Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tam şu anda çözüldü bende, çözülür çözülmez de Spidee'den hediye olarak geldi oyun. Teşekkürler Spidee, yarın falan bi şekilde ulaştırmaya çalışacağım parayı. Edit: Friends düzeldi ama oyunu yükleyemiyor hala, serverlara too busy diyo. En azından listemde gözüküyor ama oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ben de login olabildim sonunda. Ama arkadaşlık isteği gelmemiş henüz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bnmde oldu. yukluyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya yukluyorum iyi guzelde normalde baska şeyleri idm ile falan 200le indirioken steam 35le max 50le çekio. download region ı falan mı değiştirmek lazım acaba? en optimali neresi bu download region olayında bilen varmI?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bi fikrim yok da, oyunda düzgün server bulmak zor yaa, genelde yüksek ping oluyo. bi tane güzel server yakaladım o da host çıkınca gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 aramızda oynarız diyecem zaten de kac kisilik oynanıyo ki oyun. tf gibiyse yemez. ben yarın bakarım desktop'a artık oyle gonderirsin spidee bu arada. tesekkur de edeyim simdiden nayıp olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Demin arkadasa lf4d 2 yolladım gift ile. Mailinden linke tıkladı,steam accountunda oyun gözüküyor ama yüklemiyor,odeme onay işlemi hala devam ediyor fln diyor.1 saat gecti hala aynı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 valla banada yolla deneyelim istersen? :D ps: garip bi şekillde kendi accountumdan alamıyordum orange boxı arkadaşma aldırıp gift yaptırmıştım ve öyle görünür bi bekleme vs olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Lead and Gold ne kadar güzel bi oyunmuş ya. Toplamda 150 kişinin online olmasına anlam veremedim bi türlü. O değil, IBAN noldu? Beleşe oynuyoruz şu an sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Lead and Gold ilk çıktığında optimizasyonu çok kotuydu, düşük FPS alıyordunuz, herhangi bir options ayarı yoktu. Resmen sürünüyorduk oynarken sonra millet bıraktı. Tabi devler akıllandı optimizasyonu yaptılar extra options ayarları getirdiler vs. ama ne fayda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 O değil de, super meat boy da flash oyundan satılık oyuna geçmiş peh. Yapcan bi flash oyun tutturucan parayı kırıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 spidee parayı nasıl ulaştıralım sana bi yol yordam göster :) olmadı yılbaşı indirimlerini bekleyeyim istersen 2-3 dolarlık falan istediğin bi oyun olursa onu alıp gift edeyim ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu gruplar ne işe yarıyor. 5 - 10 grup davetiyesi gelmiş acceptledim ama bi halta yaramıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 steam'i c'den d'ye atmak istiyorum da steamapps klasorunu yedeklemek yeterli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 The following instructions are a simple way to move your Steam installation along with your games: Exit the Steam client application. Browse to the Steam installation folder for the Steam installation you would like to move (C:Program FilesSteam by default). Delete all of the files and folders except the SteamApps folder and Steam.exe Cut and paste the whole Steam folder to the new location, for example: D:GamesSteam Launch Steam and log into your account. Steam will briefly update and then you will be ready to play. All future game content will be downloaded to the new folder (D:GamesSteamSteamApps in this example) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 treasure hunt yapmışlar ana sayfaya bakın resmen almicam almicam dediğim poker nightı aldırdı steam şu an günde 5 objective var toplam 35 tane sanırım, 10 objective yapan 100 oyun kazanma çekilişine katılmaya hak kazanıyor. ayrıca yaptığınız objectivelere göre tf2de şapka kazanabiliyosunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi steam'in şu kampanyaları önünde saygıyla eğilmek istiorm resmen. adamlar çok iyi biliolar bu işi. resmen farkettirmeden sömürüyolar ve kimse mutsuz olmuyo bu sömürüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu treasure hunt yılın en iyi pazarlama tekniği ödülünü filan alsın. yoksa ödül bir tane yaratsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 oahaha çok iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Sam said: bu treasure hunt yılın en iyi pazarlama tekniği ödülünü filan alsın. yoksa ödül bir tane yaratsınlar. evet ya katılıyorum kesinlikle ruse u da almamak için zor tutuyorum kendimi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 her gun 35 dolar harcatacaksa 100 oyun kazanma sevdasina dunyanin parasini bayiliriz be. cik sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 5 objective yapıp tf2 takkesi alayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bugun tf2 ye login oldum 3 tane random item vardı. onceden kalmıstır dedim onlar. ama sonra bi de sapka vardı, event hediyesi gibi bisey yazıyodu. ellis cap. durup dururken niye boyle bisi geldi dedim, sasırdım. demek ki buymus sdf. istemeden tamamlamısız biseyleri demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Bende TF2 zaten yok, olsa da oyun içi item için para vermem. Ruse da yok beunde, o da 30 dolar mı neymiş alamam, bu çekiliş beni aşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar