Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Loxias said:

orange box kaptım direk warband kapmalı mı?

Sam said:

mount & blade complete kaçmaz fırsat, aldığım halde tekrar alasım geldi oyuna takdirimden.
Mesaj tarihi:
Lost Coast Source motoruna HDR efektini yeni ekledikleri zaman kullanıcılara yeniliklerini gösterebilmek için koydukları mini bi Half-Life 2 expansion'u. Teknoloji demosu gibi düşün.
Mesaj tarihi:
Tarih Açıklama Tutar Para Birimi
28/11/10 PAYPAL *STEAM GAMES 4029357733 US - 11.61 TL
28/11/10 PAYPAL 4029357733 LU - 1.48 TL

yazdan beri paypalı kullanmıyordum bir de ekli olan kredi kartımı kaldırmıştım oyunu alırken yeniden ekledim acaba onun için bir çekiş mi yaptı
Mesaj tarihi:
o kadarını bilmiyorum da zaten hemen hemen aynı dosyaları kullanıyolar birini indirince diğerine 800-900 mb bişiy indiriyür
ha kurulma sırası bazında diyosan yok. koy butonuna gitsin
Mesaj tarihi:
Bugünkü indirimlerde hiç iş yok gibi.

HL2'yi falan zaten millet çoktan bitirmiştir ya korsan ya orjinal çoktan bulmuştur, kaç senelik oyun. M&B'yi steamden almaya gerek yok, kutulu olarak D&R'larda falan çok daha ucuza satılıyodu aylardır.

Bi puzzle pack aldım işte 5 dolara, yeter.
Mesaj tarihi:
TF beni hiç açmıyo ya, almayacam heralde. Zaten ilk günü kaçırmama rağmen 70 dolar falan harcadım 3 günde, daha ne kadar devam edicek bilmiyorum indirimler de para suyunu çekmesin, devamına saklayalım.

Bu arada ilk günün indirimlerini görebileceğim bi site falan biş ivar mı ne kaçırdım merak ettim de.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...