KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paticik başındayken, birden deprem oldu korkuyorum.. çok korkuyorum bilkentte baya bi hissettim sanırım 4.7 civarı hissettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Korkma yavrum hepsi geçicek (Uff çok ciddi bir konu aslında özür dilerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Sismograf mısın abi. 4.7 sine kadar yazdın ya. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahahahaha öldüm marloon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hahah adam hissetmiş :) Geçmiş olsun. Korkma. Öncü şok olabilir yalnız. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yok abi olmasın.. walla çok kötüyüm.. 5.9 merkez sanırım öle hissettim onu da yazam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ARKADAŞ BEN JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ OKUYORUM AKLIM OYNADI YAZDIKLARINIZI GÖRÜNCE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bilkentte deprem hissediliyor mu ? vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 daha bi hissediliyodur gibi sanki. gerçi belli bi kesim de hiç hissetmeyebilir ( akşamcılar, eller havayacılar, kafası güzeller ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 geçer zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 PENSE VEREYİM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 soyle deprem falan olmasa gizli ankaralilari goremicez forumda dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Biz hissetmedik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kingpin said: soyle deprem falan olmasa gizli ankaralilari goremicez forumda dsfds. aynen ha, bulusma reklami yapiyodum obur topicte sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 son açıklamalara göre can kaybı yok ve 343 ev oturulmaz halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 geçmiş olsun tüm ankaralılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 istanbulda deprem olcak kızım ankara yaz sen diyen aileme selam ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bilkentte hissedilmez mi yahu :d altımdaki sandalye gidip gidip geldi ne diyosunuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 biz hergün istanbul başınıza yıkılacak nüfusun yarısı ölecek diye haberler dinliyoruz sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 durun yahu daha bu ne? neler gelicek daha ehe ehe bunlar hazırlık ısınma turları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ankara'da deprem ara sıra hafif şiddetlide olsa devam ediyor. kandilli rasathanesi'nde 6-7 tane 3 şiddetindeki depremden sonra 4'e çıkıyor tekrar 3'e düşüyor. bazıları gerçekten çok rahatlıkla hissedilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Dedem eve geldiğinden son 1 haftadır salonda yatıyordum zaten. Avizelerin şıkırtısı süper eşlik ediyor uykuma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben de havadan nem kapar hale geldim .. 17 ağustos'un bıraktığı bişey herhalde .. iki de bir deprem oluyo gibi geliyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bende valla yatakta gaz cıkarıyorum deprem oldu sanıyorum 2 köpek havlıyo deprem olacak sanıyorum kalbim atıyo deprem olucak sanıyorum. of çok kotu bi durum her gece neredeyse aynı şeyleri yaşıyorum 10 sene olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 deprem olsun yikilsin heryer ölelim yeter yasamak cok bezdirici /emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar