Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesinde kavga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu raizen değilki sadece din le ilgli herhangi bir konuda hassasiyetini sende belirt seninde üsütüne gelir insanlar seni kıracak yada hoşuna gitmiycek alay edicek bir sürü msj yağar.. ben çok rahatsızım bu durmdan ama dile getirsen anlamı yok
Mesaj tarihi:
Apache said:
bence boş bir adamsın.

özel mesajdan insanlara küfür ederek,seni sevmeyen insanlara ısrarla bir şey anlatarak yaptığın inat değil afedersin hıyarlıktır.
Bence insanların sebeplerini sorgulamadan hüküm vermek hıyarlıkır
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Şaşırdım valla. Bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir, hatta bu kadar yüzsüz bi şey nasıl insan olabilir.
yüzümü kullanmıyorum baktığınızda dötünüz yansısın diye
Mesaj tarihi:
O değilde razien bu üçüncü banlanışın geri dönmekten bıkmadınmı?

Yok madem delikanlı müslümansın, söylesene kur'an da yüzsüz insanlar hakkında ne diyor?
Mesaj tarihi:
Bleda said:
O değilde razien bu üçüncü banlanışın geri dönmekten bıkmadınmı?

Yok madem delikanlı müslümansın, söylesene kur'an da yüzsüz insanlar hakkında ne diyor?

abiler daha once de dedim hala vuruyorsunuz.
adam internet sitesinden banlandı abiler.
bu internet sitesini bu razien arkadaşlık ortamı yada sosyal ortam olarak görmüyor abiler.

adam niye bıksın geri dönmekten sıkılmamıştır ki?adamın hayatı paticik degilki?yada hergün görüştügü merabalaştıgı insanlar paticikten degil?
bu yüzden kime yüssüzluk yapsın bu adam speedtouch modeminemi?

herkesin hayatını kendi hayatınız gibi görmeyin.
Mesaj tarihi:
En çok da bunu seviyorum. Herkesin hayatını çok biliyormuş gibi konuşanlara gülüyorum. Bir insan istenmediği yerde niye devamlı durur dicem ama fikirlerini destekleyen onu tutan insanlar olduktan sonra niye gelmesin o da haklı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...