NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Yeni koruma sistemi neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 koruma sisteminden kastı sanırım hesap koruması? anti cheating değil di mi bahsettikleri şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet hesap koruması nasıl birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 emaile kod geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya işlemcini intel teknolojisi ile (sadece desteklenen intel işlemciler, oh wai..) hesabına bağlıyor işte. böylece senin pc'den başka kimse giremiyor sen istemedikçe. ha 2 sistemim var laptopla da takılıyorum diyenler için de yollarını ayarlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 o olay ilerde yaygınlaşınca bölgeye göre sınırlama, fiyatlandırma, hatta banlamalar falan ofof dehşet şeyler yapar firmalar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 evet aslında bi nevi fişlenmiş oluyosun, ban yedin mi o pc ile dönemezsin bi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Şimdi adamlar Silphatos bizim amca oğlumuz çok seviyoruz onu ona %50 indirim bu nolaxta şerefsizin önde gideni onada tam fiyattan kakalıyalım derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bana beleşe veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 FUCK YOU MAN FUCK YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4045988/BALLS-OF-STEEL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya arkadaş dragon age 2 hediye etmişti pre-order. ben de daha çıkmadan pre-load yaptım. bitti release i bekle diyordu. şimdi baktım hala release i bekle diyor. ama oyun çıktı bile. neyi yanlış yapıyorum. oyun ready de. ama playe basınca release filan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Çıkış tarihleri konusunda Amerika-Avrupa arasında falan farklılıklar olabiliyo, benzer bi durumu TDU2'de yaşadım ben. Tam bilmiyorum farklı tarihlerde mi çıkıyo official oalrak da, aklıma gelen ilk sebep bu. Edit: Evet 11 Mart'ta çıkıyomuş Avrupa'da. O günü beklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hmm. ok sağol. peki steam i amerikada gibi gösterip oyun yuklenince geri alma sansım var mı? boyle bir cakallık isler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Valla tahminen ilk kaydolurken girdiğin adresin olduğu ülkeye göre ayarlıyo bölgeni, o yüzden değiştirilebildiğini pek sanmıyorum. Ama böyle bi şey olsa bile muhtemelen yasalara veya Steam'in kullanım kurallarına aykırıdır. 3 gün daha sabredin bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mafia II 7.5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oha, satmadı anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bişey sorucam steam'in orjinal sitesinden k.kartı ile steam alınca faturaya tl olarak mı gözüküyor? çok mantıksız bişey sordum biliyorum ama bilemedim şimdi vardır bi bilen heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 döviz olarak çıkıyordu hatırladığım, valve corp filan adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 anladım çok sağol. adamlar 10$ lık şeyi 25 liraya satıyorlar şaka gibi ya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kredi kartıyla yurtdışından yapacağın her alışveriş dövizle olur, banka fatura ederken kendi kur fiyatına göre hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 snarveien said: anladım çok sağol. adamlar 10$ lık şeyi 25 liraya satıyorlar şaka gibi ya : ) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 almanya hep deli gibi kazık yiyo lan. size 7.5 $ olan oyun bize 12.5 € sanki $, €'yu eziyomuş gibi bi tripteler ya da almanya deli gibi vergi alıyo. ki sanmam orjinal oyun/müzik temin eden kullanıcı oranıyla almanya dünyada 3. hmm belki de "nasılsa patır patır alıyolar koyun anasını satem" politikası izliyolardır. must investigate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çektim mafia II yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mafia II nin I ile bağlantısı var mı? alınır mu bu oyun? karı gibi olduk lan bildiğin. nerde indirim var koşturuyoz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar