Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 5$ iken kaçırmışsın, bu hafta gene indirim gelebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 geçen hafta 5$ dı css. tf2 de orange box ile geldi 7.5$ oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 left4dead 2 indirime girdiğinde buradan haberdar edin 2 arkadaşım almak istiyor. steamde görmezsem buradan görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 adamlar neredeyse 1 dolara düşürüyor oyunları, almıyor, sonra niye 40 dolar, 50 dolar diye üzülüyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 counter strike ın adam gibi serverları varmıdır. tf2 iyi de cs nin yeri de ayrı. counter strike source mu popüler şu aralar yoksa başka bir versiyonu mu ? half life gerekiyor source için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 cs source ben de istiyorum, tek endişem hile olayı. hileciler ortalıkta dolanmıyosa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ya bide en çok üzüldüğüm şey keşke şu orange packin içinden halflife ve opposing force da çıkaymış çok kral olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 css'nin bayağı sunucusu var, türk sunucu da var dust2'den öğürtü gelmiyorsa. heryerde vac mevcut, ne kadar koruyor onu bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bi de blue shift vardı o hep ezik kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Pickles said: ya bide en çok üzüldüğüm şey keşke şu orange packin içinden halflife ve opposing force da çıkaymış çok kral olurmuş hehe naptın ya, hl ve of ile ne alakası var, direk quake serisi çıksın diyelim bari tam olsun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 valla niye orange box dediklerini hiç düşünmedim ama hl ve of da olsa güzel olurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 orange box'un olayı "tüm half-life oyunları" maksatlı değil ki, sadece episode two için getirilmiş bir enstantane idi kendisi. ha "ucuz almak istiyorum o yüzden episode two istiyorum" diyorsan, half-life 2 çıkmadan yıllar önce türkiye'de bile satılıyordu, half-life generation diye. içinden hl, of, cs, bs çıkıyordu. senin "orange pack" ile kastettiğin böyle bişi olsa gerek (blue pack?) hatta baya ucuza satılıyordu, 10 dolara mı 15 dolara mı ne almıştım. şu aşağıdaki resimdeki sağ alttaki mavi kapaklı kutu: http://img202.imageshack.us/img202/888/22436112177214488518445.jpg o resimdeki turuncu half-life, sarı gunman chronicles ve mavi generations var bende bi tek. ama siyah generations da satılıyordu türkiye'de. gerçi şu var, steam sık sık half-life ve of'yi indirime sokuyor. şimdi de bir paket halinde sunmuşlar mesela şöyle ki: http://store.steampowered.com/sub/40/ yani demek istiyorum ki: indirimleri takip et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sam said: css'nin bayağı sunucusu var, türk sunucu da var dust2'den öğürtü gelmiyorsa. heryerde vac mevcut, ne kadar koruyor onu bilmiyorum gerçi. :) ne koruması hiçbir işe yaradığı yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yok orange pack diye yanlış yazmışım orange box demek istemiştim orada. O hl antolojiyi kipada gördüm 30 kağıt mı ne alsam mı diye düşündüm. Hatta orda da orange box satılıyodu gene 30 kağıda. Biraz kutu hastası bi adamım o yüzden steamden almış olmama rağmen gidip kutulu alabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ya bu commandos packe 15 dolar vermeye değermi ki. Acaba dışarda kutulu halde satılıyormudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sam said: zaten bütün oyunlar 5-10$ olsa orijinal almayanı sopayla dövmek lazım. (:P) valla son bi kac senede -ozellikle dijital download, ve online oyunların da bunda payı var tabi- turkiye'de orijinal oyunlara ilgi oldukca arttı. crysis'in turkce destekli cıkması, mount&blade'in basarısı, pes'in turkce cıkması falan derken televizyon reklamlarında oyun reklamları gormeye bile basladık. ntv izlerken arada oyun reklamı cıkıyor, abd'de hissediyorum kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 E tabi bi yerden sonra oyunların çok büyük bir pazar olduğunu farkedip atağa geçmek lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 levelında payı yüksektir bunda, propaganda yaptılar yıllarca orjinal alın diye, gençlerin beyinlerini tohumladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 level benim john benjamin toşaklarımı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 level = berker güngör idi benim için, o bırakınca bende bıraktım çok baba adamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 arada bi mesaj vardı o nereye uçtu yeuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 john benjamin toşak yazmıştım o silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yeni objectiveler çok kötü of 2 oyun daha aldıracak illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Abicim Steam'de asırlardır indirim var ben anlamadım bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar