Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya işlemcini intel teknolojisi ile (sadece desteklenen intel işlemciler, oh wai..) hesabına bağlıyor işte. böylece senin pc'den başka kimse giremiyor sen istemedikçe. ha 2 sistemim var laptopla da takılıyorum diyenler için de yollarını ayarlamışlardır.
Mesaj tarihi:
ya arkadaş dragon age 2 hediye etmişti pre-order. ben de daha çıkmadan pre-load yaptım. bitti release i bekle diyordu. şimdi baktım hala release i bekle diyor. ama oyun çıktı bile.

neyi yanlış yapıyorum. oyun ready de. ama playe basınca release filan diyo
Mesaj tarihi:
Çıkış tarihleri konusunda Amerika-Avrupa arasında falan farklılıklar olabiliyo, benzer bi durumu TDU2'de yaşadım ben. Tam bilmiyorum farklı tarihlerde mi çıkıyo official oalrak da, aklıma gelen ilk sebep bu.

Edit: Evet 11 Mart'ta çıkıyomuş Avrupa'da. O günü beklemek lazım
Mesaj tarihi:
Valla tahminen ilk kaydolurken girdiğin adresin olduğu ülkeye göre ayarlıyo bölgeni, o yüzden değiştirilebildiğini pek sanmıyorum. Ama böyle bi şey olsa bile muhtemelen yasalara veya Steam'in kullanım kurallarına aykırıdır. 3 gün daha sabredin bence :P
Mesaj tarihi:
bişey sorucam steam'in orjinal sitesinden k.kartı ile steam alınca faturaya tl olarak mı gözüküyor? çok mantıksız bişey sordum biliyorum ama bilemedim şimdi vardır bi bilen heralde
Mesaj tarihi:
almanya hep deli gibi kazık yiyo lan. size 7.5 $ olan oyun bize 12.5 € sanki $, €'yu eziyomuş gibi bi tripteler ya da almanya deli gibi vergi alıyo. ki sanmam
orjinal oyun/müzik temin eden kullanıcı oranıyla almanya dünyada 3.

hmm
belki de "nasılsa patır patır alıyolar koyun anasını satem" politikası izliyolardır.

must investigate...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...