elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sorması ayıp google spoiler içini indexlemiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 quiknete geçmeyi düşünüom, tepkiler kotalıları kandırdıkları için mi? servis kalitesi nasıl bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 walkie said: %5 kesim diğerlerinin internetini kastırmaya başladığı için böyle bir uygulamaya gittik. İstiyorsanız hemen iptal edebiliriz internetinizi diye cevaplar vermeye başlamış müşteri hizmetleri... yalandan kim ölmüş şerefsiz dolandırıcılar bi de hobim lojistikle yeni sözleşmeyi imzalatmaları yok mu delirdim köpürdüm nisana kadar geri adım atmazlarsa söküyorum pirellilerini alsınlar bi taraflarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 e abi ben sçtım. Sırf haftalık dizilerimi indirerek 50 gb indiriyorum en az zaten. Ama asıl sorun bu değil ki Asıl sorun her ay upload ortalamam da 50 gb ? E hadi 10mb 'ın 5 katından kurtardık. Ben aylık 5 gb upload limiti ile ne yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 İptal edersek modemi geri veriyor muyuz? Wireless'ı baya iyi, DSL'e de uyumlu, kullanmaya devam ederim diye düşünüyordum ben. Arayıp ciddi ciddi iptal ettiren oldu mu henüz, yokuşa sürüyorlar mı? Tüketici heyeti falan filan ile uğraşmam gerekecek mi diye merak ediyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 üye olurken modem için para vermediysen(para veren gormedim,kampanya dahilinde beleş veriyorlar),pek tabiki alirlar modemi geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Smile'da böyle birşeye giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben anlamadım şimdi birşey :P.dl ve ul ye sınırlamamı getirceklermiş.biri özet geçse ya :) barnacle said: http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx zaaaa tamam şimdi gördüm :P.kendi kuyusunu kazmış direk sfds.saçmalamışlar iyice.böylelikle quiknet te gg olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Baggio said: İptal edersek modemi geri veriyor muyuz? Wireless'ı baya iyi, DSL'e de uyumlu, kullanmaya devam ederim diye düşünüyordum ben. Arayıp ciddi ciddi iptal ettiren oldu mu henüz, yokuşa sürüyorlar mı? Tüketici heyeti falan filan ile uğraşmam gerekecek mi diye merak ediyorum da. Dragonmax mümkünse şu ikisi hakkında bilgi verebilirmisin? Bende modemden baya memnunum iptal edersem elimde tutmayı tercih edicem muhtemelen. Ya daha iptal ettiren olmaz tahminimce. Nisan başında falan girişmek lazım o işe. Daha en az 10 gün boşa gitmesin download edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 iptal ettirdikten sonra modemin kalmasını istiyorsan 100 yada 150 ytl vermemiz gerekiyormuş.öyle yazıyordu sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 upload'u limitsiz biraksalarmis 50mbit almaya dusunuyodum adil kullanim olsa dahil. ancak 50/5 mbit alip, 25 gb upload kotasiyla ugrasmak sadece komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 uploadun kotasi mi olur la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 beyler şu dk dan sonra bir bilgi vermem tamamen imkansız. kendimi ciddi tehliyee sokmuş olurum. mevzu çok ciddi çünkü. cep telefonumu bilenleriniz var. çaldırın ararım ben sizi. ciddi bilgi almak isteyen bana ordan ulaşsın, bilgilendiriyim. çok üzgünüm. :( sizi seviyorum, anlayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 oha adamı kaçırcaklar falan heralde sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Yok adam haklı. Artık spekülasyonlar üzerine konuşacağız demektir :D Şu gidişatını bir görelim superonlineın bakalım ne olacak. 1 haftadır geceleri internet 1mbitten bile beter hale geliyor ve bu konuda servisi aradığımda "haberimiz var 1 haftadan önce gelir" dediler. Bir haftadır aynı sorunu yaşadığımı söyleyince "Tamam işte bir hafta daha sürmeyecek" dediler. Merak içinde bekliyorum iki güne tekrar çökecem üzerlerine. 20mbit alıp 1mbit bile görememek acı bi durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yalniz %5'lik kullanicinin, %95'in agzina sicmasida iyiymis. nasil bir altyapiysa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 demekki o %5 lik kesimden gelen para ile bandwidth i yeterli seviyeye cekemiyorlar.Hayvan gibide yatırım-reklam yaptılar paralari bitti galiba. o geri kalan %95 de patır patır iptal ettirirde bitarafınızda patlar inşalla o kadar yaptınız yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 %5 %95 olayı tamamen kolpa bence :) arkasında başka birşey var bunun kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 KHaRoN said: adil kullanim hede hodo ttnet de 6-7 aydir uygulanan bir muhabbet bu arada. onlarda bi getirsin fiber, bakalim ayni seyi danisikli olarak surdurecekler mi. yaptiklari ayip bisey bu apayri.ttnet limitsiz tarifeye uygulamıyor ki onu? ttnetten bile daha büyük bir şerefsizlik bu cidden. daha 1 hafta önce bağlattık arkadaşa zorla elimizde patladı bariz bu kurallarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bi yerde yasadaki iptal hakkımızla ilgili post vardı bulamadım biri id linki atsın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 tt de alternatifi var sonuçta. burda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 çok sinirlendim yahu, 1mbit internetimle 93GB dl yapmışım geçen ay. 10mbit var sınırım 50 yahu şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 CthuLhu said: bi yerde yasadaki iptal hakkımızla ilgili post vardı bulamadım biri id linki atsın plz Tazminat ödemeden iptal ettirme hakkı veren yönetmelik Madde 19 bend 3 Tazminata ödemen iptal ettirme yönetmeliği 19. Madde 3. bend İşletmeci tarafından abonelik sözleşme koşullarında değişiklik yapıldığının aboneye bildirilmesinden sonra, abone herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi feshedebilme hakkına sahiptir. İşletmeciler, sözleşmede yapılacak değişiklikler yürürlüğe girmeden en az bir ay önce abonelerini bilgilendirmekle ve sözkonusu değişikliklerin abone tarafından kabul edilmemesi halinde abonelerin herhangi bir tazminat ödemeden sözleşmeyi fesh edebilme haklarının bulunduğunu bildirmekle yükümlüdürler. http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/23048.html Buda dava açıp tazminat alabilmek, veya mevcut tarifeni kullanabilmek için gerekli kanun, Kaymakamlıklardaki hakem heyetleri ile yapılıyor sanırım. Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun I Ayıplı Hizmet Madde 4/A- (Ek: 6/3/2003-4822/5 md.) Sağlayıcı tarafından bildirilen reklam ve ilânlarında veya standardında veya teknik kuralında tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler, ayıplı hizmet olarak kabul edilir. Tüketici, hizmetin ifa edildiği tarihten itibaren otuz gün içerisinde bu ayıbı sağlayıcıya bildirmekle yükümlüdür. Tüketici bu durumda, sözleşmeden dönme, hizmetin yeniden görülmesi veya ayıp oranında bedel indirimi haklarına sahiptir. Tüketicinin sözleşmeyi sona erdirmesi, durumun gereği olarak haklı görülemiyorsa, bedelden indirim ile yetinilir. Tüketici, bu seçimlik haklarından biri ile birlikte 4 üncü maddede belirtilen şartlar çerçevesinde tazminat da isteyebilir. Sağlayıcı, tüketicinin seçtiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür. Sağlayıcı, bayi, acente ve 10 uncu maddenin beşinci fıkrasına göre kredi veren, ayıplı hizmetten ve ayıplı hizmetin neden olduğu her türlü zarardan ve tüketicinin bu maddede yer alan seçimlik haklarından dolayı müteselsilen sorumludur. Sunulan hizmetin ayıplı olduğunun bilinmemesi bu sorumluluğu ortadan kaldırmaz. Daha uzun bir süre için garanti verilmemiş ise, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile ayıplı hizmetten dolayı yapılacak talepler hizmetin ifasından itibaren iki yıllık zamanaşımına tabidir. Ayıplı hizmetin neden olduğu her türlü zararlardan dolayı yapılacak talepler ise üç yıllık zamanaşımına tabidir. Ancak, sunulan hizmetin ayıbı, tüketiciden sağlayıcının ağır kusuru veya hile ile gizlenmişse zamanaşımı süresinden yararlanılamaz. Ayıplı hizmetin neden olduğu zararlardan sorumluluğa ilişkin hükümler dışında, ayıplı olduğu bilinerek edinilen hizmetler hakkında yukarıdaki hükümler uygulanmaz. Bu hükümler, hizmet sağlamaya ilişkin her türlü tüketici işleminde de uygulanır. http://www.sanayi.gov.tr/webedit/gozlem.aspx?sayfano=952 Bide reklam verenler kurumuna şikayet ediyorsun. Bu adi herifler beni kandırdı diye... http://rok.org.tr/basvuru.asp örnek şikayet Reklamı yapılan ürün/hizmet: Superoline / Fiber İnternet Reklamın yayınlandığı mecra: Büyük şehirlerdeki billboardlar, internet sayfasındaki kurumsal açıklama dosyası Reklamın yayınlandığı tarih: Mart 2010 Aykırı olduğu düşünülen reklamın Uluslararası Uygulama Esasları�ndaki ilgili maddesi: 1 Şikayet konusu: Superonline, sınırsız olan tarifelerinde "Adil Kullanım Koşulları" adı altında, belirli kotalar aşıldığı zaman, sınırsız internet download hızını (10, 20, 50 ve 100 mbit olan hızları) 0.5mbit'e indirmektedir. Sözleşmesinde daha önce mevcut olmayan bu duruma rağmen, yaptığı reklamlar yalan, dürüst değil ve halkı kandırma amaçlıdır. Gürül gürül, "gerçek sınırsız" internet başlığıyla, aslında internet sözleşmesi sınırsız da olsa, müşterilerine kota uygulamakta, ve insanları reklamlarıyla kandırmaktadır. Saygılarımla "Adil Kullanım" hakkında Superonline'ın açıklamaları: http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx Superonline'ın gerçek sınırsız açıklaması: http://www.superonline.net/documents/22062009.doc Superonline'ın gerçek sınırsız reklamı (el ile çekilmiş fotoğraf): http://www.facebook.com/photo.php?pid=144940&op=1&o=global&view=global&subj=370912814935&id=100000444801115 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Aranızda üyeliği iptal ettirmeyi düşüneniz vardır. Acaba en uygun çözüm hangisi. Biraz bakındım ama adam akıllı bir şey bulamadım ,bilmem kaça kadar olan bağlantıların hepsi 15gb limitli. Önerebileceğiniz tarife ve isp var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ulan avukat gibi bişey olmuşum şerefsizim. Posta bak be pehhh! @ gleoddyn Üyeliğini iptal ettirmeden önce ne kullanıyorsan ona geçersin.Ben 1mbit biri kullanıyordum,ona geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar