boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ağaoglu sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 CoolRider said: Arkansis said: Arkansis said: bahçeşehir / esenkent - regnum siteleri 100 mbit - 109 ytl 20 mbit - 89 ytl 10 mbit - 69 ytl 5 mbit - 49 ytl http://forum.paticik.com/read.php?5,2983754,3004489#msg-3004489 Yanlız bu adresteki Tellcomun normal adslsinden bahsediyor. 20 mbitler daha yok galiba ankarada. zaten quiknetin sitesini vs sini görmedim gittikleri bölgede posta kutularına reklam koyarak sanırım reklamlarına tellcom un sitesindede sır vermiyor fiberoptik ile ilgili , sadece adsl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ohanegzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 İnterttimde belirgin bir yavaşlama var ve adsl'den kurtulmayı düsünüyorum :) Kurtulurkende daha kötü bir sağlayıcıya geçmiyim diye önerilerine ihtiyacım var.Quiknet'i araştırdım ve fiyatlarıda oldukça makul, [img=http://img99.imageshack.us/img99/2789/quiknetfiyat.gif] 10 mbps'e geçmek istiyorum.Quiknet kullanan varmı? Memnunlar mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 fiyatları makul de onun olayı sizin orada quiknet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 var. çok çok memnunlar. oturduğun yerde varsa düşünmeden geç derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Quicknet'de ttnet alt yapisi :) sadece fiber hat farki orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sadece yurt dışı çıkışları aynı ki onda da kendilerine ait bir bölüm var. quiknet komple ayrı bir altyapı döşüyor ki zaten bu sebeple her yerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Alis said: Quicknet'de ttnet alt yapisi :) sadece fiber hat farki orda.. ttnet'in fiber altyapısı yok. quiknet hattını kendi döşüyor. demek istediğin yurtdışı çıkışıysa o her halükarda ortak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Peki, tartişmayacam :)Bizzat o fiber hatları Istanbulda döşeyen arkadaşlarim var Turk telekom'da ondan demiştim nese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 alis türk telekomda fiber döşemeye başladı hatta bizim burada tellcom fiber koyarken 1 tanede yanına türk telekom için bıraktı ve kazdıkları yerleri kapadı (rivayete göre öyleymiş) quiknet hakkında bilgi almak için daha önce postlar açılmıştı, orada ping değerlerini bile verdik zamanında. onları okusan daha faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Hocam, ping değerleri sadece bağlantinin olduğu hattın bakımlı boş ve fiber olduğunun işaretidir :) Telcom ttnetin fiber hatlarını kullanıyor "Istanbul'da" ayrica şunu anlamiyorum güzelim insanlar'da ne fark etcek kimin verdiği ? Hizmeti iyi mi iyi gerisini boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 toprağı kazan şirket kazının başına bir tabela dikmişti tellcom A.Ş fiber optik kablo çalışımasıdır diye ne ttneti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Banada bugün bağlamak için gelecekler sözde ama evin içine nasıl kablo çekecekler hala tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 quicknet ilk test bölgesi ataşehirde kullanıma gectii gün kullanmaya basladım, baglantı hızı cok güzel, kopma 0 a yakın ancak teknik servis ttnetten bile kötü, rezalet, beceriksiz adamlarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Alis said: Hocam, ping değerleri sadece bağlantinin olduğu hattın bakımlı boş ve fiber olduğunun işaretidir :) Telcom ttnetin fiber hatlarını kullanıyor "Istanbul'da" ayrica şunu anlamiyorum güzelim insanlar'da ne fark etcek kimin verdiği ? Hizmeti iyi mi iyi gerisini boşver.. bizzat uzaylıyla sevişmiş arkadaşım var benim ki döver yani seninkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 1 aydır kullanıyorum, 1-2 takılma dışında çok iyi. Modem ayarları da çok iyi. İmkanı olan geçerse memnun kalacaktır. 10mbit herkese yeter bence. 20mbit belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bende memnunum 2 aydır kullanıyorum.daha doğrusu 2 aydır bağlı 1 aydır kullanıyorum ve baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 laf etmeyin quicknete. quiknet bağlı evden taşındım deli gibi özlemini çekiyorum. saysinde gül gibi olan hd torrents hesabım var. şimdi mecuren adsl bağlatıp ziyan edicem hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 atakoy 1.kisima ne zaman gelecek bu? nerden takip edebilirim, burda kazdilar kazdilar hala servis yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 geçen bizim mahallede de bi ton kazı yapıldı bişiler döşediler de acaba tellcom muyduki lan?? sitesinde hizmet alanları gibisinden bişi göremedim :S edit: "Ankara'da Çayyolu, Eryaman ve Yenimahalle, İstanbul'da Ataşehir, Bahçeşehir, Çekmeköy ve Kemerburgaz, İzmir'de Mavişehir'de hizmet veriyoruz. " yazmışlar sadece. benim oturduğum semt yenimahalleye bağlı amma 1 ay önce sorduğumda yok dedilerdi buraya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Eylul basında bende gecıcem.Tamda baslıgını acacaktım zaten ıyı old gördüğüm.Ankara Batıkentte var diye gosterıyo ama bıldıgım kadarıyla site ve mahalle olarak bi arayıp sormak gerekıyo.Hayırlısıyla su 1 ayım kaldı smile sozlesmesının bıtmesıne bı bıtsın vurgunu yapacaaaamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 eylül 2008 den beri quicknet kullanıyorum 1 kere modemime reset atmadım 1 kere bugün bağlantı yavaş demedim 20 mbit bağlantım var yurtdışı speed testlerinde 19700 ün altını hiç görmedim bir kere teknik desteği aramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Acıbademde nasıl olmaz ya nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 oturduğum yerde var.Yarın arıyıp başvurucam.Dl hızları kaç yazarsanız sevinirim tabi net hızınızla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar