rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mecidiyeköyde SO nun karşısında oturuyorum hizmet veremiyorsunuz. insan komşudur göz hakkı vardır filan der be.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Quiternoob said: Dragonmax said: Quiternoob said: abi kozyatağında niye heryere hizmet vermiyosunuz ya simko sitesinde varmış sadece simko ne anasını satiyim ya kozyatağında tek sitede hizmet var: sistem kaydı: Site: SÜMKO SİTESİ Mevcut Kamp.: BAĞLANAN Paket Öbek: KOZYATAĞI İlçe: KADIKÖY İl: İSTANBUL Altyapı: Aktif Aktifleme tarihi: 11/9/2009 Abone: 484 ben çok da uzak oturmuyorum aslında ben de hallenemz miyim bundan :-) ya çıkmak istiyorum tt'den genişletin şu hizmet alanını bana da yaa. ttnet'in abv.
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 pekaziz said: Abi Gebze Mutlukent'e geldi mi bu hizmet? gebze mutlukentte 6 ayrı sitede hizmet var. sen hangisinde oturuyosun ?
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 can said: ya bu atakoy 1. kisima ne zaman gelicek? brosurleri falan koydular, tahminen altyapi da hazir ama aylardir gelmiyo. suna da bi bakabilirsen super olur valla valla daha kazma bile vurulmamış, sistemden baktığım kadarıyla
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 rahatsiz said: mecidiyeköyde SO nun karşısında oturuyorum hizmet veremiyorsunuz. insan komşudur göz hakkı vardır filan der be.orda bikaçyüz megabit internet var ama sadece bize var :P
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Dragonmax said: pekaziz said: Abi Gebze Mutlukent'e geldi mi bu hizmet? gebze mutlukentte 6 ayrı sitede hizmet var. sen hangisinde oturuyosun ? Güneş sitesi.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sümko sitesi bayağı dandik bir site olmasına rağmen sadece orada hizmet olması komik asloında.
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 pekaziz said: Dragonmax said: pekaziz said: Abi Gebze Mutlukent'e geldi mi bu hizmet? gebze mutlukentte 6 ayrı sitede hizmet var. sen hangisinde oturuyosun ? Güneş sitesi. güneş sitesinde yok, şunlarda var sadece: ŞAFAK SİTESİ YAĞMUR SİTESİ (MUTLUKENT) PINAR SİTESİ (MUTLUKENT) BORAN SİTESİ (MUTLUKENT) LODOS BLOKLARI (MUTLUKENT) BULUT SİTESİ HÜNKAR EVLERİ
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 fizban said: sümko sitesi bayağı dandik bir site olmasına rağmen sadece orada hizmet olması komik asloında. Daire sayısı fazladır diycem ama aslında okadar büyük bir sitede değil :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 site olması yeterli aslında aynı mantıkla bir kaç apartman bir araya gelip bu hizmetten faydalanmak istediklerini sötyleseler 24 aylık da tahhütde bulunsalar site dışına verilmeyecek hizmet değil siteler daha garanti oluyor oralara alt yağpı yatırımı yapılıyor hep
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Halkalı'da arkadaşın sitesine getirirken, altyapıyı yapmak için elektrik-telefon şu bu bütün kabloların geçtiği ortak kanalın bilmemkaç senelik tüm kullanım hakkının kendisine verilmesini şart koşmuş Superonline. Adamlar da vermemiş tabii, Superonline da anlaşmayıp döşememiş. Böyle de süper bir yönleri varmış yani. Kota geleceğini bu çirkeflikten anlamalıydık :p
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 !!!DUYURU!!! özel bilgi - donanım habere taşıyanın anası babası ölsün, kardeşi kanser olsun Adil Kullanım koşulları; •Eğer müşterimiz 15 Mart 2010 tarihinden önce abonelik başlatmış ise Adil Kullanım Koşulları kapsamı dışında kalacaktır. Bu müşterilerimize Pro Paket satışı yapılmayacaktır. •Eğer müşterimiz 15 Mart 2010 tarihinden sonra abonelik başlatmış ise Adil Kullanım Koşulları kapsamında kalacaktır. Bu müşterilerimiz Pro Paketten faydalanabileceklerdir. Not: Pro Paket satışları şu an için yapılmamaktadır.
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 aha yattara. bi dahaki aya tasiniyordum oraya da baglatmayi dusunuyordum. fail.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 anlamadım şimdi ben 15 marttan önce abone olmuştum hatta 1 yıldan fazla oldu.10 mbit sınırsıza 50 lira ödemeye devam edicem dimi?
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Valla ben de diyordum neden benim hızı düşürmüyorlar bu kadar zamandır demek bu yüzdenmiş.
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 lan şimdi bizi etkilemeyecek mi bu hobaaaaaa yapabilseler yaparlardı gerçi, bi taraflarına girmesin diye böyle yapıyorlar heralde
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Dragonmax said: !!!DUYURU!!! özel bilgi - donanım habere taşıyanın anası babası ölsün, kardeşi kanser olsun Adil Kullanım koşulları; •Eğer müşterimiz 15 Mart 2010 tarihinden önce abonelik başlatmış ise Adil Kullanım Koşulları kapsamı dışında kalacaktır. Bu müşterilerimize Pro Paket satışı yapılmayacaktır. •Eğer müşterimiz 15 Mart 2010 tarihinden sonra abonelik başlatmış ise Adil Kullanım Koşulları kapsamında kalacaktır. Bu müşterilerimiz Pro Paketten faydalanabileceklerdir. Not: Pro Paket satışları şu an için yapılmamaktadır. 17 mart falan lan bizim off ahah
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 bi dakka hacı özet geçsin biri ?
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 o traihten önce üye olduysan bu adil kullanım zıvırı işlemiyor sana, yetememişler işte ahah yani 50gb indirdikten sonra hızın 512 kb olmayacak
Korax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 baris, ankara cevizliderede varmi yau
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kankam pazartesi şirkete gidince bakarım sistemden
Öne çıkan mesajlar