Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 oyunların kutulu ve diskli olduğu düşünülürse steam indirimlerinden çok daha iyiymiş doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 orınç bax 9 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 arkadaşlar az önce orange boxı satın aldım steamden fakat cd keyimin nerde yazılı olduğunu bilmiyorum. nerden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 ha steammiş bu g2play sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 orınç çaktım 1 dene. kelepir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 EsHqUiYa said: arkadaşlar az önce orange boxı satın aldım steamden fakat cd keyimin nerde yazılı olduğunu bilmiyorum. nerden öğrenebilirim? herhangi bir oyuna girdiğinde sağ altta popup olarak çıkıyor cd keyin, kaldı ki cd key isteyen yeri de otomatik dolduruyor diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aboooov said: Valve Software ve Steam gene yapacağını yaptı ve bu haftasonuna özel olarak firmanın takım tabanlı çoklu oyuncu FPS oyunu Left 4 Dead'in fiyatı $39.99'dan $23.99'a düşürüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Weekend Deal - Penumbra Survival Horror Games 75% off Penumbralar nasıl oyundur? =p ben hiç duyduğumu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Trackmania Forever'ı alın pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Darksun said: Weekend Deal - Penumbra Survival Horror Games 75% off Penumbralar nasıl oyundur? =p ben hiç duyduğumu hatırlamıyorum. fena değil. cthulhu vari temalı stealth adventure. hem adventure, bulmaca çözüyorsun, hem de stealth yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Penumbra cok uzun bir oyun olmasa korku temasi grafikleri ile goz dolduran bir oyun oynayipta begenmeyene pek denk gelmedim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Valla 2 penumbra versiyonu sadece 5$ weekend deal altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ut3 indirimi için son günmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Steamde bir sürü mmo ya %20-%50 arası indirim var, Aoc 9.99, Eve online 7.49$ , everquest felan bir yığın mmo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Fallout 3'te %50 indirim var. Bir de "one of the best games of the generation" gibisinden bir şey yazmışlar yanına utanmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 fallout3 ün multiplayer ı varmıydı yani cazip yönü varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 cazip yönü yok ızdırap var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mirage said: Fallout 3'te %50 indirim var. Bir de "one of the best games of the generation" gibisinden bir şey yazmışlar yanına utanmadan. fallout 3 kendi jenerasyonunun cidden iyi örneklerinden ki. ama fallout 2 ile aynı generasyondan bi oyun dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Of of =P You can now get 20 of 2K Games top-selling games for one awesome price with the 2K HUGE GAME PACK. Plus, for a limited time, save an additional 10% off. Hurry, offer ends July 7. The 2K HUGE GAME PACK includes: Sid Meier's Civilization® IV, Sid Meier's Civilization® III Complete, Sid Meier's Pirates!, Shattered Union, Prey, CivCity: Rome, Civilization IV®: Warlords, Sid Meier's Railroads!, Railroad Tycoon 3, Railroad Tycoon II Platinum, X-COM: Terror From the Deep, X-COM: Apocalypse, BioShockâ„¢, X-COM: Interceptor, X-COM: UFO Defense, X-COM: Enforcer, Civilization IV: Beyond the Sword, Freedom Force, Freedom Force vs. the Third Reich, Sid Meier's Civilization IV: Colonization. kesin alacağım bunu, amma abartmışlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 thq collector pack'te %25 indirim var. oyun içeriği cidden şahaneymiş, sadece ilk gözüme çarpanları yazıyorum: - company of heroes - dawn of war 2 - titan quest - stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Adamlar 2 hafta önce bir pack daha koydu Dow I ve expansionlar Company of heroes ve opposing force 24.99 mu neydi onu aldım ben, eh dow2 de vardı zaten o yüzden pek bana hitap etmedi bu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 SF 4 19 dolar şu an, alsam mı sanırım online oynanabiliyor bu oyun aslında güzel bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 7 Eylül'de de tüm Strategy First oyunları %50 indirimdeymiş. Sylian'ın dediği gibi Street Fighter da baya ucuz. Onun dışında da bir şeyler vardı. Kim tutar seni Steam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 unreal pack süper 16$'a tüm unreal oyunları ut3 bile var. ben dursun diye alacaktım ama oynamayacağımı bildiğim için sadece 2$'a ilk UT'yi aldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bana ut3 ü beleş vemriş lan steam şimdi baktım install diyor. şimdi de geri aldı böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar