Aiko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 3 5 güzel espri dışında bence vasat bi film, salondakiler sadece küfürlere gülüyodu ama orjinal küfürler vardı yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 1 haftalık PC yokluğu üzerine yurtta da yapacak şey bulamadığım için zorla girdiğim bir film... Hayatımda izlediğim en berbat filmlerdendir,böylesine amaçsız,böylesine gereksiz,böylesine böylesine der her türlü kötü yorumu yapabiliriz.Tek bir iyi yanı bile yok. 1-2 tanesi dışında bir tane bile yüzümün gülümsediği espri yoktu,hayatımdan çalınan zamanı geri istiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Maskeli Beşler: Irak'tan da mı kötüydü :( İndirmeye bile vakit ayırmayacağım öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 filmin ada bak hiç fragmanını bile görmedim ama mehmet ali erbil, şafak sezer, peker açıkalın dan biri oynuyodur eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 şeytan (exorcist) filmiyle tesis geçmişler işte, azck da cep doldurcaklar vakit nakittir demiyosanız belki izlenebilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Maskeli Beşler: Irak filmine verdiğim nakite de vakite de acımıştım. O yüzden hiç tavsiye etmiyorum izlemememe rağmen. Bir Şafak Sezer faciasıdır. Edit : Fragmandan bu kadar yorum çıktı. İzlesem küfür bile edebilirdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 işleri güçleri yok mu bu adamların da bu kadar para harcıyorlar gereksiz yere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Genç sanatçılar, yönetmenler, öğrenciler... herkes tarafından protesto edilip vizyondan kaldırılması, TV de hiç gösterilmemesi, DVDsinin çıkmaması, bütün kopyaların silinmesi gerekir bana sorun. Daha sonra buna önayak olan herkesin özür dileyip bir daha böyle hatalar yapmiyacaklarını söylemeside iyi olur. Sonrada biz bunu nasıl unutucağımızı düşünmeliyiz. Filmin afiş, fragman, çekim, oyunculuk ve benzeri sanatsal hiçbir değeri yoktur bana sorarsanız. O yüzden emektir, saygı gösterilmesi gerekir denemez. Hiç bir emek bu kadar rezil birşey olarak sonuçlanamaz. Yeni yetişen sanatçılarımız işlerinin seyredilmesi için Şafak Sezer gibi televizyona çıkıp yalvarmak zorunda kalmasın. *pissed* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 filmi izlemedim ama her zamanki kadro ile nasıl bi film olacağı hakkında bi fikrim var: kesinlikle berbattır. birileri şafak sezer ve arkadaşlarını durdursun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 İzleniyo ki ısrarla çekiyolar. Sinemaya gideyim dedim, zira finallerim bitiyor bugün, salonlara bakıyorum istisnasız heryerde bu film ile "maskeli beşler kıbrıs'ta" oynuyor. O sırada bir süredir gelmesini beklediğim 4 luni, 3 saptamani si 2 zile (4 months (4 months, 3 weeks and 2 days) koskoca İstanbul'da yalnızca 3 tane sinemada oynuyor. Yahu nasıl olabiliyor böyle bir şey, benim aklım almıyor. Yani insanların çok çok ama çok büyük bir kısmı, Kutsal Damacana'yı tercih mi ediyor 4 luni...'ye? Yazık abi ne diyeyim... Sonra da "Türk Sineması niye gelişmiyor", gelmişmez tabii... Gelişmesini isteyen mi var allah aşkına... edit: nevarneyok.com'dan bakıp yalnız bakırköy demiştim de beyazperde 2 sinema daha gösteriyor, bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 karpuz ne bekliyordun abi? Bizim halkımız çılgın dershane adlı o beyinsiz yapıma SÜPER FİLM LAN diyebilecek düzeyde.Aynı dönemde çıkmış kaliteli sanat filmlerimiz gişe yapamazken,bu filmin şuan ikincisi çekiliyor gişe başarısı sayesine. Bizim milletimizin sinemaya bakışı bu malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hhaha cılgın dershane filmi sanki can sıkıntısından çekilmiş bir film gibi ilk film ne rezildi öyle ya :D kardeşim bile daha güzelini yapar eminim ne oyunculuk var ne doğru düzgün konusu anca karı gösteriyorlar nasıl gidip izliyorlar anlamıyorum birde cogu sinemada 2 salonda gösteriyorlar sakın gitmeyin pişman olursunuz ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 inanmıyorum ya neredeyse gidicektim bu filme.. herkes çok iyi diyo, hatta çok iyi bi gişe başarısı yakalamış, çok komikmiş vs.. iyi ki pati var hayatımızda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 DarkRider said: Bizim halkımız çılgın dershane adlı o beyinsiz yapıma SÜPER FİLM LAN diyebilecek düzeyde ben de o düzeydeyim. gayet yılışık , komik , saçma , ama izlenilesi . yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oç diyor adam kopuyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 her zaman için bir filme fragmana bakmadan önce afişten yola çıkarak gidilirmi gidilmezmi diye fikir yürütürüm allahıma bin şükür daha hiç yanılmadım sırf arkadaş hatırı için oda ikna etmek için kendimi yırttığım halde ama nafile eli mahkum girmek zorunda kaldım gittim verdiğim parayı geçtim o giden 1.5 saatimi geri istiyorum ben hayatımdan 1.5 saat eksildi kayboldu :( kabul efektler çok iyiydi korku filmi yapsalarmış komedi yapacaz diye kasmadan daha gerçekçi daha düzgün bişey olabilrimiş sanki ama konu bütünlüğü yok espriler saçma salak yıldomudur nedir o ne alaka hemen cevap vereyim kel alaka alakasız gözükmeler saçma sapan çıkışlar rezil espriler (bir iki tane güzel espri ve küfür vardı ama 1.5 saati boğulmaktan kurtarmayı geç can simidi bile atamıyor) diyorum ve 5 üzerinden -eternity diyorum ve konuyu tıkıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bu film benim hoşuma gitti biraz da olsa...Kendimi embesil gibi hissettim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Bence recep ivedekten 10 kat iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Öl lütfen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Komedi filmi yapmak kolay geliyor heralde bizim sinemacılara ama beceremiyorlar birtürlü. Komedi kolay değil,önüne gelen yapmamalı. Böyle rezaletler çıkıyor işte ortaya. Ama birşey benim de dikkatimi çekti,efektler iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ben beğendim ya, özellikle kaptanla gemideki muhabbet çok hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Ben de duydum hiç beğenilmediğini ama izledim geçen gün TV'de güzelmiş. Ayrıca senaryo Ahmet Yılmaz o yüzden karikatür tadındaydı bazı espriler hakikatten. Az önemli spoiler: Mesela sonunda çıkan yaratığın "Ben arkadaşın yancısıyım abi" demesi maskeli beşler ekibinden çıkmadığını belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 KALP ATACAK AGA KALP MÜHİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 film kötüydü, ama gülmedim mi? güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bastım kutsalı... bir sağdan, bir soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar