toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 he iste onu soruyorum yahu ben de. neyse ogrendim eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Weekend deal ubisoft classic pack: Farcry Dark messiah of M&M Beyond Good & Evil IL 2 1946 9.99 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 aa iyimiş o, gerçi tıklayınca 3 oyun çıkıyor dark messiah ı eklemeyi unutmuşlar :p IL-2 Sturmovik: 1946 neymiş ki ehe onu saymasak, simulasyon neyin hiç anlamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 haha alıyorum bu packi sanırım edit: alıcam da hakkaten niye 3 oyun gözüküyo, alınca gelir mi acaba dark messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Weekend deal çok iyiymiş, tekrardan Beyond Good & Evil oynayasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Harbi iyiymiş. Aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 alan arkadaşlar dark messiah çıkıyormu? ona göre alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Çıktı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Büyük hevesle alıp hiç oynayamadığım bir oyundur dark messiah =/ ekran kartım kötü diye değiştirince oynarım dedim sonra öyle kaldı ühühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 e bunlar böyle yaparlarsa indirimleri, korsanı filan gömerler heh. onlardan birini oynayasım olsa alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 heh tamam aldım ben de çıktı (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 dark messiahta multi vardı dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Var galiba. Oyunlar listesinde single ve multi şeklinde ikiye ayrılmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 il2 müthiş oyun yav, şu an herhangi bi versiyonu olsa oynarım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oo paket iyiymiş ama farcryla dark messiah'ın orj retailleri var bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 steam patladımı yoksa benim accountmu patladı? şifremi kaul etmiyo, retrieve password diyom account bulunamadı diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abi çok iyi ya şu 10 dolarlık paket. alıp hepsini oynarım onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bisey sorucam. ben simdi steamden daha once online olarak oyun satın almadım da, orange box'ı kutu olarak satın almıstım. simdi de bu paketi aldım. steami ben mesela kuzenin bilgisayarına kurup indirebilir miyim oyunu? bunu nasıl engellemisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Indirirsin, sonra o makineden login olundugunda diger account duser msn gibi. offline mod icin net baglantisini kesip steam acilirsa kopmaz ama ne anlami var zaten o zaman. kisaca istedigin kadar makineden indirir yukler oynarsin ama sadece bi tanesi online olur, offline olarak hepsi calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sınırsız download hakkın varmış toggie. steam accountun ile login oldugundan istediğin pc'ye oyunu kurabiliyorsun ancak aynı anda sadece bir pc'de çalışıyormuş oyun. 10 dolarlık paketi aldım ben far cry'ı dl ediyor. :) kharooooon, 1 dk ile kaçırdım ühü. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 şu ubisoft classic pack'i yeni fark ettim ve hemen aldım da Far Cry2'yi merak ediyordum,kaçırdığıma üzüldüm ya, ara ara bakmam gerek ya steam kampanyalarına,böyle arada sırada çıkan pencereler açılmasa haberimiz olmayacak kampanyalardan :) IL 2 ve Beyond God and Evil'i kuruyorum bende hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Farcry2 'i haftasonu için uzattılar diye biliyorum ben. Fiyatı halen indirimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Öf alsam mı ben de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 far cry2'nin sayfasına giremiyorum ama ben ya,bu ürünün tarihi geçmiş tarzı bir uyarı veriyor yoksa alacaktım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sale extended through monday yazıyor ben girebiliyorum 14.99 yazan sayfaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar