Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Para tuzağı abi bunlar, wishlist doldurayım diye oyunları gezerken 2 oyun aldım resmen, herifler işlerini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 hahah. gerçekten öyle. param olsa benim de alacağım şeyler çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Spidee said: Para tuzağı abi bunlar, wishlist doldurayım diye oyunları gezerken 2 oyun aldım resmen, herifler işlerini biliyor. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 3 etti, ağzımdan salyalar akıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aynen bende, 2 tane oyun aldım kaşla göz arasında. Düşündümde Dc Universe Online'ı çıkarıp yerine Warhammer 40k koyacam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben de 3 tane aldım, aslında 8 aldım da bi tanesi 5 li packti. 12.5 dolara baya iyi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Spidee now owns Gish, And Yet It Moves, Puzzle Agent, Jolly Rover, Recettear: An Item Shop's Tale, Shank. kaç 3 tane olm bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 onların 5 tanesi tek pack zaten, ben de o pack'i aldım, onun dışında da audiosurf ve kane&lynch aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 K&L2'ye kötü diyorlardı ya, öyle mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kötü. zevksiz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 5 dolarmış yeaa, dayanamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ama hakkaten kotu. ben torrentten indirdim 7gb falan. yuklediğimin ertesi gunu sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o değil ordan krismıs ayağına 1 2 bişide bize çekte havamızı bulalım adsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 biri bana eve online alsın ya, 1 ay deneyeyim şunu. şaka maka "al gardaş denersin" demek isteyen çıkarsa ID XenocideTR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi 1 ay deneme olayı var sanırım onun ztn. gir eve online forumuna bi topice denk gelmiştim 1 ay davet edebiliodu herhangi bi oyuncu seni. hatta sen eğer oyuna para vermeye başlarsan seni davet edende 1 ay beleş kazanıodu kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bnm id: keremshad varsa ole kocaman kalpli insanlar hiçbi zaman için hayır demem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 patidekiler, babayı-6 pack kazancak bence çekilişten dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Hahah, deli kasıyor millet. Wishlist manyağı oldu insanlar. Çıkmaaaaaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 listeyi neye göre sıralıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Eklediğin sıranın tersine göre de, listene gidip elemanları sürükleyerek değiştirebiliyosun sırayıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 neresinden tutup sürüklüyoz yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 siteden olmuyor nedense, eger siteden yapmayı deniyorsan, steam'den normal tutup surukluyorsun, ya da yanlarında sıra yazan kısım text box, orayı da degistirebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Login olmuş olman lazım. Login olduundan emin olduktan sonra listene gir, zaten liste elemanlarının üstünde gezerken cursorun ele dönüşcek, tutup sürükleyerek sıralayabilirsin. Ya da liste elemanlarının yanında yazı kutuları var, sıra numaraları yazıyo, onların içindeki sayıları da değiştirebilirsin. Sonra en alttan save changes diceksin bi de onu da unutma. SS alamıyorum burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kfg said: siteden olmuyor nedense, eger siteden yapmayı deniyorsan Ben siteden yaptım gayette oluyor. MSN Space deki gibi kutuları tutup istedigin gibi sürükleyebiliyorsun. Olmadı rakamlarla hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 benim browser sacmaladı buyuk ihtimalle o zaman eheh, sitede hic editleyemiyordum ben, ne tasıyabiliyordum, ne de sayılar text box icinde oluyordu ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar