karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Apache said: razien sevilmediğin ve defalarca atıldığın bir yerde neden inatla duruyorsun?Sen söylemişsin işte ne güzel inat olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bence boş bir adamsın. özel mesajdan insanlara küfür ederek,seni sevmeyen insanlara ısrarla bir şey anlatarak yaptığın inat değil afedersin hıyarlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 konu raizen değilki sadece din le ilgli herhangi bir konuda hassasiyetini sende belirt seninde üsütüne gelir insanlar seni kıracak yada hoşuna gitmiycek alay edicek bir sürü msj yağar.. ben çok rahatsızım bu durmdan ama dile getirsen anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Apache said: bence boş bir adamsın. özel mesajdan insanlara küfür ederek,seni sevmeyen insanlara ısrarla bir şey anlatarak yaptığın inat değil afedersin hıyarlıktır.Bence insanların sebeplerini sorgulamadan hüküm vermek hıyarlıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: Bekaretimi pyro için saklıyorum , ağlarsam makyaj akar ama :( Aşkını yanlış yerde arıyorsun, sen buralara bakın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 orda seni görmüştüm açılamadım :( paticikten tanışmak için üye oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 lol, büyü biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yaş farkı sorun değil gerçekten mutlu olan bir çok çift var :( ben eksiye büyürüm senin için nede olsa mutlaklık var;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dont feed the troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Neyse bu kadar eğlence yeter hadi ben kaçtım colar daha pederin metrese kaptırmadan arabayı alıp dil dersine yetişicem uslu durun annenizi babanızı üzmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Şaşırdım valla. Bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir, hatta bu kadar yüzsüz bi şey nasıl insan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gaylik günah değil mi ? feto atmasın yurttan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hayır ben fetoya ınanmıyoraaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Sparkcaster said: dont feed the troll O da bir canlı dedik ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 razien ölsene hazır mekanında cennet bak okadar inançlısın hem kendine hem bize bi yararın dokusun ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kojiroh said: Şaşırdım valla. Bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir, hatta bu kadar yüzsüz bi şey nasıl insan olabilir.yüzümü kullanmıyorum baktığınızda dötünüz yansısın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hahahah havada aşk kokusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Oha döt oldum sanırım adam çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 "mükemmel bilgili" Yeni Şafak "iyi laf sokuyor" Zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 O değilde razien bu üçüncü banlanışın geri dönmekten bıkmadınmı? Yok madem delikanlı müslümansın, söylesene kur'an da yüzsüz insanlar hakkında ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 :D razien uza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bu ne yüzsüzlüktür. kapıdan kovsan bacadan giriyor. ettiği laflar da çocuk gibi. insan utanır ettiği laflardan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bleda said: O değilde razien bu üçüncü banlanışın geri dönmekten bıkmadınmı? Yok madem delikanlı müslümansın, söylesene kur'an da yüzsüz insanlar hakkında ne diyor? abiler daha once de dedim hala vuruyorsunuz. adam internet sitesinden banlandı abiler. bu internet sitesini bu razien arkadaşlık ortamı yada sosyal ortam olarak görmüyor abiler. adam niye bıksın geri dönmekten sıkılmamıştır ki?adamın hayatı paticik degilki?yada hergün görüştügü merabalaştıgı insanlar paticikten degil? bu yüzden kime yüssüzluk yapsın bu adam speedtouch modeminemi? herkesin hayatını kendi hayatınız gibi görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 En çok da bunu seviyorum. Herkesin hayatını çok biliyormuş gibi konuşanlara gülüyorum. Bir insan istenmediği yerde niye devamlı durur dicem ama fikirlerini destekleyen onu tutan insanlar olduktan sonra niye gelmesin o da haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar