Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal Damacana

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Mumu şu anda o kadar aciz bir duruma düştün ki, sırf haksızlığını kabul etmemek için etrafındakilere saldırıyorsun.

Bu zavallılığının üstüne gidip sırf seni daha fazla ezmek için ezmeyeceğim, bu gece bu konuya attığım son mesajdır. Yarın kafan normalken konuyu tekrar okuyup şu durumunun rezilliğini anlarsın umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

joscelin,

son demiştim yine mesaj atıyorum farkındayım. fakat şunu söylemem gerekiyor.

öncelikle altına almak cümlesiyle başladın konuya. dedim ki ben seksten bahsetmiyordum, kabul etmedin. üzerine hakaret etmişsin dedin bununla ilgili hiç bir şekilde inkâr içeren bir mesaj atmadım ve üzerine zekâsız diyerek arkasında durdum.

sarhoşum içiyorum dedim, VAY YALANA BAK dediniz. editlediğim mesajı editlediğim için abuk subuk laflar ettiniz. kurduğum cümleleri kendinizce yorumlayıp bana sundunuz, onu demek istemedim dedim, textbook'a uygun hareket ediyorsun dediniz.

ben böyle aciz duruma düşmüşsem eğer, tamam haklısınız ben aciz duruma düştüm. ezildim. yerden yere vurdunuz çünkü siz haklısınız. aferin diyorum size.

kimseye en ufak saldırım olmadı burtonesk dışında. ne sana ne başkasına laf söylemedim, siz sırf burtonesk'in arkadaşları olduğunuz için tonlarca laf ettiniz. baggio'nun bana bu kılı nereden geliyor bir tek onu anlayamadım ama gerinizin arkadaşınızı savunma amaçlı konuştuğunuzu biliyorum.
lütfen bu konu burada kapansın. 3 sayfa gereksizce tartıştım sizinle.

ben ilk mesajımın hala arkasındayım. istersen bırak sinema tv film tv okumayı spielberg olsan, bir filmi beğendi diye insanlara düzeysiz diyemezsin.

bende hata, şu özet şekilde atsaydım en başta mesajı hiç biriniz fırlayamayacaktınız deliklerinizden. eşeklik benim eşekliğimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

selam.
uyanık olsaydım keşke, bu kadar uzamazdı belki. mumu, beğeni düzeyini saygıyla karşılıyorum. uykum var, uyumaya döneceğim; sırf arkadaşlarını gaza getirmiş denmesin diye yazdım bu mesajı da. yoksa açıkçası ne bu gerizekalı film, ne senin lafların, ne film zevkin, ne okuduğun bölüm, ne de hayatındaki herhangi bir şey benim iplediğim herhangi bir şey değil. düzeysiz dememi kişisel alıyorsan, hediyem olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
baggio'nun bana bu kılı nereden geliyor bir tek onu anlayamadım ama gerinizin arkadaşınızı savunma amaçlı konuştuğunuzu biliyorum.

Kılım falan yok abi, haksızsın işte. Kendin aynı boku yediğinde sen haklısın, başkası sana genelleme olarak laf ederse gene sen haklısın, birileri onu savunursa ya sana kişisel garezi var ya da diğer insan arkadaşı olduğu için savunuyor, bu kadar mı dar görüşlü, sığ bir adamsın? Değilsin diye biliyordum ama şüpheye düşmeye başladım.

Joscelin'in mesajlarının işine gelen kısımları hariç neredeyse hiçbir mesajıma cevap vermiyorsun, bütün mesajların da hakkaten "textbook" yani, yok sarhoşum yok bende kabahat. Geçelim bunları artık, al benim 2-3 tane olayları güzel açıkladığım mesajımı quote et cevap ver çok meraklıysan. Veremiyorsan da bu sözde umursamaz havalarını bırak.

Özetle senin yaptığın şeyi bir başkası sana yaptı diye 10 kat hakaret içeren bir mesaj atıyorsun, sonra seni haksız bulan 6-7 kişi varken hala diyorsun ki "hepiniz arkadaşısınız ondan haksızsınız, bacyonun da bana özel gıcığı var ondan haksız, tek haklı benim ehühe". Pişkinlik, ne diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ehah bu kadar haksızlık yapmayın filme valla bak.

filmin hedef kitlesi çok küçük bi kitle evet farkındayım, ama bu kitle gerizekalılar kitlesi değil kesinlikle eminim ona, 13 yaş kitlesi de değil. genelleme yapıcam farkındayım ama mesela kesinlikle kadınlara hitabetmediğine de eminim filmin, çünkü erkek muhabbeti gibi bi film bu. 3-5 erkek bira+cips+dvd yapıp öküz öküz gülecekleri zaman dr. strangelove yerine bunu tercih edebilirler bu tamamen tarzla alakalı bişey ve sonrasında 3-5 gün "kalp atacak aga" muhabbeti çevirebilirler.

ftv okuyan birinin kurgu, senaryo, görüntüler olarak çöp gibi bulmasını gayet anlıyorum ama eminim ben bu filme zuzuzu diye gülen ftv hocasının olması ihtimali de sıfır değil. ilginç şekilde filmin muhabbetini açtığımda ortamda leş gibi abi diyenle oha çok gırgır diyen benzer adamlar görebiliyorum (kimsenin geri zekalı olmadığı bir ortam tabi)

Çılgın dersane benzetmesi de şaka gibi olmuş ki yönetmeni Ahmet Yılmaz, her kare de Ahmet Yılmaz karikatürü kokuyo diyebilirim.

espiriler herkese hitab etmiyo, recep ivedik espirileri gibi de değiller, boş gibi de görünebilir sanatsal açıdan. ama ben çok sevdim fds
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
recep ivedik izleyip gülen iğrenç insanımız bu filmi beğenmiyor.

bana da bu komik geliyor. ne gerizekalı bir ülkede yaşıyoruz ya. gidin muro izleyin.

mumu kimseyi tanımam etmem savuncak kimsemde yok ama sen haksızsın, şu üstteki mesajın bile insanı deli etmeye yeter, gece bu mesajına takıldım birşeyler yazsam ağır yazacaktım neyse dedim yattım, hadi içiyorum demişsin verdiğin cevaplar umarım alkol yüzündendir de sabah bakınca sende hatanı anlarsın
Sosyal ağlarda paylaş

selam.
eksik kalmayım diye sırf. hatta database boşa gitmesin du

sevgili günlük.
ne uyumuşum be. amatör radyoculuk lisansı almak istiyorum ama ne soruyolar zor mu kolay mı nereye çalışcaz falan hiç bi fikrim yok. aslında mallık bende şöyle bi savursam popom ulaştırma bakanlığına çarpacak git sor de mi? seviyorum seni günlük sadece açılamadım henüz. cesaretimi toplamam lazım <3
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...