edi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Sen de bayila bayila TRT 1 deki feciat programlari, musamere kilikli egitici dizileri filmler seyretcen di mi :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Müjdat Gezen'le bir söyleşiye gitmiştim. Onun beni en çok düşündüren lafı ' Çocuklar gazeteler ve televizyonlar sanıyor musunuz ki kar ediyorlar? Bunlar sürekli zarar ediyor ama hala devam etmelerinin nedeni sadece kendi şirketlerinin kendilerinin propagandalarını yapmak. ' ..... Ben sadece eğitici olucak demiyorum ki. Mesela 'Çocuklar Duymasın' adlı diziyi seyretmem belki her bölümde oluyordur ama bi tanesini biliyorum lens konusunda başkalarının lenslerini takmak zararlı olabilir gibi bir doktorun ağzından ailenin kızına nasihatlar çıkıyordu. Şimdi bu gibi eğitici şeylerden bir tane her eğlence programı içinde yayınlanma zorunluluğu olsa. Gerçekten çok iyi bir şey olmaz mı bu millet için?[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: edi, 21 January 2004 20:36 tarihinde demiş ki: Sen de bayila bayila TRT 1 deki feciat programlari, musamere kilikli egitici dizileri filmler seyretcen di mi :) bunlari eglenceli yonden yapmak lazim[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Kalhiae, 21 January 2004 20:38 tarihinde demiş ki: ...Ben sadece eğitici olucak demiyorum ki. Mesela 'Çocuklar Duymasın' adlı diziyi seyretmem belki her bölümde oluyordur ama bi tanesini biliyorum lens konusunda başkalarının lenslerini takmak zararlı olabilir gibi bir doktorun ağzından ailenin kızına nasihatlar çıkıyordu. Şimdi bu gibi eğitici şeylerden bir tane her eğlence programı içinde yayınlanma zorunluluğu olsa. Gerçekten çok iyi bir şey olmaz mı bu millet için?... açıkcası eğiticez diye kasım kasım kasılan, "eğlendirirken düşündürelim abi topluma faydamız olsun" diyerekten işi eline yüzüne bulaştıran, hatta olayı abartıp, neredeyse insanlara psikoloji eğitimi vermeye çalışıp işe yaradığına sanan, adına bir de eğlence programı denen şeylerden nefret ediyorum. ha kendi görüşümdür ama boyle abartı şekilde mesaj kaygısı olunca aşırı yapay oluyo bence, o amaca hitaben farklı programlar yapılmalı çok gerekiyosa, ne bu ya ilkokul mu bura "eğlenirken öğrenelim" falan gibi triplere giriyolar bu işin bi yanı bir diğer yanı da şu : toplumun eğitim seviyesinin ilkokul 3-4 civarında olmasından dolayı normal olarak da karşılanabilir aslında, sonuçta neredeyse en fakir evde bile televizyon var, ha ama bence yine yanlış çünkü önüne gelen "eğitim" vermeye çalışırsa olayın cılkı çıkar. BENCE saygılar.[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bu şekilde düşündüğümüz sürece türk sinema sektörünün gelişmesini beklemek vakit kaybı olur. Hababam sınıfında, okul da öğretmenler kötü gösteriliyormuş, kliplerde hemşireler kötü gösteriliyormuş vs. gidersek işimiz zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 KurtLarVadisinde her böLümde 5 ki$i öLüyodur herhaLde ama hiç kimse ben büyüyünce mafya oLacam demiyo[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 1-Bulunan fikirlere laf atılmaktan başka bir şey yapılmıyor. Doğrusunu gösterin sadece yanlış deyip bırakmayın. 2-İnsanların kafasına giren programların arasında bir tane eğitici bir şey koyma zorunluluğu olsa bunun ne zararı olabileceğini anlamış değilim. (Tabiki bunu denetliyecek kuruluşta mevcut olucaktır) Mesela önceden de verdiğim örnek yaptıklarının abartı olduğunu gösterilse saç sakal öpen sayısı ne kadar azalır düşündünüz mü? 3-İlkokulla ne alakası var anlamış değilim sen ilkokuldayken de su içiyodun şimdi de içiyorsun. Kimi şeyler hayat boyu olunca yararlı olabilir. 4-Bugün bulunduğumuz durumu toplumun ahlaki çöküntü içinde oluşunu bizim dilimizin ve kültürümüzün yok oluşunu düşünecek olursak hak vericeksiniz. BENCE.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bi dakka sözlerim yanlış anlaşılmasın. TV eğitim amaçlı da kullanılmalı derseniz sonuna kadar arkasındayım, destek çıkarım. Ancak o quote aldığım yerde Shade "TV sadece eğitim amaçlı kullanılmalı" gibi bir laf etmiş benim lafım bu söze. İnsanların eğlence veya rahatlama için izlediği programları es geçmek ve TV = eğitim aracı olarak görmek mantıksız diyorum..[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: Rewendor, 21 January 2004 21:02 tarihinde demiş ki: Bi dakka sözlerim yanlış anlaşılmasın. TV eğitim amaçlı da kullanılmalı derseniz sonuna kadar arkasındayım, destek çıkarım. Ancak o quote aldığım yerde Shade "TV sadece eğitim amaçlı kullanılmalı" gibi bir laf etmiş benim lafım bu söze. İnsanların eğlence veya rahatlama için izlediği programları es geçmek ve TV = eğitim aracı olarak görmek mantıksız diyorum.. Buna katılıyorum ama yozlaşmanın önüne de geçmemiz gerekiyor. Belden aşağı esprilere , canlı kamera önünde milletin mıncıklanmasına hayır.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Elbette haklısın. Yani espiri yapılır, hani konusu gelir bel-altı espiri de yapılır arada ama suyu çıkartılıp ana konu bunun üzerine oturtulmamalı, insanlara reyting uğruna toplum ahlakını bozucu şeyler sunulmamalı. Mesela BBG, PopStar, Şu evlenmeli yarışma (ismini bilmiyorum) vs gibi yarışmalara da ben tamamen karşıyım, ahlaki çöküntüye sürüklediği ve boşuna insanları gözetleme/dedikoduya ittiği kanaatindeyim. Sınır iyi çizilmeli, ama zamanında iki tarafa doğru da suyu çıkmamalı. Demek istediğim şey şu: Şu an fazla cıvık ve düzeltilmeli ama zamanında TRTnin yaptığı gibi Avrupa veya ABD den dansçı kızlar getirtilip sonra da etek boyları fazla kısa denilerek hepsine kalın külotlu çoraplar giydirilerek sahneye çıkartılmamalı (Lamabada mıydı neydi o grubun ismi.)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Yolda yürürkene patlama olasılığınız olan bir ülkede kalkıp okula saklanıp öğrencileri rehin almaya cesaret edecek kadar gerzek teroristlerden tırsmak biraz garip olmuo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bu nedir yahu yok artık!?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya kardesim sen neler sacmaliyosun ya daha sacma biseyr yazamazdin suraya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Çeşni olsun diye yapmışlardır sonuç itibari ile eğitici olmadığı söylenemez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Pekii, madem show tv, madem hayat bilgisi, koskoca vizyon bölümü ne işe yarar bu forumlarda? Niçin konu dışında tartışıyorsunuz bunu, bu da konu içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Özel okulda okuyan çocukları şımarık sürekli baba parası yiyen hocalarla dalga geçen boş tipler olarak genellediğinden beri izlemiyorum ve kınıyorum o diziyi .[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Rahan, 21 January 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Yolda yürürkene patlama olasılığınız olan bir ülkede kalkıp okula saklanıp öğrencileri rehin almaya cesaret edecek kadar gerzek teroristlerden tırsmak biraz garip olmuo mu +1[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: WindShade, 21 January 2004 20:10 tarihinde demiş ki: bu ulkede nekadar cahil ve saf insanlar var t.v. gibi pontesiyeli cok yuksek bir item'i iyi kontrol etmek lazim unutmayin t.v. her zaman bir egitim araci olmali ancak ozaman bu ulke kalkinir t.v.de kuran derslerinin yani sira turkce dersleride verilmeli bence AAytıım süper laf ya. PC Oyunu oynaya oynaya bu hale geliniyormuş demek ki.. ehehe inventoryme bakıyım bir ne kadar param var? sonra shopkeepera gidip döner +1.5 yerim eheheh[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 "eğlendirirken düşündürelim" çok sevdiğim bir laf, karikatürlere felan çok konu olmuştur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 :lol: süpersiniz ya. olm bu mantıkla televizyonlarda hiç bişi yayınlanmaz.amerikan sinema endüstrisi batar.bi dahada film izleyemezsiniz. "frp çocukları intahara götürüto" ile yarışırsınız walla.hepinizi seviyorum[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 İzlediğim 2 dizi var biri zengin içeriği ve sürükleyici konusundan dolayı ATV'deki "Bir İstanbul Masalı", diğeri de sırf Uğur Yücel'in süper performansından dolayı SHOW TV'deki "Alacakaranlık. Denk geldikçe yine Show Tv'deki "Tatlı Hayat"ıda izlemekteyim. Süper diziler bunlar bence. Show TV'deki dizideki teröristli sahneyi tartışacağınıza ülkenin gidişatını konuşun, bunlar karın doyurmaz.[signature][hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Olcayto - Infiltrator of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ülkenin gidişatını konuşmak doyurur yani?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ne olacak bu memleketin hali abi? aa karnım doydu bi anda euheuhe.. en sevdiğim bir başka laftır "ne bilgisayar oynuyorsun? ne çizgi film izliyorsun? bunlar karın doyurmaz"[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sürekli okul şakaları kopya öğretmen ve ark keklemek yerine biraz atraksiyon yapmışlar işte ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bazi 0-6 ya$ arasi arkada$larimiz, hic bir $ekilde konu hakkinda bilgi sahibi bile olmadan, sorumluluk, tela$lanma, kinama nedir daha bu kelimelerin anlamini bilmeden bu thread'e cevap yazmi$lar. birakin ben kinamamdan vazgeciyorum. bole sazan, bole du$uncesiz bir kac insan vardi eskiden $imdi sayilari git gide artti. yazik sadece. ne kadar sazan var forumlarimizda, eskiden boylemiydi paticik? yazik.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar