Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

backup games yapinca tam olarak noluyo? tekrar install etmek filan gerekmez heralde di mi formattan sonra.

formattan sonra backup dosyalarını seçip direk yüklersin oyunları, indirmesine gerek kalmıyo
Mesaj tarihi:
evet ben oynayıp bıktığım ya da bir kenarda dursun yer kaplamasın dediğim oyunları silmeden önce backup ile yedekliyorum ki tekrar yüklemek istediğimde en azından download yapmaya gerek kalmıyor

mesela dragon age vs gibi 10 gb küsürlük oyunlarda çok faydası var
Mesaj tarihi:
Backup alırken otomatik olarak ister CD boyutunda, ister DVD boyutunda, istersen de kendi kafana göre bi dosya boyutunda bölebiliyosun. Dizin dizin ayırıyo dosyaları. Sonra istersen DVD'ye falan yazabilirsin.
Restore ederken de, bu dizinlerden birinin içine steambackup.exe'yi koymuş oluyo, onu yazdığın DVD'yi kullanabilirsin ilk başta.
Mesaj tarihi:
quake 4 hariç bütün quake oyunlarını içeren quake paketi 15$, %50 indirimde. hoş gerçi ut3'ü bile içeren unreal pakedi 15$'a satılmışken hayli zayıf kalmış en yenisi 10 yıllık oyunlara bu fiyat.
Mesaj tarihi:
oha adam hediye etmiş ben geyik yapıyodum auheuh, çok teşekkürler bone. bir gün hiç beklemediğin anda hesabında olmayan bir oyun (var mı öyle bir şey?) edeceğim ben de (yalan)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...