BelieveMe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Fly said: introversion complete pack var 5$'a, darwinia falan olan alınır mı o Valla bana en fazla 2 kez oynanacak oyunlar gibi geldi. Beğenmedim pek, almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dmc4u alayim diyecemde 4kez bitirdim oyunu alsam oynamam heralde bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Çok arsızız valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 red orchestra aldım.hep oynamak istemişimdir hayatımda pc ye 2-3 tane orjinal oyun almısımdır yıllardır.ama şu steam 3-5 dolara satıyor ya 10 tane oyun aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bad company 2'ye indirimi 50% çaksalarmış düşünmeden alırdım. hoş kutulu almak istemiyor da değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bad Company 2 key satan sitelerde 23 dolar civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mount & Blade %50 inmiş 10 dolar falan. Hmm. Hep merak ettiğim bir oyun alsam mıııııı... dim dim dim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bunca vakit almadığın hata diyeyim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Rainbow 6 : Vegas 2 alın millet. senkoyla baya bi oynadık coop baya zevkli. (3. 4. botlar embesil, normal insan aranıyor ehehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 red orchestra yıllardır aradıgım ww2 oyunuymuş ya tam bir cephe hakkaten.tek kursunla ölüyosun.adam vurması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Sam said: bunca vakit almadığın hata diyeyim. :p Normalini mi alayım Warband mi peki? İkisi de %50 indirimde ama ikisine birden para veremem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bitiyor mu ya bugun bu indirimler su mountu aldimda 1 tane daha varmis ne is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 singlei almisim yanlisklikla :P neyse oynariz artik bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mirage said: Sam said: bunca vakit almadığın hata diyeyim. :p Normalini mi alayım Warband mi peki? İkisi de %50 indirimde ama ikisine birden para veremem şimdi. warband'i alın, ilkinin daha geliştirilmiş hali zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 MrLevie said: Rainbow 6 : Vegas 2 alın millet. senkoyla baya bi oynadık coop baya zevkli. (3. 4. botlar embesil, normal insan aranıyor ehehe=) ahah aynen ya pcnin kontrol ettigi karakterler salak, alin 4 kisi oyniyalim. acayip zevkli oluyor 3e kadar sayip kapidan iceri rush yapmacalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 red orchestra oynayan oynamış olan var mı ? ortalama 0-2 arası adam vurabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet vegas 2'yi tavsiye ederim, hem single hem multisi çok başarılı. halen en başarılı shooter'ı bence son yılların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gaza getirdiniz alsam mı şu rainbow sixi diye düşünüyorum. ocağıma incir ağacı dikti bu indirimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Red said: red orchestra oynayan oynamış olan var mı ? ortalama 0-2 arası adam vurabiliyorum :) evet oynadıydım bi ara zevkliydi performansım günden güne değişiyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yakın çarpışmaya gidene kadar ölüosun.uzaktan çatışıyor millet.e gözlerim görmüyor benim taa öteki tepedeki adamı nasıl gorcem.gördüğümde de mesafe cok uzak oldugundan ateş ediyorum ama dağlara taşlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Resident Evil 5'ten sonra Mount & Blade Warband de aldım. İlerki günlerde imba indirimler yapmasalar bari. Çulsuz kalcam böyle giderse. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Deacon said: gaza getirdiniz alsam mı şu rainbow sixi diye düşünüyorum. ocağıma incir ağacı dikti bu indirimler. durdugun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mirage son gun bugun merak etme :) boyle indirimde bi daha anca yilbasinda goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Abi bi sürü oyun aldım şu dönem, hala gidip WoW oynuyorum ya. Ne zaman hangisini oynicaz anlamadım sfjhsdfjg Çok über bi şey olmadıı sürece almicam dicem de, acaba 2 saat sonra son bi parti indirim gelicek mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Aslında Metro 2033'te de gözüm kaldı ama onu almıyorum artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar