Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam şu anda çözüldü bende, çözülür çözülmez de Spidee'den hediye olarak geldi oyun. Teşekkürler Spidee, yarın falan bi şekilde ulaştırmaya çalışacağım parayı.

Edit: Friends düzeldi ama oyunu yükleyemiyor hala, serverlara too busy diyo. En azından listemde gözüküyor ama oyun.
Mesaj tarihi:
ya yukluyorum iyi guzelde normalde baska şeyleri idm ile falan 200le indirioken steam 35le max 50le çekio. download region ı falan mı değiştirmek lazım acaba? en optimali neresi bu download region olayında bilen varmI??
Mesaj tarihi:
aramızda oynarız diyecem zaten de kac kisilik oynanıyo ki oyun. tf gibiyse yemez. ben yarın bakarım desktop'a artık oyle gonderirsin spidee bu arada. tesekkur de edeyim simdiden nayıp olmasın :)
Mesaj tarihi:
Demin arkadasa lf4d 2 yolladım gift ile.

Mailinden linke tıkladı,steam accountunda oyun gözüküyor ama yüklemiyor,odeme onay işlemi hala devam ediyor fln diyor.1 saat gecti hala aynı?
Mesaj tarihi:
valla banada yolla deneyelim istersen? :D

ps: garip bi şekillde kendi accountumdan alamıyordum orange boxı arkadaşma aldırıp gift yaptırmıştım ve öyle görünür bi bekleme vs olmamıştı
Mesaj tarihi:
Lead and Gold ilk çıktığında optimizasyonu çok kotuydu, düşük FPS
alıyordunuz, herhangi bir options ayarı yoktu. Resmen sürünüyorduk oynarken sonra millet bıraktı. Tabi devler akıllandı optimizasyonu yaptılar extra options ayarları getirdiler vs. ama ne fayda...
Mesaj tarihi:
spidee parayı nasıl ulaştıralım sana bi yol yordam göster :)

olmadı yılbaşı indirimlerini bekleyeyim istersen 2-3 dolarlık falan istediğin bi oyun olursa onu alıp gift edeyim ben de?
Mesaj tarihi:
The following instructions are a simple way to move your Steam installation along with your games:
Exit the Steam client application.
Browse to the Steam installation folder for the Steam installation you would like to move (C:Program FilesSteam by default).
Delete all of the files and folders except the SteamApps folder and Steam.exe
Cut and paste the whole Steam folder to the new location, for example: D:GamesSteam
Launch Steam and log into your account.
Steam will briefly update and then you will be ready to play. All future game content will be downloaded to the new folder (D:GamesSteamSteamApps in this example)
Mesaj tarihi:
treasure hunt yapmışlar ana sayfaya bakın

resmen almicam almicam dediğim poker nightı aldırdı steam şu an
günde 5 objective var toplam 35 tane sanırım, 10 objective yapan 100 oyun kazanma çekilişine katılmaya hak kazanıyor. ayrıca yaptığınız objectivelere göre tf2de şapka kazanabiliyosunuz falan.
Mesaj tarihi:
abi steam'in şu kampanyaları önünde saygıyla eğilmek istiorm resmen. adamlar çok iyi biliolar bu işi. resmen farkettirmeden sömürüyolar ve kimse mutsuz olmuyo bu sömürüde.
Mesaj tarihi:
Sam said:

bu treasure hunt yılın en iyi pazarlama tekniği ödülünü filan alsın. yoksa ödül bir tane yaratsınlar.

evet ya katılıyorum kesinlikle
ruse u da almamak için zor tutuyorum kendimi sdf
Mesaj tarihi:
bugun tf2 ye login oldum 3 tane random item vardı. onceden kalmıstır dedim onlar. ama sonra bi de sapka vardı, event hediyesi gibi bisey yazıyodu. ellis cap. durup dururken niye boyle bisi geldi dedim, sasırdım. demek ki buymus sdf. istemeden tamamlamısız biseyleri demek ki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...