Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi 1 ay deneme olayı var sanırım onun ztn. gir eve online forumuna bi topice denk gelmiştim 1 ay davet edebiliodu herhangi bi oyuncu seni. hatta sen eğer oyuna para vermeye başlarsan seni davet edende 1 ay beleş kazanıodu kendisine.
Mesaj tarihi:
siteden olmuyor nedense, eger siteden yapmayı deniyorsan, steam'den normal tutup surukluyorsun, ya da yanlarında sıra yazan kısım text box, orayı da degistirebilirsin...
Mesaj tarihi:
Login olmuş olman lazım. Login olduundan emin olduktan sonra listene gir, zaten liste elemanlarının üstünde gezerken cursorun ele dönüşcek, tutup sürükleyerek sıralayabilirsin. Ya da liste elemanlarının yanında yazı kutuları var, sıra numaraları yazıyo, onların içindeki sayıları da değiştirebilirsin. Sonra en alttan save changes diceksin bi de onu da unutma.
SS alamıyorum burda :P
Mesaj tarihi:
kfg said:

siteden olmuyor nedense, eger siteden yapmayı deniyorsan

Ben siteden yaptım gayette oluyor.

MSN Space deki gibi kutuları tutup istedigin gibi sürükleyebiliyorsun. Olmadı rakamlarla hallet.
Mesaj tarihi:
benim browser sacmaladı buyuk ihtimalle o zaman eheh, sitede hic editleyemiyordum ben, ne tasıyabiliyordum, ne de sayılar text box icinde oluyordu ehueh...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...