adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hadi herkez en emo,en gotik düşüncelerini yazsın buraya hep beraber ağlıyalım... hatta başliyim ben hayat çok berbat kültablam doldu dökmeye üşeniyorum lanet olsun böyle hayata:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 böyle puşt gibi ibne gibi bişey bi de çok sıkıcı:( ayrıca finaller de yaklaşıyo:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yaa ama ayıp oluyor yani hayat diye bir insan ismide var adı hayat olanlara yazık değilmi puşt falan demişiz şayet benim adım hayat sizi bilmem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kimseye güvenemeyeceğin, tek başına yol aldıgın, pislik dolu bi yol evet mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hayat bok gibi.. kötü kötü kötü! lam hep sorun çıkıyo hacı! al sana son sorun; danışman seçme formunu teslim etmemiştik biz.. yarına vericez.. ama bizim formlar kayıp. bi sürü onay gerekiyor bi de. daha kötüsü ihtiyaç olduğunda hiçbir zaman size yardım edecek bi elder, tecrübeli bi abi/abla falan bulamazsınız. sıçar kalırsınız.. hayat bok gibi, biz sıçtık. e nooldu şimdi? etrafı bok götürüyor.. evet. -bu işten kötü kokular alıyorum watson +dikkat edelim efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hayat bok gibi hep montla sıçıyorum okul iş güzel aşk bok X( yarın sarhoş olcam ben parti var çünki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 güzel aslında da hep gizliyo şerefsiz o güzelliği, ara ki bulasın. buldunmu da çok güzel. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 keçiboynuzu gibi lam.. 2gr bal için 2kilo keçiboynuzu yiyorsun.. güzel falan da değil hayat.. bildiğin çirkin bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Hasta ettin beni hayat. Küstüm olm konuşmuorum. ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ne olum u lan kızım ben lütfen böyle küfür falan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 benim montla sıçmam bile mümkün değil, kaban var sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kodu mu oturtuyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 rayka said: ne olum u lan kızım ben lütfen böyle küfür falan ayıp ablacım çık aradan! gerçi benim adım hayat falan olsa hemmen değiştirirdim.. bütün millet küfrediyor lam her gün! ne bilim şuküfe, şazimend, münşüre falan bile olabilir hayat yerine.. gaz gibidir.. gümbür gümbür gelir.. fosss çıkar. kötüdür bilakis. öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Vapurlar filan işte böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 iyi iyi kullanma kılavuzu lazım yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 lanet bir serseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben mi hayat mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hayat çok berbat özellikle aşk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sıvımsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hepiniz geberin. HEPİNİZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 güzel, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sıkılmaz mısın ama o zaman tek başına?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ŞÖYLE (tu) BELKİDE BÖYLE (td) ANCAK NASIL OLCANA BİR TEK SEN KARAR VEREBİLİRSİN GENÇ DOSTUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar