Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa iyimiş o, gerçi tıklayınca 3 oyun çıkıyor dark messiah ı eklemeyi unutmuşlar :p

IL-2 Sturmovik: 1946 neymiş ki ehe onu saymasak, simulasyon neyin hiç anlamam :D
Mesaj tarihi:
bisey sorucam. ben simdi steamden daha once online olarak oyun satın almadım da, orange box'ı kutu olarak satın almıstım. simdi de bu paketi aldım. steami ben mesela kuzenin bilgisayarına kurup indirebilir miyim oyunu? bunu nasıl engellemisler?
Mesaj tarihi:
Indirirsin, sonra o makineden login olundugunda diger account duser msn gibi.
offline mod icin net baglantisini kesip steam acilirsa kopmaz ama ne anlami var zaten o zaman.

kisaca istedigin kadar makineden indirir yukler oynarsin ama sadece bi tanesi online olur, offline olarak hepsi calisir.
Mesaj tarihi:
sınırsız download hakkın varmış toggie.

steam accountun ile login oldugundan istediğin pc'ye oyunu kurabiliyorsun ancak aynı anda sadece bir pc'de çalışıyormuş oyun.

10 dolarlık paketi aldım ben far cry'ı dl ediyor. :)

kharooooon, 1 dk ile kaçırdım ühü. :p
Mesaj tarihi:
şu ubisoft classic pack'i yeni fark ettim ve hemen aldım da Far Cry2'yi merak ediyordum,kaçırdığıma üzüldüm ya,

ara ara bakmam gerek ya steam kampanyalarına,böyle arada sırada çıkan pencereler açılmasa haberimiz olmayacak kampanyalardan :) IL 2 ve Beyond God and Evil'i kuruyorum bende hehehe
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...