Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EsHqUiYa said:
arkadaşlar az önce orange boxı satın aldım steamden fakat cd keyimin nerde yazılı olduğunu bilmiyorum. nerden öğrenebilirim?

herhangi bir oyuna girdiğinde sağ altta popup olarak çıkıyor cd keyin, kaldı ki cd key isteyen yeri de otomatik dolduruyor diye hatırlıyorum
Mesaj tarihi:
aboooov

said:

Valve Software ve Steam gene yapacağını yaptı ve bu haftasonuna özel olarak firmanın takım tabanlı çoklu oyuncu FPS oyunu Left 4 Dead'in fiyatı $39.99'dan $23.99'a düşürüldü.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Weekend Deal - Penumbra Survival Horror Games 75% off

Penumbralar nasıl oyundur? =p ben hiç duyduğumu hatırlamıyorum.

fena değil. cthulhu vari temalı stealth adventure.
hem adventure, bulmaca çözüyorsun, hem de stealth yapıyorsun.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mirage said:

Fallout 3'te %50 indirim var. Bir de "one of the best games of the generation" gibisinden bir şey yazmışlar yanına utanmadan.

fallout 3 kendi jenerasyonunun cidden iyi örneklerinden ki. ama fallout 2 ile aynı generasyondan bi oyun dil.
Mesaj tarihi:
Of of =P

You can now get 20 of 2K Games top-selling games for one awesome price with the 2K HUGE GAME PACK. Plus, for a limited time, save an additional 10% off. Hurry, offer ends July 7.

The 2K HUGE GAME PACK includes: Sid Meier's Civilization® IV, Sid Meier's Civilization® III Complete, Sid Meier's Pirates!, Shattered Union, Prey, CivCity: Rome, Civilization IV®: Warlords, Sid Meier's Railroads!, Railroad Tycoon 3, Railroad Tycoon II Platinum, X-COM: Terror From the Deep, X-COM: Apocalypse, BioShock™, X-COM: Interceptor, X-COM: UFO Defense, X-COM: Enforcer, Civilization IV: Beyond the Sword, Freedom Force, Freedom Force vs. the Third Reich, Sid Meier's Civilization IV: Colonization.

kesin alacağım bunu, amma abartmışlar =D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
thq collector pack'te %25 indirim var. oyun içeriği cidden şahaneymiş, sadece ilk gözüme çarpanları yazıyorum:

- company of heroes
- dawn of war 2
- titan quest
- stalker
Mesaj tarihi:
Adamlar 2 hafta önce bir pack daha koydu
Dow I ve expansionlar
Company of heroes ve opposing force
24.99 mu neydi onu aldım ben, eh dow2 de vardı zaten o yüzden pek bana hitap etmedi bu =D
Mesaj tarihi:
7 Eylül'de de tüm Strategy First oyunları %50 indirimdeymiş. Sylian'ın dediği gibi Street Fighter da baya ucuz. Onun dışında da bir şeyler vardı. Kim tutar seni Steam. :)
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...