Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

Helcaraxe said:

100 mblık albümü indirmek 2 dakkamı bile anlamadı nerdeyse , çok güzel haha

100 mbit olsa hadi artislik yap, bende fiberoptik yok ben de o kadar zamanda indiriyorum bilae

orası öle ama 1 mbitten geçince insan bi hoş oluyor.
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

ataköy 9 ne kadar lükstür bilemem. Tabi gene Istanbulun %60-70 ine göre lüks sayılır yerleşim yeri ve çevre olarak.

60 70 ne yahu, bizim girip çıkmadığımız ne semtler var bi görsen. bağcılar meydan bile % 60'ı geçer ciddi söylüyorum.
Mesaj tarihi:
Ben 1.5 aydır falan kullanıyorum, geldi 9'un bir kısmına zaten. Lükslükten çok kümelenmiş çok daireli site olmasına falan dikkat ediyorlar, ilk etapta az kabloyla çok üye elde etmek sanırım amaç, Ümraniye/Çekmeköy tarafında da oldukça yaygın mesela.
Mesaj tarihi:
Ben Kurtköy'de yaşıyorum.neresi olduğunu aranızdan bilmeyenler bile çıkabilir.ciddi söylüyorum bunu.bilmeyen çok var ve resmen 5 sene öncesi köydü tamamen.sabiha gökçen havalimanı dersem belki anlarsınız nerede olduğumu.işte burada bile yaptılar o işi ve şu an kullanıyorum.sadece lüks yerler değil yani :D burası site topluluğu ve ben sorup öğrendiğime göre sitelere gidip teklif ediyorlarmış ve eğer kabul ederlerse hemen sistemi kuruyorlarmış. ( tabi site sistemini baz alarak konuştum diğer apartman vs. tarz yerleri bilemem )
Mesaj tarihi:
2 ay sonra taşınacağım zaman bende bağlatacağım.

Fakat kafasına göre portları kapatıyor, torrent downloadlarını ve bazı oyunların multiplayer kısımlarını fln kullanılmaz hale getiriyormuş diyorlar. Bilen var mı bu lafların aslı astarını?
Mesaj tarihi:
kingpin said:

abicim hala fatura gelmedi ya 4. aya giricez neredeyse.

bu ay fatura gelmesi gerekiyodu sana kesinlikle. 4442220 ara sor mutlaka :)

Apis said:

Fakat kafasına göre portları kapatıyor, torrent downloadlarını ve bazı oyunların multiplayer kısımlarını fln kullanılmaz hale getiriyormuş diyorlar. Bilen var mı bu lafların aslı astarını?

yok öle bişiy. ama şöle bişi var. utorrent modemde bi portu açıp trojen alıyo içine, sistem de bunu görüp kapatıyo. sizin güvenliiniz için. onun dışında port ayarlarına dokunulmuyo.
Mesaj tarihi:
Cevap için çok teşekkürler. =)

Sanırım utorrent dışında birşey kullanmam yada port eksikliğinden dolayı hız düşüşüne aldırmamam gerekmekte.
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

kingpin said:

Apis said:

yok öle bişiy. ama şöle bişi var. utorrent modemde bi portu açıp trojen alıyo içine, sistem de bunu görüp kapatıyo. sizin güvenliiniz için. onun dışında port ayarlarına dokunulmuyo.

utorrent torjan aliyo ne demke be

senelerdeir kullaniyorum trojan felan cikmadi hic
war mi kaynak nerden gordun bunu
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Dragonmax said:

kingpin said:

Apis said:

utorrent torjan aliyo ne demke be

senelerdeir kullaniyorum trojan felan cikmadi hic
war mi kaynak nerden gordun bunu

1- agresifliğe gerek yok, sakin ve kibar soru sor
2- benden iyimi biliceksin? merkezde teknik departmandayım.
3- utorrent fiber modemlerde bunu yapıyor dedim, her allahın kulunun modeminde yapıyor demedim
4- yanlış veya farazi bilgi olsa neden burda söyleyeyeim. bugüne kadar bu topikte ne zaman yanlış bilgi vermişim birisi sölesin örnek göstersin
5- daha iyi biliyorsanız bana niye soruyorsunuz....
Mesaj tarihi:
işten yeni geldim. aşırı stress yüklüyüm, sinirlerim çok gerilmiş durumda. yukarıdaki msjımda atar gider veya agresiflik hissediyosanız, mesajı görmezden gelin pls.

kimseye karşı özel bi sinirim yok. :(
iş sux
Mesaj tarihi:
ya sorma :( msnden gittim yazdım zaten "bone sana atar yaptım patide alınma" diye :P

başka iş bulmam lazım kendime çok acil. bu iş beni günden güne agresif biri yapıyo :(

iş arıyorum duyrulur!!!
Mesaj tarihi:
"Benden iyi mi bileceksin ben teknikçiyim rör" diye çıkışmak yerine olayın teknik yönünü biraz açıklasaydın hem böyle acımasızca kaymış olmazdın, hem de herkese dummy user muamelesi etmeye gerek yok :p Neden sırf sizin modemlerde oluyor, nasıl oluyor, trojandan kastın ne, falan filan mesela.
Mesaj tarihi:
valla haklısın baggi. rerörö diye girmişim. ayıp benim yaptığım. cık. neyse kusura bakmayın. bone öpüyorum boynundan boynundan, küsme :)

şimdi şöle, daha 2 hafta önce keşfedilen bir durum. bizim psiko teknikçi bi arkadaş keşfetmiş. sonra incelendi. utorrent pirelli modemde keyfine göre bi port açıyo ve torojan basıyo içeri. hemen aksiyon alındı. sistemde modemlerdeki bu portlar acil kapatıldı vs. hani çok ayrıntısına giremicem malsef ama olay bu. incelediğimizde çok fazla kişide utorrentin bunu yaptıını gördük. aslında bu modemim ya da sistemin bişr açığı değil. amöa işte hernedense bi bug, ve her nasılsa utorrent bunu kullanabiliyo.. binlerce kişinin güvenliği sebebiyle sistemden çat çat kapatıldı o portlar. modemlerin bir güzelliğide bu. sistemden modemde direkt müdahale edilebiliyo. arıozam var dediinde sen evinde otururken, sistemden modeme gerekli yüklemeler yapılıp 10dk da arızan giderilebiliyo falan..

neyse port mevzusu budur. bunun dışında başka hiçbir port kapama açma vs gibi bişiy söz konusu değil.
  • Yeni Oluştur...