mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Rewendor said: steam forumlarında download regionunu değiştirince log in olabildiklerini söyleyenler var ama ne kadar doğru bilmiyorum yok yemedi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 no connection vardı bende de 3 saat falan önce kapatım açtım 3-4 kere düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Durum bu şu anda. Resend dediğim zaman "Sent" gözükenlere, çıkan listeden seçemiyorum tekrar. "Blabla already owns this game" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 moriQ'te nasıl bir bağlantı varsa indirdi oynamaya başladı bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 toggie said: steam acıldı friends yok sdf. fdg http://rlv.zcache.com/forever_alone_postcard-p239558545980330826trdg_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 su hediye zimbirtisina yer kaldi mi? kaldiysa bende alabilirim oyunu. hatta avp'ye de girebiliriz boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 betasını filan oynadıysa belki dosyaların bi kısmı vardır orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 senko said: su hediye zimbirtisina yer kaldi mi? kaldiysa bende alabilirim oyunu. hatta avp'ye de girebiliriz boyle. Yer yok normalde de, alıcam demiş olmasına rağmen cayan olursa birini sana ayırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ok sagolasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bu akşam kasmıyorum download bitsin diye. yarın herkes gelir o zaman beraber oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hala no connection diyo delirecem. hayır oyunun geldiğine dair mail de gelmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bana da gelmedi dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Sırf Steam değil benim internetim de kabus gibi şu anda, acaba bizim çıkışlardan mı bu kabus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Abi yeni geldim eve de, aynı şekilde bende de Steam açılmıyo ve yurtdışı felç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 geldi bana libraryde çıktı şimdi 2-3 kere logout yaptım bakmıyodum steame yarım saattir gelmiş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Spidee said: Sırf Steam değil benim internetim de kabus gibi şu anda, acaba bizim çıkışlardan mı bu kabus? yok abi dünyanın dört yanından saldırıyolar steame forumlarında şu anda. bizle alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam downloadı sorunsuz çalısıyo bende bi iki kere relog yapınca düzeliyo friend list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Anca bağlandı şimdi de, no connection ve boş friend list olayı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benim friend list de hala yok. forever alone oldum harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 50 defa relog yaptım, 20 farklı location denedim, ı ıh olmuyo bende. tam olarak şu bendeki problem en baştan beri: Kojiroh said: Anca bağlandı şimdi de, no connection ve boş friend list olayı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Steam indirimleri bitti :( 20 gün bekleyelim bakalım Christmas'a neler yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 indirimler biterken dungeon defenders gözüme çarptı, çok tatlı duruyor grafikleri torchlight'ın kopyası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Dungeon defenders free'ydi steam'de cikmadan once. Free versiyonunu bulmak mumkun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 of hala çözülemedi şu steam sorunu. hala daha no connection... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar