dastingo Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 pahalı geliyo belki? olamaz mı. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 :) 2003'ten beri bu forumdayım. benim ttnet kullandıımı biçok kişi bilir. cep telefonuma kadar var çoğu kişide. diyorum ya burda aile gibiyiz diye. ayrıca geriye doğru sayfaları tararsanız en az 15 defa yazmışlığım vardır "ttnet daha profesyonel" diye. ttneti tek geçerim. bedava fiber verseler (ki bize veriyolar asdsa) almam.. paşalar gibi 49TL 8mbte kadar limitsiz kullanıyom, aylık 100GB download yapıyom, hız da düşmüyo sadsa. Allah bereket versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Dragonmax said: :) 2003'ten beri bu forumdayım. benim ttnet kullandıımı biçok kişi bilir. cep telefonuma kadar var çoğu kişide. diyorum ya burda aile gibiyiz diye. ayrıca geriye doğru sayfaları tararsanız en az 15 defa yazmışlığım vardır "ttnet daha profesyonel" diye. ttneti tek geçerim. bedava fiber verseler (ki bize veriyolar asdsa) almam.. paşalar gibi 49TL 8mbte kadar limitsiz kullanıyom, aylık 100GB download yapıyom, hız da düşmüyo sadsa. Allah bereket versin. nası düşmüyo kotayı geçince bağlantı hızı ya adğlogmsg. boşuna mı veriyorum ben çuvalla parayı tt ye bizden alıp size veriyolar robin hood mu lan bunlar agnmfadgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben %5lik kısmın parasıyla DL abanıyom sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Abi yazmayın şu adil kullanım enayiliğini heryerde, düşecek sonra hızımız sdfsdfgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oha çıkıyo tektek ayıptır günahtır ağdognmfjağddağg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 benim geçen düştü, reset attım modeme coştu gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bence tam 16 nisanda,50 ytl ye korsanB)- ttnet sınırsız kullananlara da patlıcak kota mevzusu. Sol&ttnet elele aboneleri .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 gerek yok abi 100tlye 50tlye bn aylardır 8mbit kullanıorm yüzlerce gb indiriyorum bişi olmuo yiyin gaaari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 80 lira veriyorum 4 mb ye ayıptır günahtır kabloya geçicem haftasonu onda da sınırsız olucak 73 lira vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Şimdi bu olay açıklanmadan 1 ay önce ben 1 yıllık sözleşme imzalayıpta Superonline'a geçmiştim ama şu anda TTNet'e geri dönmek istiyorum sözleşmeler iptal olacak mı bu adil kullanım hedesi uygulamaya geçirildiğinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 arayıp edebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 son durum varmı herhangi bir gelişme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ne gelişmesi bekliyosun? limitsiz kullanmak isteyenlere soktular %100 zammı,başka gelişmede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hangi %100, daha bile fazla. 20 MBit olarak sınırsız kalmak istersem 69 TL yerine 199 TL vermem lazım. Sınırsız olup hızımı yarıya düşürsem bile %50 zam yiyorum, 69 TL yerine 99 TL oluyor. Bir yandan TT'de 8 MBit'e aynı parayı vereceğim diye 10 MBit'e razı olmak istiyorum, bir yandan bazı dostlar bırakmamı öğütlüyor, karar veremedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kullanıcılar organize bir şekilde bırakırsa şirket eminim farklı kararlar alacaktır herkesin kendi tercihi ama bir anda %100 fiyat artışı soygun gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 15 nisan son.. dönüşü olmayan noktayı geçince tecavüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Uzunkulak said: kullanıcılar organize bir şekilde bırakırsa şirket eminim farklı kararlar alacaktır herkesin kendi tercihi ama bir anda %100 fiyat artışı soygun gibi resmen. hıhı emin ol alacaklardır. Sırf batsınlar,rezil olsunlar diye topluca bırakıp daha kotu olan ttnete gecmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dragonmax said: ama şuan dediim gibi www.paticik.com dayız. sence aboneler şeyimde midir? evet bence de... Dragonmax said: şimdi abone 9lira verip internet alıyo. onun kaydını yapan gariban kız cağız 650TL ye köpek gibi çalışıyo (bayii abone emrkezinde). sütün gün yüzlerce kayıt girmiş, onla bunla uraşmış, arayıp bağıran küfür edenle didişmiş, kepsine de güler yüzle cevap vermiş (küfür edene bile). artık beyin kitlenmiş, gitmiş birinin hız paket girişini yanlış yapmış (ki adını sorsan belki söleyemeyecek okadar tükenmiş). sonra abone açıp müşteri hizmetlerine küfür kıyamet girişir, hayvan gibi baırır, müşteri hizmetleri kaydı giren akkında şikayet açar. seninde dedigin gibi abonenın seyinde midir o kızın ne kadar calıstıgı veya senın guzide sirketinde ne kadar calıstıgın? tahmin edebileceğin gibi değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben iptal ettirmeye karar verdim sonunda, bugün sabah bağlantı kopması ve günlerdir avrupa ve amerikaya çıkışımın 2 mb ten az olduğunu görmem de bunlarda etkili oldu..adeta yerlerde surunuyor bugunlerde superoffline. Sabah aradım telekomun kuşdili şubesini ve anında geldiler sözleşme yapmadım yani taahüde girmedim hiç çünkü ilerde tarife değiştirmek isterseniz bunu yapamazsınız dedi adam taahüt süresince. Bende 8mbit Netlimitsiz seçtiğim için hiç taahüde girmedim, 15gb downloadu aştıktan sonra limit girerse gelecek aya limitsiz 1mbit e geçerim diye. Mutlu ve mesudum şimdilik superoffline dan kurtulduğum için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Dragonmax said: 15 nisan son.. dönüşü olmayan noktayı geçince tecavüz.. Dragonmax önceki sayfada sorduğum sorunun cevabını verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bunneh said: Dragonmax önceki sayfada sorduğum sorunun cevabını verebilir misin? Aynı soru 20 kere cevaplandı zaten, keşke az kendin okuyup inceleseydin hazırını istemeden önce. Sözleşme şartları değiştiği için bir ay süresince (15 Nisan'a kadar oluyor) taahhüdün tazminatlarına maruz kalmadan iptal etme hakkın var. Telefon açıp iptal ettirebiliyormuşsun da 15 Nisan'a doğru telefona falan çıkmamaya başlarlar, bir pislikler yaparlar gibi geliyor bana, onun için iptal işlemlerine 7-8 Nisan'da girişmekte yarar var. Gerekirse ilgili makamlardan faks/posta yollamaya falan vakit kalır. Modemi geri alıyorlar sadece, ya da 100-150 TL bir ücretle sende kalıyor. DSL'de de çalışan iyi bir modem olduğu için ben yapmayı düşünüyorum iptal edersem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bombilo said: Dragonmax said: ama şuan dediim gibi www.paticik.com dayız. sence aboneler şeyimde midir? evet bence de... Dragonmax said: şimdi abone 9lira verip internet alıyo. onun kaydını yapan gariban kız cağız 650TL ye köpek gibi çalışıyo (bayii abone emrkezinde). sütün gün yüzlerce kayıt girmiş, onla bunla uraşmış, arayıp bağıran küfür edenle didişmiş, kepsine de güler yüzle cevap vermiş (küfür edene bile). artık beyin kitlenmiş, gitmiş birinin hız paket girişini yanlış yapmış (ki adını sorsan belki söleyemeyecek okadar tükenmiş). sonra abone açıp müşteri hizmetlerine küfür kıyamet girişir, hayvan gibi baırır, müşteri hizmetleri kaydı giren akkında şikayet açar. seninde dedigin gibi abonenın seyinde midir o kızın ne kadar calıstıgı veya senın guzide sirketinde ne kadar calıstıgın? tahmin edebileceğin gibi değildir.. sen kendini, benim ayar olduğum abone tiplemesi içinde görüyorsan, benim için sorun yok. ancak ben patideki herkesi arkadaşım dostum kardeşim olarak görüyorum. zaten o yüden bilgilendiriyorum hepinizi. bunun üzerine hala nankörlük edeceksen. peki.. ben gene sen dahil herkese burada yardımcı olmaya devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 İki hafta önce bağlatmıştım 20 Mbps sınırsızı daha mürvetini göremedik! İnternet dedikodusudur fln dedim internet sayfasına baktım doğru düzgün açıklama yok. Gittim telefon ettim müşteri hizmetlerine, 6 dakika sürdü kadının bile duruma cevap verebilmesi. Onlar dahi tam bilemiyor. Adil kullanım saçmalığı bir yana, neden kimse bu durumu bana mail yada telefonla bildirmez ki? Hayatımda böyle büyük kazık yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Boşverin. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar