BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Evet 2008 sonrası için ilk buluşma ayarlamalarını yapmaya başlayalım artık :) . Daha plan filan tam olarak hazır değil ama zamanı belirlersek gerisi gelir zaten. Ama akşama adekse kayalım derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sen o saçları bi siyah yap önce sonra bulusma işlerine kalkıs hadi güzelim:D B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 off bende çok gelmek isterim eğer maddiyatı düzeltirsem gelicem istanbula.Gına geldi çok sıkıldım izmirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ben saçım yokken bile buluşma ayarlıyordum bu nedir ki peh :cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 adeks uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bende geleyim bu sefer (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Lan partyye şu an sıcak bakmasam da (para) gündüz gülmeye eğlenmeye varım :D Finallerin sonucuna göre emo bi şekilde gelebilrim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evt geliorm bu sefer hayde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 multi socialsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Cuma gecesine denk getirilirse gece Adeks'e de kalırım büyük ihtimal,gerisinde zor gibi ama gelmeye çalışırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Adekse akarsak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 14'ünden sonrasında yapın geleyim, finallerim 14'ünde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 evet finallerden sonra en makbülü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 25'inden önce olsun da ne zaman olursa olsun, tabi herkese de uygun bir gün olsun. Ya da 26'sından sonra da olabilir. 26'sından sonra olursa hele 2 gün bile sabahlarım gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 14 sonrası bana da uyar, 7'sinden sonra bitiyor zaten final falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 lan party e donusucekse cod4 bf2142 tf2 olan bıyer olsun bıde havanlandırması ıyı olursa ıı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bf2142 yerine bf 2i tercih ederim abi ben :D ama bf nin her türlüsü kabulum lan party olursa ayarlamaya çalırırm ama cok zor gibi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ya su postları okuyup özeniyorum insanlara. ben ne kadar işsizim her allahın günü bana uyuyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Evet 2 hafta sonrası mı 3 hafta sonrasımı ? Mekan olarak Taksimde Orta DÜnya adında bir frp cafe bara götürmeyi düşünüyorum. Frp de oynayabiliriz. Ayrıca cafe ve bar olduğu için sohbet şansıda olucak oynamak istemeyenler için. İstediğimiz tarz müziği çalıcakları için sorunda olmıycak bir yer. Fiyatlarıda uygun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 3 hafta sonra olsun. 2 hafta sonra stüdyo ile dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Phyx said: ya su postları okuyup özeniyorum insanlara. ben ne kadar işsizim her allahın günü bana uyuyor =( Manyağa bak, ne güzel lan işte. Benim de böyle dertlerim olsa keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ne frpsi ya gidip içicez çakayım frpye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 alkollü mekan zaten içilir eğlenilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar