Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 penguenden bayadir gordugum en iyi kapak yani ekstradan konusmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abi yine "kapak" yapmislar.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Süper "kapak" olmuş, ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ahhahahaha süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ahahahahahahahahahah mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Aahahhadhadasda çok iyiymiş. Takvim de vardı dimi lan bu hafta. Çıkıp alıyım bugünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 süper(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kapak süper..öşedeki takvim var yazısını gördüğüm iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 azuha gül'ün tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bi kapakta -ne biliyim, örnek veriyorum- sınıra gidip canlı kalkan olacağını ilan eden ama sonra "aa vazcaydık biz yahu.. biz konuştuk grup olarak, şimdilik öle bişiye gerek yok" diyen, yan çizen kardeşlerimiz, mükemmel barış yanlıları hakkında da yapsalarmış keşke. en azından daha dişe dokunur bişiler olurmuş yoksa her parti kendi kadrosunu -amiyane tabir ile Allahına kadar- yerleştirir (bkz. olacak o kadar serileri, gırgır etc.) yeni bişi yok yani. muza basıp düşen adam kadar yenilikçi bir kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Slat said: azuha gül'ün tipe bak o gül değil sanırsam yaa bende ilk gül diye düşündüm gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Değil değil Gülü çeneli çiziyorlar. Yiğit Özgürün öyle efsane bi karikatürü vardı -Hişş çeneli ne yiyosun sen? -Kopenak krakerleri. İster misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Viktor deniz baykalı geçtin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 heh dasaa'ya katılmadan edemiyorum. dedim hatta bir alt-anlamı filan mı var diye baktım biraz daha, bu kadar bayat olmamalı düşüncesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 o gül. edit : evet bir akp li memur örneği de olabilir. yalnız "hohoho" yu şimdi gördüm süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 gül değil o ya default akp'li vatandaş tipi örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 asdfs süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Silphatos said: gül değil o ya default akp'li vatandaş tipi örneği. default ırkçı/faşist ornegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 eyvallah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Silphatos said: gül değil o ya default akp'li vatandaş tipi örneği. ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 AKEPE hükümeti hiçte böyle şeyler yapmaz Yalan yanlış bi kapak olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dasaaaya katılmıyorum hatta laflar hazırladım. Noel Baba hristiyanlara ait bi kavram, başka bi partiye bu espiri akpye olduğu kadar komik olmazdı. Ortada yeni bir durum olmaması ayrı, kapağın komikliği ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hayır bence dogrulari gosteren bir kapak fakat kapak olacak bir nitelik taşımıyor.Dasaa nın dedigi gibi bugüne kadar hangi iktidar kadrolaşmadıki? her başa gelen parti kadrolaşır,burda akp nin ayrıcalıgı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yargı kadrolaşmaz efenim Kadrolaşmanında bir adabı vardır. Yahu izmitte kapıcı bile değişti komik ama gerçek bizim bölgenin kapıcısı değişti yahu. Fakir komşu borçlu komşu evine 2 akp bayrağı astı toplantılar düzenlediler evde 3 ev aldı şimdi.Üstüne birde tanıdıkları kapıcıyı getirdiler var mı böyle bi mevzu ? ulan bu akepe babamı bile değiştirirse şaşırmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar