Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğal yetenek

Korax

Öne çıkan mesajlar

Anima'nın davulcusu Ekin Berklee için Atina'da sınava girer %30 burs alarak kazanır sınavı istanbul'a döner. Ekin'i tanıyan bir arkadaşımla anima'yı izlemekteyiz ara verilir, arkadaş sorar: "Ekin abi neden %30 olduda %60 falan olmadı senden bekliyorduk?", ekin cevap verir: " hepsi zenciydi (alfabemizin 1. harfi).(alfabemizin 14.ü harfi)" =)

Evet ırkçılık yapıyorum, siyah ırkın müzikal yetenekleri(bazı diğer yeteneklerinin olduğu gibi) bizden üstün, bu bir gerçek:)
Herneyse anektod'um herhalde güzel bir örnek olmuştur! :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bide %30 burs almakta oldukça zor.Berklee içinde seviye gibi bi olay var bi de.8 üzerinden notlanıyosun mesela.5 yada 6 üstü için uygulamalar farklı.6 ve üstü jazz ve türevleri(tercihen) çalıyo sanırsam.Burs olayıda buna bağlı olabilir.

Onun dışında amerika da gerçekten çok iyi adamlar var,daha okul yüzü bile görmemiş olanları.Çok yetenekli abi herifler,bide bebekliğinden itibaren kiliseye falan gidiyo bunlar.Gospel falan dinliyolar kilisede habire,sonra kilisede çalıyolar falan,davul bass klavye vesaire.Herifler bide müzikle büyüyünce küçük yaştan,20-30 yaş arası hayvan gibi müzisyen oluyolar.

Gospel'e bir örnek

Sosyal ağlarda paylaş

Zenciler metale tam girse dağıtırlar da giremediler bir türlü, pek yok /= hep üzülmüşümdür.
Girerse olacakların demonstrasyonunu Suffocation'da görebiliyoruz (gitar ve davulda).

Adamların kanında var anasını satayım. Bu konuda ırkçı düşünüyorum ben de evet, adamlar daha iyi beyazlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...