barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 6 kişi left 4 dead 2 ye girdik :D kişi başı 6tl küsür ödedik. mis gibi. korsan oyunlar daha pahalı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ALLAHIN BELASI HERİFLER :(:(:( Tropico 3 Gold Edition - 7.5$ Burnout Paradise Ultimate Edition - 15$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 @barbu bende oynicak adam arıyorum. ekleyin abi beni eksik falan olursa inv çakarsınız. id: keremshad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi portal 6 pack %83 indirimli diyor. portal zaten bedava olmamış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 batman alcaktım dündü lan di mi o pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bugünde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 l2d cut version almistim onceden. benzer sekilde uncut icin 6 pack alacak varsa beni de dahil edebilir. havale ediveririm ucretini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 portal 1 hafta falan bedavaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 2 günde yine bi ton oyun aldım anasını satıyım ya resmen adamlar indirim var zhe diyip soyuyolar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 empire total warı bi şekilde kaçak buluruz multi dert değil de, wh40k 2 + indie clever pack + torchlight 25 dolar ediyo. vermek ya da vermemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 su an oyun alsam da hicbirini oynamicam icin rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tropico gold alin , aldirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bence multisi olmayan oyun almak biraz sacmalık(ha baba multi trilyorder ise o zaman np) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 freedom force hediye etsin lan biri bana=) id: mrlevie ahah oyunun 1 tanesi 5$ 10 tanesi 7.5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi bu herifler çok kötü ya, alasım var birçok şeyi :(. Kampanya yapsalar bi türlü, yapmasalar bi türlü asdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Dark_Soul said: Bence multisi olmayan oyun almak biraz sacmalık(ha baba multi trilyorder ise o zaman np) trilyonerliğe gerek yok, azcık yavşak olmamak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Verilmesi gereken bişeyi vermeyip birde safsata yapınca o kelime daha da yakışır oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 60 tane oyun var 56$ vermişim şu ana kadar ^^3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 wishlist için bi sinirlama varmı sadece su oyunları ekleyebilirsiniz gibi yoksa gir stora istedigini wishle gibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ekleyebiliyorsan alabiliyorsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ekleyebildiklerinin hepsi sayılıyor. hadi sayılmaasa da eşşek değiller ya listede 2 tane gelecekte çıkacak mı var, insinler aşağı 6. 7. sıralardan tamamlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 <3 indie pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mokoko said: @barbu bende oynicak adam arıyorum. ekleyin abi beni eksik falan olursa inv çakarsınız. id: keremshad ok eklerim okula gidince. şu an okuldaki pc açık indiriyor. burdan girip de oradaki downloadu bitirmeyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Rewendor said: empire total warı bi şekilde kaçak buluruz multi dert değil de, wh40k 2 + indie clever pack + torchlight 25 dolar ediyo. vermek ya da vermemek... multi için wh40k istiyosan son oyundan bütün ırklar cıkıyo, ilkini alırsan chas ve yenı gelecke ırk olmıycak ona göre. ayrıca cacık baya multisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar