vimpir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 BlindArcher said: Strateji olur diyorsan, tam chaos rising i tarif etmişsin demektir :P. Oyun sistemi, geliş geliş geliş geliş geliş yüzlerce ünite bas git adamı yoket şeklinde değil. Savaş baselerde değil, mekanda geçiyor. Zamana karşıda oynuyorsunuz diyebilirim, sağı solu ele geçirmeye felan çalışıyorsun. Baya tatlı bir oyun. http://store.steampowered.com/app/20570/ ek: youtube den gameplay videolara bi göz atarsan daha iyi olur.Tesekkur ederim incelicem hemen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ShadowFax said: akşam gidiyim eve tf2'yi hafta sonu oynamak için deniyim. bide ati ekran kartın varsa hl2:dm bedavaymış sanırım. Başka böyle ati kampanyaları var mı? HL2: DM ve HL2: Lost Coast bedava. bildiğim kadarıyla başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vimpir said: Steam uzerinden satin alabilecegim fazla vakit ayirmam gerekmeyen kapismalik :D oyun ariyorum varmi oneriniz.Single oyunlar bana gore degil :(. Lutfen gercekten bildiginiz bir oyun tavsiye ederseniz sevinirim. TF2 de indirim var pişman olmazsın. 2. dünya savaşı arıyorsan DOD : source tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abooov new vegas prepurcase da amanın ama çok pahalı ya off salak gibi bf2 ye o kadar para verdim oynamıyorum bile keske onun yerine buna vereydim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 said: HL2: DM ve HL2: Lost Coast bedava. bildiğim kadarıyla başka yok. Lost Coast böyle bi tane map'ten oluşan teknoloji demosu gibi bişey değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 BlackRose said: valla aslında bana hiç farketmiyo sitikse de sitikmese de, favorilerime aldığım için oradan görebiliyorum nereye ne meşaz atılmış... morrowindler iyiymiş dalış yapıyorum hemen ^_- Oblivion dururken morrowind niye rose? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 j0ker said: bu hafta sonu tf2 bedava. bide %50 weekend offer var. almak isteyenler için kaçırılmaz fırsat. 9.99 şuan tf2. bilginize. orange box d&r larda falan 20 yada 25tl civarı. ben olsam onu alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ShadowFax said: said: HL2: DM ve HL2: Lost Coast bedava. bildiğim kadarıyla başka yok. Lost Coast böyle bi tane map'ten oluşan teknoloji demosu gibi bişey değil miydi? Oynamadım bilmiyorum olabilir. Edit : Şimdi hatırladım HDR içindi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Darksun said: BlackRose said: valla aslında bana hiç farketmiyo sitikse de sitikmese de, favorilerime aldığım için oradan görebiliyorum nereye ne meşaz atılmış... morrowindler iyiymiş dalış yapıyorum hemen ^_- Oblivion dururken morrowind niye rose? =D elder scrolls'lara diyecekken morrowindlere demişim hata orda :p ikisini de aldım zaten ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 mokoko said: j0ker said: bu hafta sonu tf2 bedava. bide %50 weekend offer var. almak isteyenler için kaçırılmaz fırsat. 9.99 şuan tf2. bilginize. orange box d&r larda falan 20 yada 25tl civarı. ben olsam onu alırdım. harbi öyleymiş ha. yüklen. jasodj http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000241274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 oranj box 20 lira, onu almak daha iyi. ben öyle yaptım şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 gerçi hl2 nin artık bi .......... yaramadığı ve portalında bedava olduğu göz önüne alınırsa yine tek tf2ye 30lira veriyosun o da var. fill in the blanks -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aynen oyle ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 battlefield alcaklar kacirmasin %33 indirim var bu arada oblivion indirimi sadece 1 gunlukmus ya off dun dedim yarin alirim diye bi baktim yine 30dolara firlamis oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 son gün CODMW indirimi bekliyorum. olma olasılığı var mı sizce? edit: bu arada Mirror's Edge 4.99 a düşmüş. anında kapattım kendime bitane=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 mirror's edge aldım hayır ben de ayrı bi manyağım sanki internetten indirip oynıyamıyorum gibi gidip para verip duruyorum oyunlara dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 uu beybi, seviyorum sizi. mirror's edge bikere 5 dolara indiydi kaçırmıştım onu, şimdi gördüm burdan aldım direk. internetten indirilebilir tabii ki ama steam'in güzelliği, indirir indirmez oynayabiliyor olmam, ayrıca full hızla indirebiliyor olmam. böylece oyunun setup'ını biyere yedeklemem gerekmiyor. tüm diskler doldu zaten oyunların setupları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 mass effectler indirimde aldım ben de 2nin digital deluxe editionu bitireyim bari 2. kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu allahsız steam yüzünden son 2 aydır elime geçen para steama gidiyor ya öf. mass effecti de aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 sdfsdf pazar ne indirimi olcek acep? oblivionlari kacirmasam iyidi ben ya, tek gunluk oldugunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bu kadar bol oyunun oldugu ortamda single-player oyunlara para vermek cogumuzun harci degil. Bosuna veriyorsunuz o paralari. Yazik ediyorsunuz kendinize. Oyun cok iyidir, hakkidir demek var tabi bir de ama cogu oyun icin boyle birsey soz konusu degil bildiginiz uzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 senko said: sdfsdf pazar ne indirimi olcek acep? oblivionlari kacirmasam iyidi ben ya, tek gunluk oldugunu bilmiyordum. Pazara dragon age kaldı başka bişi yok zaten listede =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 di said: Bu kadar bol oyunun oldugu ortamda single-player oyunlara para vermek cogumuzun harci degil. Bosuna veriyorsunuz o paralari. Yazik ediyorsunuz kendinize. Oyun cok iyidir, hakkidir demek var tabi bir de ama cogu oyun icin boyle birsey soz konusu degil bildiginiz uzre. olayın normu parasını vermek, herkesin parasıyla ne yapacagı da kendine kalmış. sorgulamak doğru değil. özellikle de herkesin doğru olanı yapması için böyle hesaplı fırsatların bahsedildiği bir başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mass Effect alcaktım ama kredi kartımda bakiye kalmamış. 7 TL hediye edecek varmı bana ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kalkıp korsan oynayacağın oyuna cdci abiden 10tl ye almaktansa burdan gayet legal yolla 7tlye almanın nesi ters onu anlayamadım? bence son gün için COD MW serisi gelecek yarın ya hadi bakalım... ki artık gelmeli kaç aydır indirime girecekler diye bekliyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar