Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ms?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Normale döndü internet , ayda bir-iki gün hızlanıyor. Biz o zaman sapıttı net diyoruz genelde. Şuan normal herşey , ms 600-700 lerde . Bi tuhaflık yok yani. Ama 5-6 gün önce 100 ms felan gördüm. Çok kötüydü yemin ederim.
Mesaj tarihi:
90 la oynuyorum. telekomu aradım. dedim net bozuldu sanırım. dediler yok çok güzel şu an sorun yok.. dedim olurmu net çok hızlı, kesin bişi var. bi tarafımıza patlicak bu yakında ben biliyorum, siz bizi kandırıyosunuz :( dediler yok üzülmeyin bu sefer sahiden iyi net kandırmıyoz biz sizi. ben de dedim tmm size güveniorum SON KEZ ühühü =p
Mesaj tarihi:
Bar yeşil ya da sarı oluyor genelde bakmadım bugün latency'e ama iyiydi genelde. 3 haftadır canavar gibi net xD . Ben spike olmadığı sürece rahatsız olmuyorum artık alıştı bünye.
Mesaj tarihi:
Evet regedit ayarlarıylar ms i 150-200 civarlarlarında görüyoruz hep. Fakat dikkat ederseniz genede gecikme var , özellikle cast ederken anlaşilıyor bu olay. Sadece MS bar yeşil hep, tabi buda güzel bişey kımızıdan cok sıkılmıstık artık :p
Mesaj tarihi:
Quartz kullanıyorum, regedit ayarlarım da yapılı, bardaki ms kadar gecikme oluyor genelde cast sırasında. En fazla mesela ms 250yken quartzın cast barında 400 falan yazdığı oluyor. O da çok nadir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...