Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Facebook'ta gelmiş,izleyim dedim çok hoşuma gitti.Acaip bi his var bu heriflerde.Bizim çingeneler gibi bunlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Anima'nın davulcusu Ekin Berklee için Atina'da sınava girer %30 burs alarak kazanır sınavı istanbul'a döner. Ekin'i tanıyan bir arkadaşımla anima'yı izlemekteyiz ara verilir, arkadaş sorar: "Ekin abi neden %30 olduda %60 falan olmadı senden bekliyorduk?", ekin cevap verir: " hepsi zenciydi (alfabemizin 1. harfi).(alfabemizin 14.ü harfi)" =) Evet ırkçılık yapıyorum, siyah ırkın müzikal yetenekleri(bazı diğer yeteneklerinin olduğu gibi) bizden üstün, bu bir gerçek:) Herneyse anektod'um herhalde güzel bir örnek olmuştur! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Berklee müzikte,maksimum alınabilen burs %30 buarada.Arkadaşımın berklee de son dönemi,ordan biliyorum :) bilgilendiriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 O zaman ben sayıları karıştırmış olabilirim, ama olayın iskeleti bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bide %30 burs almakta oldukça zor.Berklee içinde seviye gibi bi olay var bi de.8 üzerinden notlanıyosun mesela.5 yada 6 üstü için uygulamalar farklı.6 ve üstü jazz ve türevleri(tercihen) çalıyo sanırsam.Burs olayıda buna bağlı olabilir. Onun dışında amerika da gerçekten çok iyi adamlar var,daha okul yüzü bile görmemiş olanları.Çok yetenekli abi herifler,bide bebekliğinden itibaren kiliseye falan gidiyo bunlar.Gospel falan dinliyolar kilisede habire,sonra kilisede çalıyolar falan,davul bass klavye vesaire.Herifler bide müzikle büyüyünce küçük yaştan,20-30 yaş arası hayvan gibi müzisyen oluyolar. Gospel'e bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adam almış işte bursu zorlama xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yok yauv,alamayacağından demiyorum :) yani bildiklerimi söylüyorum konusu geçince aklıma geldi ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adamlar iyi ve laflar hazırladım =( 2 video da. yani fiziksel herşeyde üstün ırklar dedirtiyolar teorik olsa da, örneği çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Zenciler metale tam girse dağıtırlar da giremediler bir türlü, pek yok /= hep üzülmüşümdür. Girerse olacakların demonstrasyonunu Suffocation'da görebiliyoruz (gitar ve davulda). Adamların kanında var anasını satayım. Bu konuda ırkçı düşünüyorum ben de evet, adamlar daha iyi beyazlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Berklee esssek gibi guzel bi yer ya : ) Baya Turk gidiyo yaz okuluna bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 baterideki amcam süpermiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 essoluessekler orda yasli teyze ayakta duruyo bunnar gozlukleri takmis gormuyo numarasi yapiyolar it oglu itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adamların klibi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 işte bu yuzden biz yakın bir arkadasla zenci bulmalıyız die yıllarca geyik yaptık.blues fest.te bernard allison da gorunce ben geyiği bıraktım ciddi ciddi dusunuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bize Joe diye 16 yaşında basçı gelmişti (zenci değildi) 4 senedir çalıyormuş, hayatımda yaptığım en zevkli müziği yaptım adamda. Groove elemanıydı resmen. Gitarist askere gidince yalan oldu tabi grup. x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Buarada adamlar ünlüymüş yahu :) ben hiç dikkat etmemiştim ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Muhteşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Xaenin said: Muhteşem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar