Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 calimero said: Helcaraxe said: 100 mblık albümü indirmek 2 dakkamı bile anlamadı nerdeyse , çok güzel haha 100 mbit olsa hadi artislik yap, bende fiberoptik yok ben de o kadar zamanda indiriyorum bilae orası öle ama 1 mbitten geçince insan bi hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Ben kablo internette 4mbit'e 70 veriyorum. Kazıklanıyorum gibi hissettim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yahu o sitelerde oturmak için verilen kiraları yüzyıla bölsen yine kazıklanmıyoruz kafanı yorma>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yoo lüks yerlere çekmiyolar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ataköy 9 ne kadar lükstür bilemem. Tabi gene Istanbulun %60-70 ine göre lüks sayılır yerleşim yeri ve çevre olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Valla bizim "site" 4 senelik ve toplamda 2 blok var. Bi de Üsküdar'da işte. Biz talep etmedikçe getirme ihtimalleri %0.0000001 falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ilerde kulübede oturan rahmi amca bile istanbulun %60ından daha lüks yaşıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bağlatalı 3 ay oldu hala fatura gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Helcaraxe said: ataköy 9 ne kadar lükstür bilemem. Tabi gene Istanbulun %60-70 ine göre lüks sayılır yerleşim yeri ve çevre olarak. 60 70 ne yahu, bizim girip çıkmadığımız ne semtler var bi görsen. bağcılar meydan bile % 60'ı geçer ciddi söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ataköy 5. kısıma geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben 1.5 aydır falan kullanıyorum, geldi 9'un bir kısmına zaten. Lükslükten çok kümelenmiş çok daireli site olmasına falan dikkat ediyorlar, ilk etapta az kabloyla çok üye elde etmek sanırım amaç, Ümraniye/Çekmeköy tarafında da oldukça yaygın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Ben Kurtköy'de yaşıyorum.neresi olduğunu aranızdan bilmeyenler bile çıkabilir.ciddi söylüyorum bunu.bilmeyen çok var ve resmen 5 sene öncesi köydü tamamen.sabiha gökçen havalimanı dersem belki anlarsınız nerede olduğumu.işte burada bile yaptılar o işi ve şu an kullanıyorum.sadece lüks yerler değil yani :D burası site topluluğu ve ben sorup öğrendiğime göre sitelere gidip teklif ediyorlarmış ve eğer kabul ederlerse hemen sistemi kuruyorlarmış. ( tabi site sistemini baz alarak konuştum diğer apartman vs. tarz yerleri bilemem ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abicim hala fatura gelmedi ya 4. aya giricez neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 2 ay sonra taşınacağım zaman bende bağlatacağım. Fakat kafasına göre portları kapatıyor, torrent downloadlarını ve bazı oyunların multiplayer kısımlarını fln kullanılmaz hale getiriyormuş diyorlar. Bilen var mı bu lafların aslı astarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 kingpin said: abicim hala fatura gelmedi ya 4. aya giricez neredeyse. bu ay fatura gelmesi gerekiyodu sana kesinlikle. 4442220 ara sor mutlaka :) Apis said: 2 ay sonra taşınacağım zaman bende bağlatacağım. Fakat kafasına göre portları kapatıyor, torrent downloadlarını ve bazı oyunların multiplayer kısımlarını fln kullanılmaz hale getiriyormuş diyorlar. Bilen var mı bu lafların aslı astarını? yok öle bişiy. ama şöle bişi var. utorrent modemde bi portu açıp trojen alıyo içine, sistem de bunu görüp kapatıyo. sizin güvenliiniz için. onun dışında port ayarlarına dokunulmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Cevap için çok teşekkürler. =) Sanırım utorrent dışında birşey kullanmam yada port eksikliğinden dolayı hız düşüşüne aldırmamam gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dragonmax said: kingpin said: abicim hala fatura gelmedi ya 4. aya giricez neredeyse. bu ay fatura gelmesi gerekiyodu sana kesinlikle. 4442220 ara sor mutlaka :) Apis said: 2 ay sonra taşınacağım zaman bende bağlatacağım. Fakat kafasına göre portları kapatıyor, torrent downloadlarını ve bazı oyunların multiplayer kısımlarını fln kullanılmaz hale getiriyormuş diyorlar. Bilen var mı bu lafların aslı astarını? yok öle bişiy. ama şöle bişi var. utorrent modemde bi portu açıp trojen alıyo içine, sistem de bunu görüp kapatıyo. sizin güvenliiniz için. onun dışında port ayarlarına dokunulmuyo. utorrent torjan aliyo ne demke be senelerdeir kullaniyorum trojan felan cikmadi hic war mi kaynak nerden gordun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 örnekti sanırım o=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 BonePART said: Dragonmax said: kingpin said: abicim hala fatura gelmedi ya 4. aya giricez neredeyse. bu ay fatura gelmesi gerekiyodu sana kesinlikle. 4442220 ara sor mutlaka :) Apis said: 2 ay sonra taşınacağım zaman bende bağlatacağım. Fakat kafasına göre portları kapatıyor, torrent downloadlarını ve bazı oyunların multiplayer kısımlarını fln kullanılmaz hale getiriyormuş diyorlar. Bilen var mı bu lafların aslı astarını? yok öle bişiy. ama şöle bişi var. utorrent modemde bi portu açıp trojen alıyo içine, sistem de bunu görüp kapatıyo. sizin güvenliiniz için. onun dışında port ayarlarına dokunulmuyo. utorrent torjan aliyo ne demke be senelerdeir kullaniyorum trojan felan cikmadi hic war mi kaynak nerden gordun bunu 1- agresifliğe gerek yok, sakin ve kibar soru sor 2- benden iyimi biliceksin? merkezde teknik departmandayım. 3- utorrent fiber modemlerde bunu yapıyor dedim, her allahın kulunun modeminde yapıyor demedim 4- yanlış veya farazi bilgi olsa neden burda söyleyeyeim. bugüne kadar bu topikte ne zaman yanlış bilgi vermişim birisi sölesin örnek göstersin 5- daha iyi biliyorsanız bana niye soruyorsunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 işten yeni geldim. aşırı stress yüklüyüm, sinirlerim çok gerilmiş durumda. yukarıdaki msjımda atar gider veya agresiflik hissediyosanız, mesajı görmezden gelin pls. kimseye karşı özel bi sinirim yok. :( iş sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ulan bonepart bilmediğin adam sanki ehe hani yeni üye edki üye muhabbeti olsa "lan tanımıyorlar bilrbirlerini" iyeceğim de bonepart tatlı tatlı atarlanır cnms bbğms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ya sorma :( msnden gittim yazdım zaten "bone sana atar yaptım patide alınma" diye :P başka iş bulmam lazım kendime çok acil. bu iş beni günden güne agresif biri yapıyo :( iş arıyorum duyrulur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 "Benden iyi mi bileceksin ben teknikçiyim rör" diye çıkışmak yerine olayın teknik yönünü biraz açıklasaydın hem böyle acımasızca kaymış olmazdın, hem de herkese dummy user muamelesi etmeye gerek yok :p Neden sırf sizin modemlerde oluyor, nasıl oluyor, trojandan kastın ne, falan filan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 valla haklısın baggi. rerörö diye girmişim. ayıp benim yaptığım. cık. neyse kusura bakmayın. bone öpüyorum boynundan boynundan, küsme :) şimdi şöle, daha 2 hafta önce keşfedilen bir durum. bizim psiko teknikçi bi arkadaş keşfetmiş. sonra incelendi. utorrent pirelli modemde keyfine göre bi port açıyo ve torojan basıyo içeri. hemen aksiyon alındı. sistemde modemlerdeki bu portlar acil kapatıldı vs. hani çok ayrıntısına giremicem malsef ama olay bu. incelediğimizde çok fazla kişide utorrentin bunu yaptıını gördük. aslında bu modemim ya da sistemin bişr açığı değil. amöa işte hernedense bi bug, ve her nasılsa utorrent bunu kullanabiliyo.. binlerce kişinin güvenliği sebebiyle sistemden çat çat kapatıldı o portlar. modemlerin bir güzelliğide bu. sistemden modemde direkt müdahale edilebiliyo. arıozam var dediinde sen evinde otururken, sistemden modeme gerekli yüklemeler yapılıp 10dk da arızan giderilebiliyo falan.. neyse port mevzusu budur. bunun dışında başka hiçbir port kapama açma vs gibi bişiy söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 utorrtentin kullandığı port değiştirilebiliyor. değiştirince onu da mı direk kapatıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar