Snake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 games menüsünden manage gifts and guest passes de. oyunu alınca geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ha evet bende de varmış, başka isteyen varsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cs alin dod alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cs,dod,l4d2 ve tf2 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 CS Source bende aldım ama yok, adamlar aşmışlar. Bir türlü ısınamadım, deli gibi oynuyorlar. Lise yerine internet kafelerde sürünen insan modelleri resmen, hele bugün bir tanesine girdim mikrofondan kafenin dış sesleri falan bile geliyordu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Dayanamadım indie fright ve mix pack aldım ikisi birden 9 dolar. Ve içerdiği oyunlar gayet keyifli tavsiye ederim. %95mi ne indirim az değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 2 dakika kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi hep aynı oyunlar aaaa olmadı ama iyi bi yandan da para cepte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ulen! İkinci bir şans tanıdık ayağına yattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Abi ya cidden bu sefer fail oldu indirimler, ya da önceki indirimlerde her şeyi aldık beğendiğimiz bi şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 iyi dalga geçiyolar milletle ha. multisi bile olmayan oyunlara para veriyonuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu ne abi hayatımız boşa geçiyor indirimleri beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 su multisi olmayan oyuna para vermeme muhabbeti nereden cikti ,neden bu kadar israr ediliyor anlamiyorum. ben indirim boyunca arkadaslarla birlikte mp si olmayan onlarca indie, zamaninda bi sekilde oynayip begenip parasini vermeyi unuttugumuz oyunlarin karsiliklarini verme firsati buldum gayet de memnunum. Revangelis said: abi hep aynı oyunlar aaaa olmadı ama iyi bi yandan da para cepte sdfs asdfas hakkaten boyle bakmak lzm. almamis olan varsa guardian of light i alsin bu arada, son zamanlarda gameplay i en keyifli co op oyunlardan biriydi. gelecek dlc lerde guzel seyler vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 zaaaaa yine mi aynı oyunlar lan. herhalde ay sonuna kadar dönüp dönüp aynı indirimleri yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi yeter daha alma sen zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yarın bi gün steam iflas ederse nolucak elimizdeki oyunlar !!! o yüzden kutulu oyunlar ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 türkiyenin iflas etmesi daha olası birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tut ki biz artık bırakıyoruz bu işleri deseler nolcak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gabe abi yapmaz öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Snake said: iyi dalga geçiyolar milletle ha. multisi bile olmayan oyunlara para veriyonuz zaten. Su mantiktan kurtarin kendinizi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 arkham asylum 2.5 yada 5 olmadan almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya ben bu listedeki oyunlardan Super Meat Boy hariç hiçbirini almamıştım. Şimdi Witcher almadığım için pişmandım ama ne bilim, halen kararsızım. Laptop kaldırmakta biraz zorlanacak, ama onun dışında böyle karanlık öğeleri olan ve hafif gerilimli şeyleri oynamayı sevmiyorum. Witcher'i alıp kenarda tutsam mı yeni PC'ye kadar yoksa hiç almasam mı? (lan gerçi 5 dolar ya ...) ya da guardian of the light alacam :D ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi super meat boy zaten kongregatede var flaash olarak niye aldın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hadi ya asdf neyse ilk indirimde almıştım zaten 2.5 dolara mı ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar