mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 toggie said: bugun tf2 ye login oldum 3 tane random item vardı. onceden kalmıstır dedim onlar. ama sonra bi de sapka vardı, event hediyesi gibi bisey yazıyodu. ellis cap. durup dururken niye boyle bisi geldi dedim, sasırdım. demek ki buymus sdf. istemeden tamamlamısız biseyleri demek ki. yakın zamanda l4d almıssım muhtemelen. ellie's cap ordan gleio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 halloween şapkası en güzeli. hem kolay elde ediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oyun içi item için para vermiyoruz ya. achievement yapınca veriyor şapkayı. vermiyor mu lan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 veriyo da o achi'yi yapacak oyunu satın almak gerekiyo. Yani 30 dolar veri ruse almazsan mesela item gelmiyo vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 hangi achiler yaptigin farketmiyo ki, olan oyunlardan yap, veya 1-2 dolara dusmusler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 toplamda 5 yapınca geliyormuş takke. 15 yapınca bi tane daha geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 aquila said: hangi achiler yaptigin farketmiyo ki, olan oyunlardan yap, veya 1-2 dolara dusmusler var. e 100'lük çekiliş için hepsini yapmak gerekiyor ama sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi çekilişten falan çıkmaz bişey. şapka derdindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cekilis icin 10 tane lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 çekilişe katılabileceklerin sayısının az olması en büyük umudum zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hic oyle umutlariniz olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 poker night ta save olayı nasıl arkadaş ya. bütün milleti temizledim masadan sonra oyundan çıktım geri girdim baktım baştan başlıyo. Hep böyle mi olucaz. Free play yokmudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 free play işte bi ilerleme yok genel paranı tutuyo sadece ki bi anlamı yok item için tur başında random olarak bi karakter param yok onun yerine bunu vereyim diyebiliyo, sürekli new game yapıp istenilen item gelince oynayabilirsin ama genel tuttuğu para her seferinde 10k olarak azalıyo kaybetmişsin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bu tuttuğu para bir etki yaratıyormu? İçerde olmak falan etkilermi oyunu? Çok iyi değilim zaten oyunda. Sırf eşya uğruna (Bide treasure unt tabi) aldım oyunu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 valla ben heavyciğime iron curtain alayımda etrafı döveyim diye aldım oyunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ulan iki saattie alsam mı almasam mı diye dusunuyorum. elime gececek alt tarafı bi sapka. 1 dolar, 2 dolar gidiyo paracıklar. almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Şu 1-2 dolar nedir ki dedirtip satma olayı çok para kazandırdı bunlara ya. Her seferinde "bu sefer oyununuza gelmiycem lan almıyorum" diyip, 2 dk sonra kredi kartı borcum ne kadar olmuş diye bakar buluyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 hayatımda şu yaşıma kadar yazılımla ilgili hiçbirşeye para vermedim. bu sene nasıl olduysa orange pack ile bir heves başladı anlatamam. Zaten oyunları çıktığı gibi oynamak gibi bir hevesim olmadığı için çoğu 10 dolar altı oyun benim için yeni oluyor(Misal hl2: ep 1 - 2, portal). iyi ya steam. hem legal. ah bi de kutulu olsa tadından yenmez ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 toggie said: ulan iki saattie alsam mı almasam mı diye dusunuyorum. elime gececek alt tarafı bi sapka. 1 dolar, 2 dolar gidiyo paracıklar. almıyorum. şapka da gerçek şapka değil :D bende böyle bir oyun alayım, vayy buda ucuzmuş bunuda alayım diye onlarca oynamadığım oyun var steam hesabımda.. krismıs gelse de dibi görsem artık son darbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 zaten bütün oyunlar 5-10$ olsa orijinal almayanı sopayla dövmek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 pokeri 3 dolar görünce dayanamadım. steam de bizim afyonumuz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Sam said: zaten bütün oyunlar 5-10$ olsa orijinal almayanı sopayla dövmek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 poker oyununda nası multi olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 pokeri ben de aldım da TF2 yok bende haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 cs source oynamak istedi canım... alayım ucuzdur heralde dedim, bi baktım 20$. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar