Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu said: vallahi bu sondu. ... deyip sonra 2 mesaj daha atınca dönüp editleyecek kadar da düşmüşsün, failler silsilesi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oha neleri takip ediyor insanlar. ya siz hakikaten ilginç insanlarmışsınız. suç bende ciddiyim bende ki kalktım gece gece bir düzeyli ve 5 şıracıyla tartışmaya girmişim. BAK BAGGIO VALLAHİ BU SON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu şu anda o kadar aciz bir duruma düştün ki, sırf haksızlığını kabul etmemek için etrafındakilere saldırıyorsun. Bu zavallılığının üstüne gidip sırf seni daha fazla ezmek için ezmeyeceğim, bu gece bu konuya attığım son mesajdır. Yarın kafan normalken konuyu tekrar okuyup şu durumunun rezilliğini anlarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Forumda ezmece, rakı mezesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu said: BAK BAGGIO VALLAHİ BU SON Önemsiz gösterip kıvırma/üste çıkma çabanı anlıyorum da, önemsemesen dönüp eskisini editlemezdin be Mumu, biraz düşün ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 joscelin, son demiştim yine mesaj atıyorum farkındayım. fakat şunu söylemem gerekiyor. öncelikle altına almak cümlesiyle başladın konuya. dedim ki ben seksten bahsetmiyordum, kabul etmedin. üzerine hakaret etmişsin dedin bununla ilgili hiç bir şekilde inkâr içeren bir mesaj atmadım ve üzerine zekâsız diyerek arkasında durdum. sarhoşum içiyorum dedim, VAY YALANA BAK dediniz. editlediğim mesajı editlediğim için abuk subuk laflar ettiniz. kurduğum cümleleri kendinizce yorumlayıp bana sundunuz, onu demek istemedim dedim, textbook'a uygun hareket ediyorsun dediniz. ben böyle aciz duruma düşmüşsem eğer, tamam haklısınız ben aciz duruma düştüm. ezildim. yerden yere vurdunuz çünkü siz haklısınız. aferin diyorum size. kimseye en ufak saldırım olmadı burtonesk dışında. ne sana ne başkasına laf söylemedim, siz sırf burtonesk'in arkadaşları olduğunuz için tonlarca laf ettiniz. baggio'nun bana bu kılı nereden geliyor bir tek onu anlayamadım ama gerinizin arkadaşınızı savunma amaçlı konuştuğunuzu biliyorum. lütfen bu konu burada kapansın. 3 sayfa gereksizce tartıştım sizinle. ben ilk mesajımın hala arkasındayım. istersen bırak sinema tv film tv okumayı spielberg olsan, bir filmi beğendi diye insanlara düzeysiz diyemezsin. bende hata, şu özet şekilde atsaydım en başta mesajı hiç biriniz fırlayamayacaktınız deliklerinizden. eşeklik benim eşekliğimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paticiğin kuralı bu, aynı fikirde değilsen tek hücreli canlıdan farkın yok onların gözünde, alışıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 selam. uyanık olsaydım keşke, bu kadar uzamazdı belki. mumu, beğeni düzeyini saygıyla karşılıyorum. uykum var, uyumaya döneceğim; sırf arkadaşlarını gaza getirmiş denmesin diye yazdım bu mesajı da. yoksa açıkçası ne bu gerizekalı film, ne senin lafların, ne film zevkin, ne okuduğun bölüm, ne de hayatındaki herhangi bir şey benim iplediğim herhangi bir şey değil. düzeysiz dememi kişisel alıyorsan, hediyem olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu said: baggio'nun bana bu kılı nereden geliyor bir tek onu anlayamadım ama gerinizin arkadaşınızı savunma amaçlı konuştuğunuzu biliyorum. Kılım falan yok abi, haksızsın işte. Kendin aynı boku yediğinde sen haklısın, başkası sana genelleme olarak laf ederse gene sen haklısın, birileri onu savunursa ya sana kişisel garezi var ya da diğer insan arkadaşı olduğu için savunuyor, bu kadar mı dar görüşlü, sığ bir adamsın? Değilsin diye biliyordum ama şüpheye düşmeye başladım. Joscelin'in mesajlarının işine gelen kısımları hariç neredeyse hiçbir mesajıma cevap vermiyorsun, bütün mesajların da hakkaten "textbook" yani, yok sarhoşum yok bende kabahat. Geçelim bunları artık, al benim 2-3 tane olayları güzel açıkladığım mesajımı quote et cevap ver çok meraklıysan. Veremiyorsan da bu sözde umursamaz havalarını bırak. Özetle senin yaptığın şeyi bir başkası sana yaptı diye 10 kat hakaret içeren bir mesaj atıyorsun, sonra seni haksız bulan 6-7 kişi varken hala diyorsun ki "hepiniz arkadaşısınız ondan haksızsınız, bacyonun da bana özel gıcığı var ondan haksız, tek haklı benim ehühe". Pişkinlik, ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ehah bu kadar haksızlık yapmayın filme valla bak. filmin hedef kitlesi çok küçük bi kitle evet farkındayım, ama bu kitle gerizekalılar kitlesi değil kesinlikle eminim ona, 13 yaş kitlesi de değil. genelleme yapıcam farkındayım ama mesela kesinlikle kadınlara hitabetmediğine de eminim filmin, çünkü erkek muhabbeti gibi bi film bu. 3-5 erkek bira+cips+dvd yapıp öküz öküz gülecekleri zaman dr. strangelove yerine bunu tercih edebilirler bu tamamen tarzla alakalı bişey ve sonrasında 3-5 gün "kalp atacak aga" muhabbeti çevirebilirler. ftv okuyan birinin kurgu, senaryo, görüntüler olarak çöp gibi bulmasını gayet anlıyorum ama eminim ben bu filme zuzuzu diye gülen ftv hocasının olması ihtimali de sıfır değil. ilginç şekilde filmin muhabbetini açtığımda ortamda leş gibi abi diyenle oha çok gırgır diyen benzer adamlar görebiliyorum (kimsenin geri zekalı olmadığı bir ortam tabi) Çılgın dersane benzetmesi de şaka gibi olmuş ki yönetmeni Ahmet Yılmaz, her kare de Ahmet Yılmaz karikatürü kokuyo diyebilirim. espiriler herkese hitab etmiyo, recep ivedik espirileri gibi de değiller, boş gibi de görünebilir sanatsal açıdan. ama ben çok sevdim fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Bir paticik klasiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 edit: çift gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mumu said: recep ivedik izleyip gülen iğrenç insanımız bu filmi beğenmiyor. bana da bu komik geliyor. ne gerizekalı bir ülkede yaşıyoruz ya. gidin muro izleyin. mumu kimseyi tanımam etmem savuncak kimsemde yok ama sen haksızsın, şu üstteki mesajın bile insanı deli etmeye yeter, gece bu mesajına takıldım birşeyler yazsam ağır yazacaktım neyse dedim yattım, hadi içiyorum demişsin verdiğin cevaplar umarım alkol yüzündendir de sabah bakınca sende hatanı anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konu kapansa artık iyi olacak,filmi tartışmak yerine birbirine ayar verme çabalarına girişilmiş,kitlenmesin konu o yüzden lütfen bitirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 şimdi izledim eğlendim. şarapla mesir macununu denicem bi ara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bence mumu haklıda çok sert çıktığı için haksız konumuna düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Hanım mısır nerde olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 selam. eksik kalmayım diye sırf. hatta database boşa gitmesin du sevgili günlük. ne uyumuşum be. amatör radyoculuk lisansı almak istiyorum ama ne soruyolar zor mu kolay mı nereye çalışcaz falan hiç bi fikrim yok. aslında mallık bende şöyle bi savursam popom ulaştırma bakanlığına çarpacak git sor de mi? seviyorum seni günlük sadece açılamadım henüz. cesaretimi toplamam lazım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 filmi berbattı.fakat gülenlere saygımız sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Şafak Sezer'î sevmem ama film'de kahkaha attığım 1-2 yer vardı. Başarısız denemez bence, ne filmler var başarısız denicek buna demek ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2 saatlik filmde kahkaha atılacak iki yer bulduysan başarısızdır abi. skeç yapsalardı o zaman. ne diye o kadar para harcamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 millet ne güzel tartışıyordu ya niye bitirdiniz? ölüyorum bilirkişilere ve sosyologlara. konuyu takip ederek anlayamadım filmin konusu ne birisi söyleyebilir mi? şafak sezer'den başka oyuncular kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 film bana göre de çok kötüydü. he ben yerinde küfüre çok gülerim 2-3 sahnesi güzeldi. ama boşa vakit kaybetmeyin filmin konusunu okuyun 2 dakika alır facebookta filmden komik sayılabilecek sahnelerin bulunduğu 3-4 dakikalık bir video var oturun onu izleyin bitsin olay gerisi zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ne demiş Cenk-Erdem Cana gelceğine damacana gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 1-2 güzel espri ve eyşan özhim var:) Gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar