di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 haydaaa. saka mi bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 peh yeni indirimlerde bisi yok ya bana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 meeh yeni indirimlerde de ilgimi çeken yok lead and gold zaten var, resident evil 5 indirimle bile pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yuh steam cevap niyetine mi yaptı nedir resident evilin indirim deişti %75 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 resident evili oynamasan alirdim, %80 indirim yapmis adamlar daha ne yapacaklar :) ghostbusters var o da guzel degil, AVP nin ilkini satiyor o da gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bir ara kesin monkey islanda indirim gelir onu alırım, assassins creed 2 yede gelebilir ama anca %40-50 felan gelir muhtemelen zira ubisoft diğer oyunlarıda fazla indirmemiş.Monkey island da tek başına indirim yok =p AC2 de %33 var ama 59.99 fiyatla hala pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 indirimde dayanamayıp trine ve lead and gold aldım toplam 9.1 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 SON DAKİKA! telekom steamin IPleri banlamış!!! detaylar az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hadi canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya get nereye banlıyor kafasını banlarım ha ayrıca gtayı aldım oh mis oynıyamamıştım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bikaç saattir kopup kopup duruyorum ya ben Steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 firma indirimleri felan olmuş. Kopmanın nedeni o olabilir (yoğunluk/download vs. var ise). 350$ lık oyun paketi, 50$ a felan düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Dünde overload complete pack aldım 5 dolar gibi komik bir rakama :P korsana hayır böyle yapsınlar topunu alırım hatta gift bile yollarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 http://store.steampowered.com/app/44200/ Su tip seyleri inanilmaz seviyorum. Ustune multi-player ve 2,5 dolar. Alin da is guc bittiginde elinize vereyim klavyeyi mouse'u =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 DareJedi said: Dünde overload complete pack aldım 5 dolar gibi komik bir rakama :P korsana hayır böyle yapsınlar topunu alırım hatta gift bile yollarım :) onlar öyle yapmadan bana bi l4d 2 gift atsana o zaman hacı be. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 RE5 aldım. İlk oynadığım RE oyunu olcak hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ühüh bugünküleri beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben de hiç beğenmedim cohlar iyi de zaten vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 l4d2 10 dolar kendimi enayi gibi hissettim 50 dolara aldm 2 saat playedim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 10 DOLAR? LD2? Oha.. ama Steam gg. said: Failed to load web page (unknown error).-109 Failed to load web page (unknown error). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 direk kaptım valla. indirio su anda. kaçmazdı 10 dolara lfd2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Abi bone herşeyi alma abi community pageime spam geldi BONECRUSHER BOUGHT THIS THAT AND THOSE falan banada al abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 kerem o zaman l4d2 akarız bende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oo guzel. mal keremide aldırmaya ikna edicem. demin aradım bole bole diye iyi tamam bakarız dio. yarın bi tokatlıyımda. akarız 3muz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar