di Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 g2play.net'e bakabilirsin, guzel bundle vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kutu olarak almak istiyorum oyunu o yüzden yurtiçi bi siteden alıcam fakat bazı siteler stoklarda olmadığı halde satışa koyuyor o yüzden burdan sorayım dedim yakın zamanda alan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 biraz baktım şu sitelerden birinden alıcam http://www.vatanbilgisayar.com/aral-01.0537-pc-half-life-2:-the-orange-box/productdetails.aspx?I_ID=31146 http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000241274 http://www.aralgame.com/asp/product/806/HALF-LIFE-2-THE-ORANGE-BOX hız ve güvenilinirlik(ne biçim bi kelime bu) olarak hangisi tavsiye edersiniz ? biraz off topic oldu sanki neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dr'dan ısmarladığım zaman sorun çıkmıştı, bir süre göndermemişti, telefonla aramak gerekmişti iki seferde de. "paketliyoruz, gönderiyoruz hemen" demişlerdi. hız konusunda hantallar ama güvenli olduğunu düşünüyorum. batman ce ps3 ve assassin creed 2 ce ps3 istemiştim, büyük kutular olmasına rağmen hasarsız ve çok temiz gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 DR'ın herşeyi yavaş, 1 hafta kadar bekleyebilecekseniz sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hatta hiç gelmeyebilir bile :D DR'dan kurşun kalem bile almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dr direk sildim o zaman vatan pc için ne diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 diğer ikisinden de siparişim oldu, herhangi bir problem yaşamadım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 var mı indirim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Olunca biz sana söyleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 World of zoo gelmis listeme. Ben satin almadim, mail'i de gelmedi. Beles falan mi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 oblivionlar %66 indirimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bugün doomlar indirimli yarın quakeleri indirirler son güne de fallout kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bethesdanın alınacak oyunu yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 dundu oblivion indirimi son gunde fallout olur betheshadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 borderlands ve dlc leri indirimde hepsi beraber 20usd yapiyor. dayanadim aldim ben walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 oha, takas özelliği geliyormuş steame takas ücreti verip oyunları değişebiliyormuşuz sistemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 oha valla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 henuz rumor , muhtemelen gelicektir de steam ekonomi arastirmalarini yapiyordur, indirimlerimizi nasil etkiler, insanlarin bol bol alip satmasini nasil engelleriz, normal satislarimizi baltalar mi gibi seylerin tartimini ypaip surerler ortama. yoksa titan quest 2 dolarken 20 tane alir, simdi 5 dolara satsam yine deli gibi kardayim, ona bi sinirlama getirmezlerse ya indirimleri cok nadir yapar hale gelirler, ya da kendi tam fiyat satislarini baltalarlar. iktisatcilar , ekonomiciler flaan daha iyi bilir gerci. muhtemelen oyun trade edebilmek icin 1 ay falan accountunda durmasi zorunlulugu falan getirirler .oku cikmasin diye. bakalim guzel bisey ama nasil uygulancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Takas çok şahane olur. Umarım oyunu aldığında verdiğin para üzerinden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kotik oyunu alıp herşeyin bedavaya getirilebileceği bir sistem olabileceğini sanmam olsa bile. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi şey olur işte, bi oyun alırsın adı x olsun, bi süre sonra derki mesela "x oyununu y oyunuyla değiştirebiliyorsunuz bu fırsat kaçmaz rerö" en fazla bu olabilir yani. belli oyunları belli oyunlarla değiştirebilirsin. yoksa işin boku çıkar yaparım takas, oynarım aldığım oyunu sonra yine takas yapıp eskilerini alırım felan oho :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 heh eski videocu dükkanlarını düşünmeyin yani bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben daha ziyade yeni gelen wallet sistemini kullanarak oyun saticaz, steam de ondan yuzde koparir gibi dusunuyorum. wallet i sadece item satmak icin getirmeseler gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Oyuncular arası takas bana da daha mantıklı geldi. Dijital satışın en büyük eksikliği ikinci el değeri olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar