA BUNLARIN HEPSİ BİR YANA hatuna soruyorum diyorumki tamam arkadaş siz beni üye yaptınız peki benim bu üyeliğim iptal oldugu zaman benim ttnetteki üyeliğim piç oluyomu dedim normal bi şekilde durucakmı yoksa dedim beyefendi kusura bakmayın yeniden başvuru yapmanız lazım diyince... şimdi abicim. bana 3 5 bişi söyleyin nolur ben çatlamak üzereyim sinirden. bu süperonline denilen zımbırtı ttnetten daha kaliteli bir vaziyettemidir nedir? kullanılıyomu? müşteri hizmetlerinden tam performans alabiliyomusunuz? bağlantılarınızda abicim böyle böyle abv süperonline diyebilicek kıvama hiç geldinizmi? bunları soruyorum çünkü yarın sözleşme iptal oldugu zaman gidip 8mbit sınırsızın sınırsızı akk olmayanına geçiş yapıcam eğer ttnetten daha kaliteli ise. sanırım bahsettiğin şey fiber değil normal süperonline adsl. bi farkı yok ttden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Sozlesmeyi iptal ettirdim @disappear imzalamis anneannem ama herhangi bi durumla karsilasmadm zaten imzalandigi gun iptal ettirdik bide ben hangi musteri hizmetleri calisani ile konussam eksik ve yetersiz bilgi verilerek satis yapildigini vurguladim. Satan elemanin akk varmi sorusuna bilmiyorum kardesim dur ben bi musteri hizmetlerini ariyim demesi beni benden aldi zaten. Bugun gittim kendi adima 8mbit akk olmayandan aldim. Aktif olmasini bekliyorum. Ttnet ile arasinda fark olmasa bile sirf ben telefon acip kardesim bu ne bicim internet google a bile giremiyoruz diye kufur ettigim zaman bitlis aksaniyla konusup bi yandanda arkadan tirnaklarini kesme sesi gelerek "gusura bakmayin beyfendi bahamiyorum sistem cog yavas" cumlesini duymak yerine sakir sakir benle konusabilen dogru duzgun insanlarla muattap olmak icin superonline a gectim desem tam yerinde olur saniyorum. Santralden sizi aricaklar diyip telefonu bi suzme ayioglu ayinin acmasindansa efendi duzgun insanlarla ayni kalitesiz interneti kullanirim ama en azindan sinirim bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Senin o süzme dediğin müşteri hizmetleri çalışanından her büyük kurumsal firmada var :) Doğuya yatırımda teşvik yardımı fln aldıkları için kesin oralarda 1-2 tane callcenter oluyor. Sende aradığın yerden çağrı akışına göre o callcenter'a yönlendiriliyor. Birde müşteri hizmetleri mantığı bizim ülkemizde halen adam akıllı kavranabilmiş değil malesef hem müşteri açısından hemde çalışan açısından. Müşteri karşısındakinin ona yardım edebilecek kişi olduğuna inanmaması ciddi sıkıntı kaldıki temsilcide niyeyse müşteriyi savunmak yerine hep şirketini savunmaktadır. Bu da başvuruları düğümlemekte ve sorunlara sebep olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ya allah belasını versin bunların, şu interneti aldığımdan beri yüzüm gülmedi. Youtube'da video izleyemiyorum resmen inanılmaz bi yavaşlık var. Turksat adam gibi bi tarife çıkarsın diye dört gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sadece youtube değil face vb. stream videoların hepsi yavaş. Uydunete diyordum yavaş diye bu ondanda yavaş çıktı. neseki dl lerde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 pingleri için seviyorum ben.dl açıkken filan etkilenmiyor ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 evet pinglerde bi miktar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 İstanbul'a geldim, 20mbit fiber bağlandıydı, 2mbits/s dl - 1mbit/s ul var temiz. WoW'da falan 52ms alıyorum, 8mbit'e kadar kotalıdan sonra ilaç gibi oldu. Yalnız wireless 6-7 metrede çok farkettiriyor hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 fiber olmayan 8mbit sınırsız superonline adsl kullanıyorum. 800 den aşağıya ping göremiyorum. bütün santralin kablolarını değiştirdiler sayemde hala düzelmedi. allah belanı versin süperonline. sana geçtiğim güne lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Ehehehehe yine bir fiber çıldırma msjıyla karşınızdayım. Geçen ay anlış kaydettikleri için 50 GB kotada düşürmüşlerdi hızı biz 100 istediğimiz halde. Ay sonunda tarifeyi değiştirdiler istediğimiz şekle geldi. Dün sabah 2 mesaj arka arkaya, birinde akknın %80'i doldu, diğerinde akk doldu hızınız 1mbit e düştü diyor. Msjlar da arka arkaya anında. Lan dedim bu kadar abanmış olamam, bi baktım kota 50 gb'da daha AHAHAHAHA Müşteri hizmetlerine yine mail fln. Nolacak bu işin sonu bilmiyorum. 1 gündür de net yoktu zaten. Totalde tam 30 dk bağlı kaldım müşteri hizmetlerine. 2 kez aradım hepsinde 15 dk'nın 5 dk'sı boş müşteri temsilcisi beklemekle, kalan 10 dk'sı da "hatta kalın kontrol etme işlemi sürüyor" cümlesini dinlemekle geçti. Hattım avea diye mi böyle yapıyorlar anlamadım ki lan? 2. arayışımda bedava konuşma sürem bitti çat diye kesildi zaten, eeeh dedim modem arayüzünü kurcaladım falan. Direk yaptım sonunda. Bakalım hızı ne zaman düzelticekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Ben de eve geldim 1 haftalığına film vs. dl abandım, 25gb kota tak diye bitti tabi. Şimdi tertemiz 1mbit interneti kullanıyorum sdf. Temelli dönünce 100 yapıcam mecburen de 25 de dişimin kovuğuna gitmedi. Allahtan UL 2mbit'te kalmış pingler falan aynı da oyun oynarken vs. acı çektirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Kota sorunu çeken arkadaşlar bir a4 alıp üstüne şunları yazıp hakem heyetine versinler. -Fatura içeriğinden olmadığından fatura arkasına yazılarak yapıldığı iddia edilen adil kullanım hedesi geçersizdir. - Yazılı yapılan sözleşmeye ilişkin bildirimler sms ile yapılamaz ancak yazılı olarak yapılabilir. - Yazılı yapılmış bir sözleşmenin şartlarına ilişkin değişiklik ancak yapılma usulüne uygun şekilde yazılı ve karşılıklı uygun irade beyanları ile yapılabilir dolayısıyla turkcell superonline'nın kotasız olan tarifenin x kotalı olarak değiştirilmesi şeklindeki işlemi taraflar arasında imzalanan sözleşmeye aykırıdır. 15 dakikanızı ayırın hakem heyetine bir dilekçe bırakın sonuç çıkar çıkmaz o kısım önemli değil olumlu kararda kotasız internet sahibi olursunuz reddedilirse dava hakkı doğar ben sizin başvurunuzu alıp belki emsal karar çıkartabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Judas bugını bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaan111 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Arkadaşlar,superonline quiknet fiber kullanıyorum haziranda 2 yıl olucak ataşehirde,şuana kadar hiç böyle bi problem yaşamadım.Aralıktan beri sık sık netim,modemde bir sorun yok fakat kablolu,kablosuz internetim bilgisayarlarda 10-15 saniyeliğine gidiyor.Ve dün akşam bana 20 mb limitsizden 1 mb e düşürdüler,dedilerki son 3-4 aydır 400 GB+ üstünde upload yapıyormuşum,ADSL imin şifreside vardı,ben şubatta çok aradım bunları net kesintileri yüzünden yok bişi gözükmüyo vsvs. Şimdi,ben sadece 2 tane online oyun oynuyorum,youtube vidleri izliyorum aradada film izliyorum(çok nadir) ve uploaduımun 400 GB üstüne çıkması nasıl mümkündür? Bugün telefon ettim dediler geçen ay 750 gb upload yapmışsınız bu ayda daha 4. güne kadar 39 gb upload yapmışsınız halbuki upload adil bilmemnesi 100gb diye yazmış herkes,nasıl oluyor? biri yardım edebilirmi? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bu akk , ay başından ay başınamı yoksa baglandıgı/fatura kesimi gününden itibarenmi , sistem nasıl bilen varmı ? bugun baglanıcak ayın 25. eger aybaşından aybaşınaysa çökeyim diyorum 5 gün : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ay başı. çökebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Faturalar standart, ay başında kesiliyor. Akk da ay başında sıfırlanıyor. Sana bi 5 günlük fatura gelecek, akk da 5 gün üzerinden, yani 100 gb ise o 30 günlük, 100/30 günlük, 5 ile çarpınca 5 günlük kotan o kadar senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar