aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 NE DEDIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aquila said: backup games yapinca tam olarak noluyo? tekrar install etmek filan gerekmez heralde di mi formattan sonra. formattan sonra backup dosyalarını seçip direk yüklersin oyunları, indirmesine gerek kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evet ben oynayıp bıktığım ya da bir kenarda dursun yer kaplamasın dediğim oyunları silmeden önce backup ile yedekliyorum ki tekrar yüklemek istediğimde en azından download yapmaya gerek kalmıyor mesela dragon age vs gibi 10 gb küsürlük oyunlarda çok faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 5 dolara torchlight, weekend deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bu backupları dvd'ye filan atabiliyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Backup alırken otomatik olarak ister CD boyutunda, ister DVD boyutunda, istersen de kendi kafana göre bi dosya boyutunda bölebiliyosun. Dizin dizin ayırıyo dosyaları. Sonra istersen DVD'ye falan yazabilirsin. Restore ederken de, bu dizinlerden birinin içine steambackup.exe'yi koymuş oluyo, onu yazdığın DVD'yi kullanabilirsin ilk başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çok makbule geçti, sağolasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Yinemi torchlight =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 l4d2 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 quake 4 hariç bütün quake oyunlarını içeren quake paketi 15$, %50 indirimde. hoş gerçi ut3'ü bile içeren unreal pakedi 15$'a satılmışken hayli zayıf kalmış en yenisi 10 yıllık oyunlara bu fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bende hepsi vardı zaten hehe. salı gününden midweek madness geliyor ya. haftasonu indirimi de pazartesi bitiyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 orjinal oyunlarımızı karşılaştıralım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 steam'deki 226 oyun yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 lan hep indirim var da alicak paramiz yok, steam boyle isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bone said: steam'deki 226 oyun yeter... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 aquila said: lan hep indirim var da alicak paramiz yok, steam boyle isi. hediye edeyim sana aquila? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 akilayı boşver bana et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 q1 aldım 4 dolarmı ney q1le gelen qw opengl acınca patlıyor ezquakei steame baglantılı calıstıramadım bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Silphatos said: akilayı boşver bana et sdf hay hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sen eski dandik ne kadar oyun varsa almissindir, napim senin hediye edicen oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Quake, Jedi Knight, Unreal, Oddworld gibi oyunlar var. mis gibi oyunlar halbuki. canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha adam hediye etmiş ben geyik yapıyodum auheuh, çok teşekkürler bone. bir gün hiç beklemediğin anda hesabında olmayan bir oyun (var mı öyle bir şey?) edeceğim ben de (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 maksat quake kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hazır indirimdeyken isteyen varsa vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar