Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 unK said: ataköy 2.kısımda quiknet kullancısı var mı burda? 9. da var, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bende speedtestte sabit 10 mbit gösteriyor ama youtube da genel bi sorun var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 içerenköy karamançiftliği mahallesinden arkadaşlara selamlar !!! :P burası da yurtdışı bağlantıda kötü efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dragonmax said: unK said: ataköy 2.kısımda quiknet kullancısı var mı burda? sadece "ATAKÖY 2.KISIM H-4 BLOK" ta altyapı var biz altyapı için evrakları teslim ettik sokaktan apartmana getirecekler, 1 hafta sonra açılacak dediler de ataköyde performans nasıl diye soracaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şu an yurt çapınfa çok fenas bir yeniden geliştirme çalışması var. tüm alt yapıları yeni jenerasyuona geçiriyolar hayvamnlaştırıyolar. upgrade kasıyolar yni. ve bu süreç içinde her yerde performans çok kötü malesef. ama tüm upgradelşer tamalanınca uçuşa geçicek. roket misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ne zaman bitecek peki bu çalışmalar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Valla böyle ara ara kendini kaybediyor net adeta :D Ama genel olarak memnunuz bu tür yavaşlıklar olacak diyip geçiştiriyorum. Hayydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Hazır hepiniz buradayken bende küçük bir soru sorayım :S Bizim siteye fiber altyapısı gelmiş. Girişe levha çakmışlar hatta. Bu siteye uydunet fiber optik altyapısı gelmiştir diye. Altada internet hızları için fiyatlandırma koymuşlar hatta. Benim merak ettiğim şey ise şu. Şimdi bize fiberi quiknet getirmedi. Fakat ben internet hizmetini onlardan alabilir miyim? Yoksa bize fiberi getiren dandik kuruma mahkum muyum? Nedir ._.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Uydunet zaten kablonet ile aynı değilmi. Okadar da dandik değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu muhteşem hız'a bende ulaşmak istiyorum, kozyatağında quiknet'li kullanıcı var mıdır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Helcaraxe said: Bende speedtestte sabit 10 mbit gösteriyor ama youtube da genel bi sorun var sanırım. yurtici 10 mbitte. yurtdisi 1,5 mbit anca www.speedtest.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Değerli Müşterimiz, Superonline olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sistemlerimizdeki internet hızlarını yeniden düzenlemekteyiz. Bu sebeple 15 Nisan 2010 tarihinden itibaren kullanmakta olduğunuz Superonline Fiber İnternet ürününe ait upload (yükleme) hız değeri 1 Mbps olarak güncellenecek, download ( indirme) hızınızda ise herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Söz konusu değişiklik sebebi ile hizmetten yararlanmak istememeniz halinde, herhangi bir cayma bedeli veya tazminat ödemeksizin, değişikliğin yürürlüğe girme tarihine kadar, aboneliğinizi iptal ettirme hakkınız bulunmaktadır. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için [email protected] adresine e-posta gönderebilir veya 444 222 0 numaradan Superonline Müşteri Hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla SUPERONLINE Allah kahretsin alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kafam nerdeymiş benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Olamaz yaaa! Upload hızının yüksek olması iyi oluyordu. Bari şunu 2mb yapsalardı yaa off. Yine işkence olacak uploadlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 DL manyakları ve webçiler - servercılar için 10dow 10up ya da 10 down 20 up gibi paketler çıkartılması yönünde fikir sundum. belki değerlendirilir. değerlendirilirse güzel olur sizler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 standart disi upload paketleri ayrica alinabilse falan ne bileyim 1mbit ustune her mbit icin 5 lira gibi rakamlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Dragonmax said: DL manyakları ve webçiler - servercılar için 10dow 10up ya da 10 down 20 up gibi paketler çıkartılması yönünde fikir sundum. belki değerlendirilir. değerlendirilirse güzel olur sizler için. Bu + site harici evlere de girseler de bi yüzümüz gülse :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 D@rkwish said: Dragonmax said: DL manyakları ve webçiler - servercılar için 10dow 10up ya da 10 down 20 up gibi paketler çıkartılması yönünde fikir sundum. belki değerlendirilir. değerlendirilirse güzel olur sizler için. Bu + site harici evlere de girseler de bi yüzümüz gülse :( An itibariyle çok zor be abi. Apartmanın girişine koydukları cihaz 80x80cm bir kutu.Bayağı pahalı bir şey olsa gerek. Kutuya fiberoptik kablo ile giriş yapıp, cat5 kablo ile çıkış yapıyorlar. Mahalleye kablo tv dağıtım kutusu gibi birşey koyup oradan evlere cat5 kablo (Bildiğin ethernet kablosu)ile hat çekmeleri gerek. Hani şu şartlar altında ben yapsam bu işi, anca 250 milyon civarı kurulum ücreti ile yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Apartmanı gireriz ama 250tl kurulum ücreti alırım derlerse ve bağlantı hala 50/5 100/10 da olsa(uploadları indirilmemiş haliyle) ben veririm 250tl sırt ttnetden kurtulmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nasıl abi ya upload 1mbps mi artık böyle şey olur mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Aha "the box" budur abi. Kaç para eder şimdi bu? İşçilik dahil haa] The Box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 CAT5 değil CAT6 :) resim hoşmuş. bu arada switch dolabı (ki burdaki cisco) 3000$ en adisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dragoncum upload hakkındaki hede doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Dragonmax said: CAT5 değil CAT6 :) resim hoşmuş. bu arada switch dolabı (ki burdaki cisco) 3000$ en adisi.. ozaman benim eve 50/5 hayalim hayal kalır, bizim apartmanda heralde bi ben alırım bu bağlantıyı getirseler zaten , tek başımada 3000+ dolar veremem ona doğal olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 iyide o boxin parasini senden almiyolarki zaten? Aliyolarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar